FÖRSTA STUDENTTÄVLINGEN AVKLARAD

Har verkligen haft fullt upp precis hela dagen. Kom hem från skolan för en timma sen och min kropp är alldeles död! Slutade vid 2 men hängde med Emelie till frisören. Satt där och pratade med henne, köpde även med mig en hårprodukt därifrån som jag tänkte visa i helgen!

Vid halv 5 var det årets första studenttävling i skolan. Vi var faktiskt inte alls taggade eftersom det bara regnade och blåste ute, plus att vi bara var 8 st från min klass som kunde men vi kämpade på ändå! Tävlingen var en skattjakt och den gick ut på att man skulle hitta så mycket saker som stod på ett papper inom 40 min. Alla de olika sakerna gav olika poäng. Det gick faktiskt helt okej och vi fick ihopa en heldel saker och några poäng fick vi. Men vi som var med kämpade så gott vi kunde och vi kunde nog inte gjort det bättre så jag är nöjd med klassens insats!

Detta blev ett väldigt långt inlägg nu, hehe. Ska kolla Robinson nu och sen sova. Första dagen på min praktik plats imorgon, är väldigt nervös!
Men ska nog hinna ordna ett inlägg innan jag åker imorgon bitti.
Ha en fortsatt bra onsdags kväll!


TRANSPARENT SKJORTA

Om en liten stund sticker jag till skolan. Skönt att inte börja förens halv 10 idag och slutar redan vid 2. Klagar inte! Innan jag ska sticka bort till bussen måste jag göra mig i ordning och äta frukost.

Medans jag är i skolan tänkte jag visa min nya skjorta. Älskar att den är transparent!
Ha en fin Onsdag!





NY SLINGAD

Vid 15 tiden så åkte jag från skolan för att åka bort till Studio Popcorn. Det var dax för min äckliga utväxt att äntligen försvinna.
Är hur nöjd som helst med mitt hår. Elina var en väldigt duktig och trevlig tjej som jag verkligen kommer komma tillbaka till. Lagom pris var det också, så det fanns faktiskt inget att klaga på!


Här får ni en bild på resultatet

DAGENS 30/8

Godmorgon!
Ska alldeles strax börja göra mig i ordning och sen går ner för att äta frukost. Lång dag i skolan idag, men dock ska jag sluta tidigare. För har ett frisörbesök jag måste göra!

Här får ni även en tjuvtit på min nya transparenta skjorta. Visar den lite senare idag eller imorgon.


JAG ÄLSKAR DIG

Älskling, du är det finaste som finns. Jag älskar dig. M♥L föralltid!

 

/Din Martin


TRÄNINGSLINNE


Nytt träningslinne från HM, för endast 129:-

VITA JEANSSHORTS

Har äntligen köpt mig ett par vita höga jeansshorts. Kommer från kollektionen, Conscious Collection by HM. Älskar dom! Sitter som en smäck, även fast jag egentligen skulle kunna ha en storlek mindre. Dom var större än jag trodde.
REA pris, 54:-




2,5 KM AVKLARAD

Innan idag åkte jag till Mellby med mamma för att springa några km i skogen. Var riktigt skönt men ack så jobbigt det var denna gången.. ville bara stanna flera gånger, men hörde min pojkväns röst i huvudet ba: Fortsätt spring nu Linnea, du får fan inte ge upp!!!
Så det var lika bra att lyda hans röst från huvudet, hehe.

Men efter en lång dusch och lite god mat där emellan sitter jag nu framför dator med min härliga frukttallrik. Riktigt gott, och det hjälper faktiskt mot sockersuget!


STÄLL EN FRÅGA

Har fått en hel del nya läsare här på bloggen, även några fler följare på bloglovin. Vilket är hur kul som helst!!
Så ställ gärna en fråga till mig om ni undrar något. Det hade varit kul!

Klicka HÄR för att skicka en fråga, hihi.


28 AUGUSTI 2011

När jag kom hem från min pojkvän så åkte jag, mamma och min syster ut till flygstaden, och sen vidare till Eurostop. Hittade lite saker. Tänkte visa allt lite senare!

Nu hade jag tänkt börja städa mitt rum. Ser förjävligt ut, kläder överallt! Sen kanske det blir en springrunda i skogen med mamma.
Ha en fortsatt fin söndag!


LÖRDAGSMYS




Under dagen har jag och min pojkvän bara tagit det lugnt hemma hos honom. Så nu fortsätter vi kvällen med lite mys framför tvn. Vi äter lite godsaker till Fångarna på fortet. Perfekt lördag med min prins!

300 KRONOR FATTIGARE


Allt detta fick jag med mig hem från Ullared. 300 kr fattigare, men det var det värt! hihi

26 AUGUSTI 2011

Har haft fullt upp precis hela dagen, och det är därför det inte blivit någon uppdatering. Var först i skolan till 1, slutade tidigare för skulle fixa lite saker i stan. Mötte även upp min pojkvän.

När vi kom hem åkte vi nästan direkt till Ullared med mamma och min lillasyster. Var inte alls mycket folk där, skönt! Övningskörde även dit och hem, gick toppen! Blev lite små saker som förra gången. Sånt som kan vara bra att ha, hehe.

Nu ska jag lägga mig i sängen med min pojkvän för att mysa och kolla på filmen Råttatouille som går på tvn.
Ha en toppen fin fredag!


KLIPPNING - CHECK

Kom hem från frisören för en stund sen. Ca. 3-5 cm kortare blev håret och det är så mycket lenare oxh friskare än innan. Jag är nöjd! Även fast det är mycket kortare än innan, eller känns som det så är jag nöjd ändå!
Mitt hår växer ju som ogräs så inom några veckor är det väl tillbaka igen, haha!




Längtar tills nästa vecka, då mina fula utväxt försvinner!!

KVÄLLSFIKA

Kom precis ut ur en lång och varm dusch. Så nu sitter jag i rummet med tända ljus och en god kvällsfika. Mamma bakade kärleksmums innan så passade på att äta något gott nu ikväll till Fångarna på fortet.



NYTT SOVSET

I mitt HM paket som jag hämtade ut förra veckan, låg även denna söta sovdressen från Conscious Collection by HM. Fullkomligt älskar den, tycker så mycket om spets tyget längst nere på shortsen.
Den var på REA också, kostade bara runt 100 lappen. En utav anledningarna till att jag slog till!



FRISÖRTIDER BOKADE

Idag har jag bokat klippning och slingning. Ska bli skönt att några cm från håret ska bort och att min fula utväxt äntligen ska försvinna!
Fick tid hos 2 olika frisörer inom en vecka, vilken tur!

TANDLÄKAREN 22/8

Detta är ett tidsinställt inlägg och just nu sitter jag förmodligen hos tandläkaren. Förra gången jag var hos min tandläkare sa han, Nästa gång du kommer hit och om allt är bra i munnen och alla tänder är raka, så ska vi börja prata om din Operation du ska genomföra.

Enligt mig är allt bra i munnen och jag är redo för att göra min operation. Men tandläkare är ju bra på att skjuta upp saker och ting. Vilket jag verkligen vet efter alla mina besök hos tandläkaren. Men jag hoppas verkligen att vi börjar prata om min operation idag.

Här kommer två bilder från förra gången jag var hos Tandregleringen. Kommer ihåg hur ont jag hade i underkäken då den snea tanden skulle bli rak...aj!




22 AUGUSTI 2011

Sitter och äter melon samtidigt som jag väntar på att Hollywood fruarna ska börja.
Önskar er en fortsatt fin måndag!

FILMEN TRUST


I helgen kollade ju jag och min pojkvän på filmen, Trust.
Den handlar om 14åriga Annie som börjar snacka med en kille på internet. Hon börjar tycka om honom och tillslut bestämmer dom sig för att träffas. Men det visar sig att han inte är jämnårig som han berättat utan han är 35år och pedofil. Så får man följa Annie och hennes familj, hur dom tar sig igenom allt som har hänt, osv.

Det är en väldigt stark film och ögonen fylldes med tårar många gånger under filmens gång. Det är en film som jag kan rekommendera starkt!! Slutet på filmen tycker jag dock kunde ha gjorts mycket bättre!
1 2 3 4 5

VARM CHOKLAD

Kom hem från skolan för en stund sen. Hade bara en lektion idag, riktigt skönt! Precis gjort en stor kopp varm choklad, mums. Tog på mysdressen, tog bort sminket, satte på glajjerna och satte upp håret när jag kom hem. Hade tänkt bara mysa här hemma resten utav dagen.
Plugga lite till körkortet, spela spel, glo på tv, svara på kommentarer och lite sånna saker.




MYS SÖNDAG

Det var himla skönt på badhuset med Emelie & Amanda. Väldigt avkopplande med simning, bubblandet i bubbelpoolen, bastun och lite sånt.

Fortsatte det mysiga här hemma. Målade naglarna, hade ansiktsmask, hårinpackning, fixade ögonbrynen och rakade benen. Tänkte lägga mig i sängen nu med en tidning jag fick hem i veckan. Skön söndag!!


SANNARPSBADET


Idag har jag och tjejerna bestämt att ha en mysdag tillsammans. Vi hade tänkt åka till badhuset. Simma några längder, sitta i bubbelpoolen och bara prata, basta lite och även kanske sola. Liten spa dag med andra ord, så skönt det ska bli! En bra och avkopplande söndag innan skolan börjar igen! 

EN HELDAG PÅ BOLMSÖ

Haft fullt upp hela dagen idag, därför jag inte hunnit sitta vid en dator. Men morgonen började med en liten minicup i tennis för min pojkväns del, och självklart satt jag ute och kollade på honom klockan 9 på morgonen, hihi. Tråkigt nog gick det inte så bra för honom som det brukar göra.

Därefter åkte vi direkt till Bolmsö, där han och hans familj har en sommarstuga. Så hela dagen har jag och M storstädat den sen en annan familj var där. Tjänade lite pengar på det, aldrig fel!

Kom hem vid 9 och då åt vi kräftor, paj och annat gott med hans familj. Så nu är jag helt slut i kroppen efter att ha varit i gång precis hela dagen. Vi tänkte alldeles strax sova.
Måste vara pigg imorgon då jag ska träffa tjejerna!

Bild från min födelsedag

TRUST

Efter en pannkakskväll med min pojkvän och hans familj, är jag helt proppmätt! Så nu ikväll tänkte jag och Martin ha en lugn myskväll tillsammans. Vi hade tänkt kollade på Trust, verkar väldigt bra faktiskt! Sen kanske äta lite popcorn till det, perfekt fredag!!
Vad gör ni ikväll?


TVÅ NYA NAGELLACK

Två utav alla saker som låg i mitt HM paket var dessa 2 nagellacken. Älskar den vinröda färgen, perfekt höstfärg!
Kostade endast 8-9 kr/styck.



FÖRSTA DAGEN I SKOLAN

Var en väldigt härlig första dag i skolan. Fick lite information om hur 3an kommer se ut, när jag ska ha praktik, fick ett nytt skolbusskort, nya kockkläder till skåpet även nycklen och lite sånt. Tog 50 min, sen fick vi sluta.

Kom hem för en stund sen och har precis gjort lite te och skärt upp äpple till mig själv. Tänkte lägga mig i sängen och läsa i teoriboken innan min pojkvän kommer hem till mig.


FÖDELSEDAGSPRESENT FRÅN MITT HJÄRTA

När jag fyllde 18år så var en av presenterna från min pojkvän denna parfymen. Första gången han köpte en parfym till mig och han var så nervös för att jag inte skulle gilla den, haha. Eftersom han luktade sig till själv.
Men att jag gillar bara inte den, utan jag älskar den! Den luktar så gott att jag brukar ha på mig den nästan varje dag, hihi. Sen tycker jag flaskan är bara för söt!
Detta är min nya favorit parfym och den kommer hänga med i många år!




Såhär har kicks skrivit om den.
Fancy Love är en sensuell och strålande doft. 

Doftes toppnoter är lekfull bergamott, delikata gojiblad och bubblig rosa champagne. Hjärtnoterna består av lotus, pion, plumeria, jasmine och turkisk ros. I basen av denna doft finner du en sensuell och krämig bärnsten och ljusa träslag. Med mysk och patchouli bildar de ett kärleksfullt spår som varar länge.

TAGGA SISTA ÅRET

På ett sätt känns det så otroligt tråkigt att skolan börjar nu imorgon. Man tänker, vafan tog sommarlovet vägen? Men på ett sätt känns det så skönt att komma in i de vanliga rutinerna, träffa alla kompisarna igen och så. Det jobbigaste är väl plugget, men vi har faktiskt inte så mycket plugg på min linje jämfört med andra program.

Sen eftersom jag börjar sista året känns det på ett sätt lite tråkigt att jag bara har ett år kvar, och sen börjar vuxenvärlden för mig. Men samtidigt är jag otroligt taggad på studentfesterna, balen, studenten och allt annat rolig som kommer hända. Nästan så att man längtar till vårterminen då balen och studenten är, fyy vad kul detta ska bli!

Börjar inte skolan imorgon förens 11.00, sovmorgon första dagen. Klagar inte!!




Mitt schema är faktiskt väldigt lugnt och skönt detta året jämfört med vad hela gymnasiet varit för mig. Dock ska jag lägga till en lektion på måndagar, så är tyvärr inte ledig. Men så himla skönt med en lektion bara den dagen!

ULLARED

Blev lite shopping i Ullared, men inte alls så farligt. Kom under 200-lappen, skönt! Men handlade inte allt jag behövde, utan jag och familjen ska dit nästa helg så då blir det väl lite till som inhandlas.


MOT ULLARED

Det är trist väder ute, inget att göra hemma, sista lediga dagen innan skolan börjar..Så därför är Ullared perfekt för idag!
Sticker dit med 3 kompisar lite senare idag. Ska handla sånt som jag behöver inför skolan så som block, pennor och lite sånt. Självklart tillkommer ju massa annat som vanigt, hihi.

HÄMTAT UT PAKETET

Nu har jag hämtat ut mitt HM paket! Håller på att prova allt för fullt. Dock fick jag en vara som jag absolut inte hade beställt, så ringde direkt kundtjänst och förklarade allt. Dom kommer stå för all kostnad, tur det! Vill ju inte betala för något som inte var mitt fel.
Visar allt jag beställde inom kort.

HÖSTENS VILL HA

Det är så himla mycket kläder och annat som jag vill ha nu i höst. Även saker som jag verkligen behöver, så som nya skor, höstjacka, jeans och sånt. Tycker faktiskt om höstkläderna som kommer in nu i affären. Det ska bli så mysigt med alla tjocka tröjor som man bara kan gosa sig in i om dagarna, hihi.
Tur att jag får lön nu i Augusti så jag har råd med allt jag behöver!

16 AUGUSTI 2011





Ska ta bussen in till stan om en liten stund. Ska träffa några kompisar på en fika. Blir även lite snack om resa över nyår.
Ha en fin tisdag!

14 DAGAR - ÄNTLIGEN ÖVER!

För fjorton dagar sen la jag upp ett inlägg här på bloggen om att jag skulle ha godisförbud. Men det var kanske lättare sagt än gjort..På veckodagarna klarade jag mig ganska fint. Men när väl helgen kom så var jag så otroligt sugen på godis, haha! 2 fusk blev det under dessa 14 dagarna. Helt okej enligt mig faktiskt, då jag äter mycket mer på fjorton dagar i vanliga fall.

Har iaf fått prova på det och nu vet jag att jag inte kan utesluta godis helt, eller kan, kan väl alla om dom bara kämpar mycket mer än vad jag gjorde ;)
Ne men jag är faktiskt lite stolt att jag bara ätit 2-3 gånger på 14 dagar. Ska väl försöka trappa ner på godisätandet lite, men aldrig utesluta det helt, hihi :)

Hur gick det för er som var med mig?

2 & ½ ÅR MED DEN JAG ÄLSKAR MEST


Jag är kär, jag är förälskad, jag är glad, jag är världens lyckligaste för att jag har dig ♥
Tänk att det gått över 2 år sen jag träffade dig. Helt sjukt var tiden gått snabbt, men tiden med dig går inte att beskriva. Den var varit helt underbar!
Tänker inte sitta här och skriva hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. För det hade tagit dagar, det finns så mycket att säga om dig! Du ska bara veta att du är en helt fantastisk människa!

SÖNDAGSMYS

Min pojkvän har äntligen kommit hem från Tyskland igen. Han har varit där i en vecka, så har saknat honom massor! Men nu är han äntligen hemma så nu tänkte vi sätta på en film och äta lite gott till det. Himla mysigt att få pussar från honom igen, hihi.
Ha en fin söndag!


PRESENT FRÅN TJEJERNA





En utav presenterna jag fick förra månaden när jag fyllde 18 var detta armbandet. Tycker om det så himla mycket, väldigt enkelt och super fint! Bara älskar det med andra ord och det används redan flitigt, hihi.

GÅRDAGENS




Gårkvällen blev mycket trevlig! Middagen som Emmy och Rebecka hade lagat var riktigt god, likaså efterrätten! Förfesten hos Rebecka var mycket trevlig, blev många skratt, hihi.

Dock åkte jag och en kompis hem lite tidigt. Blev ingen utekväll på stan, var alldeles för trött tyvärr. Kanske är sen jag jobbade och bara fått 6 timmars sömn varje dag.
Men tack ännu en gång för den otroliga kvällen! ♥

18ÅRS FIRANDE PÅ G

Efter att ha storstädat hela mitt rum. Tagit en lång och välförtjänt dusch, haft lite spa här hemma med ansiktsmask, benrakning, hårinpackning, målat naglarna, fixar ögonbrynen och lite sånt. Så är jag redo för kvällens firande!

Ska börja göra mig i ordning nu. Vid 6 ska jag hem till min vän Emmy på middag. Därefter vidare till Rebecka på förfest. Sen ikväll någon gång drar vi in till stan för att fortsätta kvällen där!
Är riktigt sugen på en låång partynatt med massa dans, och självklart att få vara med mina underbara tjejkompisar.

Här får ni en tjuvtitt på kvällens klädsel


FREDAGSMYS

Äntligen Fredag och idag var det sista jobbedagen. Så nu har jag lite ledighet innan skolan börjar igen, skönt!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt här hemma. Myskläderna är på, glajjorna lika så och håret är uppsatt. Har även precis gjort en fruktsallad och skärt upp morötter till mig själv. Blir nog att glo tv/film till detta, perfekt fredag! ♥




KLICKAT HEM LITE SAKER


VILL HA

Är i väldigt stort behov utav en ny höstjacka. Vet dock inte riktigt vilken modell jag vill ha på jackan, någon lång iaf som går under rumpan.
Såg denna jackan inne i stan i veckan och tyckte faktiskt den var snygg! Väldigt enkel och passar väldigt bra till allt eftersom den är svart. Dock är priset lite mycket om man bara lever på studiebidrag.. men får allt fundera på denna ändå!

HÖSTKLÄNNINGAR

Tycker dessa klänningarna är hur fina som helst. Lite höstiga och det är ju just det som passar perfekt just nu. Älskar färgen och modellen på den andra klänningen, brun/mullvadsfärg är ju så fint!
Tycker även om den första klänningen, så himla fin! Kanske köper någon utav dessa klänningarna i höst, hihi.

HÖSTVÄDER

Jobbet idag gick bra. Varit väldigt trött hela dagen, skönt att det är min sista dag på fredag! Åkte in till stan efter jobbet med ett par kompisar, åt mat och köpte presenter.

Eftersom det är ett sånt ruggigt höstväder ute. Blåser som om det vore storm, regnar och är bara allmänt kallt. Så har jag precis tagit en lång och varm dusch och nu sitter jag här och dricker lite kvällste innan jag ska sova. Himla mysigt att höra regnet knastra emot fönstret.


9 AUGUSTI 2011

Var helt slut efter jobbet igår, därför det inte blev någon uppdatering. Men efter jobbet var jag med Emelie och även Amanda en liten stund. Kikade på lite resor till Höstlovet.

Dagen på jobbet idag har gått fint. Dock har jag varit helt seg och trött hela dagen och nu är jag alldeles slut. Blir kanske en springrunda ikväll, annars ska jag sova tidigt!


Bild från när min älskling kom hem till mig och överraskade mig med tio röda rosor

KVÄLLENS TRÄNINGSPASS - AVKLARAT

Har bara slappat precis hela dagen. Legat i soffan, glott på tv och pratat i telefon. Väldigt skönt med andra ord! Men innan fick jag ett ryck och kände att jag ville träna. Så tog på mig träningskläderna, satte på härlig musik på min ipod och tog mig en timmas powerwalk. Fyy attans vad skönt! Blev även lite styrka för min del när jag kom hem.

Kommer verkligen somna skönt ikväll och det behövs verkligen. Då jag börjar jobba imorgon med. Vill inte ens tänka tanken på en veckas jobb till. Efter 4 veckors ledighet så blir man inte så sugen på att börja 05.45 på morgonen..men det är bara att bita ihop!


SEPTEMBER


September var riktigt grym igår. Nästan alla utav hennes låtar kunde man utantill. Hennes röst är helt fantastisk, tycker hon var mycket bättre live!

6 AUGUSTI 2011


Nu sticker jag in till stan med ett häng kompisar. Ska lyssna på September som spelar ikväll. Senare ikväll bär det kanske av mot lite festligheter.
Ha en fin kväll!

THE TALL SHIPS RACES

Hela gårdagen spenderade jag på The Tall ships races. På dagen var vi lite med min pojkväns familj, åt glass och kollade båtar.

På kvällen var jag där med ett par kompisar. Lyssnade på Tove Styrke & Timbuktu. Riktigt lyckad kväll och härlig musik!









BULLBAK

Hela förmiddagen har bestått utav bullbak här hemma för min och min pojkväns del. Eller ja, man kan väl kalla det att jag har bakat och Martin har suttit vid datorn, haha! Goda blev dom iaf, godare än vad dom brukar bli!

Nu ska vi sticka in till stan för att kolla lite på The Tall ships races och även träffa M's föräldrar en stund. Ska även in till stan ikväll för att lyssna på musik och träffa lite folk!







RIX FM FESTIVALEN





Gårkvällen var helt okej. Vi gick lite vid hamnen, kollade på olika stånd som stod och sålde saker, lyssnade på de olika artisterna och träffade lite folk. En bra kväll med andra ord!

KVÄLLENS KLÄDSEL





Har bara legat och slöat på stranden hela dagen. Skönt att solen lyser så varmt och skönt, och jag klagar inte på ännu mer färg på kroppen!

Ska åka in till stan med 2 kompisar ikväll. Vi hade tänkt ta en bit mat på någon uteservering innan vi går bort till Rix Fm festivalen som är i Halmstad ikväll.

Min underbara klänning från Nelly är på ikväll! Till det har jag bara ett par bruna kladiatorskor och en svart väska.
Önskar er en fin och solig kväll!

SHOPPING I LINKÖPING


Endast 19:- på Gina Tricot, FYND!

299:- på Bik Bok

199:- på HM

EN HELDAG I LINKÖPING

När jag var på mini semester med familjen i Västervik förra veckan, så åkte vi till Linköping en dag. Vi gick runt lite i stan, fikade, åt middag, shoppade och massa andra saker. Hittade faktiskt några saker där, men shoppingen tänkte jag visa er imorgon!





MYSIG DAG MED MITT HJÄRTA

Blir inga bilder på mina mysiga dag med min pojkvän, för hade inte med kameran hem till honom. Men vi gjorde iaf en varsin räksallad innan vi stack ner till sjön. Sen badade vi, pussades och åt våran räksallad i solen. Perfekt dag!

När jag kom hem la jag mig direkt i solen. Tror jag fått lite mer färg. Hoppas på fint väder imorgon för då ska det allt bli stranden för min del!

3 AUGUSTI 2011


Hade en mysig gårkväll hos min pojkvän. Vi tog ett kvällsdopp i sjön, kollade på Johnny English och drack en hemmagjord Hallonmilkshake. Riktigt mysig kväll!
Solen skiner hos honom idag med. Så vi hade tänkt gå ner och äta en god frukost och sen kanske sticka bort till sjön för att sola och bada innan jag åker hem vid 1.
Hörs senare

EFTER EN DAG PÅ STRANDEN


Kom hem från stranden för en timma sen. Låg där i ett par timmar med några stycken och lite färg har jag fått. Som ni ser på bilden, hehe!
Är lite stressad just nu så får bli ett kort inlägg. Min buss går om 10 min och jag måste hinna packa ner lite saker också. Min kväll kommer jag spendera hemma hos min pojkvän!
Hoppas ni får en fortsatt bra dag och kväll! ♥

SHOPPING I VÄSTERVIK

Här kommer ett tidsinställt inlägg medans jag är i stan hos min optiker för att göra en ny årskontroll. Efter synundersökningen åker jag direkt hem. Kanske blir stranden i ett par timmar innan jag åker hem till min fina pojkvän på kvällen!

Medans jag är borta tänkte jag passa på att visa er 2 saker som fick följa med mig hem från Västervik. Jag är mycket nöjd!



SOLAT I TRÄDGÅRDEN



Låg ute i trädgården och solade lite innan, tills alla moln kom. Skönt att solen är tillbaka igen, hoppas bara vädret håller i sig hela veckan ut!

14 DAGAR - ÄR NI MED MIG?


Nu under sommar tid då man är ledig så är det så lätt hänt att man bara äter massa onyttiga saker hela tiden. För min del är det då inte mat, utan jag är en otroligt gottegris. Älskar allt som har med smågodis att göra, läsk är inte riktigt min grej, dricker det bara ibland. Men godis, speciellt choklad är min stora favorit!

Därför tänker jag utesluta godis och andra sötsaker i 2 veckor. Jag ska fortsätta dricka isvatten som jag bara älskar, och istället för godis om kvällarna ska jag börja med massa frukt. Efter dessa 2 veckorna är mitt mål att jag bara får äta godis 1 gång i veckan, eller tom varannan vecka!

Själv tycker jag att detta ska bli spännande att se om jag verkligen klarar det. Även om mina tankar kring detta är att jag kommer misslyckas. Men jag vet att min pojkvän kommer peppa mig när jag sitter och tjatar om choklad när jag är med honom, hehe.

Ni har inget ni vill hålla upp i fjorton dagar precis som mig? Dela gärna med er av era mål till mig så gör vi detta tillsammans!?
Vad vill ni hålla upp med i 2 veckors tid? Kan vara vad som helst. Träna bättre, sluta shoppa för ett tag, sluta bita på naglarna eller utesluta godis, precis det som jag ska göra!

Stort Lycka Till, till er alla som tänker göra detta med mig!

SÖNDAGSMYS

Gokväll! Ligger just nu i sängen och mobilbloggar. Ska alldeles strax sova. Min kväll spenderades hemma hos min vän Emmy. Vi kollade på Bridget Jones dagbok som gick på 3an, åt jordgubbar, drack te och bara pratade! Perfekt söndagskväll! Godnatt allihopa!