NU RULLAR BILEN MOT TANDÅDALEN!

Nu rullar bilen emot Tandådalen och det ska verkligen bli en himla rolig resa med min pojkvän och våra gemensamma vänner. Jag är borta i 10 dagar för de som missat det och kommer alltså kommer hem igen den 8 Januari, då vi hörs igen.

vill önska er ett gott nytt år, hoppas eran nyårsafton bli toppen och att ni får en riktigt bra start på 2012, så hörs vi när jag kommer hem från Sälen! ♥


PHUU...

Nu är vi äntligen klar med allt inför morgon dagen. Så nu kan jag och Martin pusta ut igen! Sen jag åkte hemifrån imorse har vi hunnit med att handla, packat klart allt i väskorna, packat in allt i bilen och gjort i ordning frukostmackor tills morgondagen.

Jag är verkligen super spänd inför Sälen resan och det ska ju bli jätte kul att prova på att åka skidor vilket jag aldrig gjort förr. Vi kommer åka super tidigt imorgon bitti och kommer vara borta i 10 dagar. Så tyvärr blir det inget bloggande på de 10 dagarna, men man får tänka positivt istället med att jag kommer ha super mycket bilder att visa er sen!

Om en liten stund ska jag och Martin försöka sova. Åker ju som sagt tidigt imorgon och stackarn ska köra väldigt långt imorgon så han behöver mycket sömn. Men det är ju skönt att han har någon att byta av i värsta fall!
Hoppas ni har haft en bra torsdag! ♥


UPPE MED TUPPEN

Godmorgon!
Ställde klockan på 7 idag och hoppade direkt in i duschen. Vill vända på dygnet lite eftersom imorgon rullar bilen mot Sälen och då ska vi upp vid 4, för att köra så tidigt som möjligt eftersom det är minst trafik då! Äntligen åker vi snart, riktigt spänd inför hela resan och det ska bli så himla roligt att äntligen få lära sig åka skidor! :)

Idag ska vi handla det sista inför resan. Vi åker runt 10 så har man hela eftermiddagen på att packa ner det sista i bilarna.
Mår för övrigt mycket bättre idag än igår. Sovit hela natten utan att vakna någonting. Halsen gör fortfarande ont, lika så huvudet. Men det är fortfarande mycket bättre än de senaste dagarna.

Haha, det känns som jag har glömt att packa ner typ hälften ;)

MINA JULKLAPPAR

Jag har fått en hel del frågor om vad jag fick i julklapp så här har ni allt jag fick. Jag är väldigt nöjd över alla mina julklappar, fick så himla mycket fint!

Fick världens gosigare morgonrock och strumpor utav Martins familj.

Martin köpte bla. helt nya dator delar till min dator, eftersom jag klagat så länge nu att den är otroligt seg. Som ni kanske inte vet så är han väldigt skickligt på datorer då han har ett eget företag då han hjälper andra med deras datorer.
Så han ska fixa min dator så det går snabbt igen, vilket han gör med ett leende på läpparna, hihi!


SJUK

Sovit så fruktansvärt illa inatt då jag är alldeles stel i hela nacken och ryggen. Vaknade även vid 01 av att jag inte kunde sova och låg och halv sov tills 07 då byggarbetarna började jobba utanför fönstret..
Idag ska jag vila upp mig med en massa te, panodil, halstabletter och nässpray. Måste även packa inför Sälen resan och bli frisk innan fredag då bilen rullar mot Tandådalen..


HELT MATT I KROPPEN

Nu är jag hemma från Ullared och lite småsaker blev det allt för min del. Billigt och bra med andra ord!
Nu är jag helt slut i kroppen och tyvärr är det inte för rundan på Ullared idag, utan tyvärr så håller jag på att bli sjuk. Riktigt otur att det sker nu eftersom jag åker till Sälen på fredag..
Så nu hade jag faktiskt tänkt göra en stor kopp te, ta med alla huvudvärkstabletter, nässpary, halstabletter och ja, allt annat... och lägga mig i sängen för kvällen. Ska sova tidigt och hoppas på att jag mår mycket bättre imorgon!

Detta fick jag med mig hem!

ANNANDAG JUL KLÄDSEL

Kavaj - HM // Klänning - HM // Strumpbyxor - Åhlens

MOT GEKÅS

Idag väntar några timmar på Gekås med Emelie och Amanda. Vi ska handla lite grejer till oss själva men även lite som vi behöver till Sälen. Vi åker ju på fredag, så inte långt kvar nu och gud vad spännande det ska bli! Det är ju första gången jag kommer stå på ett par skidor men det ska bli roligt att äntligen få prova!

Om en stund kommer Emelie och hämtar upp mig men först väntar en stadig frukost!
Ha en fin Tisdag! ♥


VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Nu är det äntligen dax för Victoria Secret fashion show. Det är verkligen efterlängtat för dom är ju så himla snygga och man ska inta tala om deras underkläder, damn!
Sitter hemma hos Emelie nu för att kolla på detta. Åker hem sen för imorgon väntar en heldag på Gekås!


JULKLAPPAR FRÅN IDAG

Kom hem för ungefär en timma sen och det var verkligen jätte trevligt. God mat fick vi, och om jag ska vara ärlig var det faktiskt gott med klyftpotatis, kött, brunsås och sallad istället för julbord. Det har man ju ätit så mycket nu! haha
Blev jätte nöjd med presenterna även idag och ovanför finns det bilder på vad jag fick. Presentkort på Åhlens och SF Bio och sen en ask med min favoritchoklad, Geisha! ♥

JULAFTONS KLÄDSEL

Tröja - Gina Tricot // Kjol - Gina Tricot // Strumpbyxor - Åhlens

ANNANDAG JUL

Alldeles strax rullar bilen mot min systers farmor och farfar. Vi ska fira julafton lite i efterskott, med mat, klappar och julgodis. Ska bli mycket trevligt! ♥

Hela klädseln kommer senare eller imorgon!

MIN JULAFTON I BILDER

Hade en helt underbart julafton igår. Finner inga ord, allt var bara så himla mysigt! ♥
Fick så himla fina julklappar utav allihopa och jag blev verkligen jätte glad! Så alla julklapparna kommer dyka upp med jämna mellanrum, så håll utkik!


SNYGGA NYHETER FRÅN GINA TRICOT


GOD JUL!

Jag hoppas att alla mina fina bloggläsare får en riktigt mysig julafton med alla sina nära och kära!
Idag tar jag en bloggpaus men det är väldigt förståeligt, så vi får se när jag återkommer. Så under tiden får ni ha det så himla bra!

Vill önska er en riktigt God Jul! :)


EN DAG KVAR TILLS JULAFTON

Tänka sig att det bara är en dag kvar tills julafton. Tiden bara flyger förbi!
Idag ska jag hem till mina småbröders mormor och morfar på en "mini julafton". Vi ska dela ut julklappar och äta julmat. Himla mysigt! ♥
Efter det kör pappa hem mig till mamma.
Ha en toppen Fredag!


JULMYSIGT I HUSET

Det har blivit så himla mysigt med alla tomtar och dekorationer man har i huset nu till jul. Även fast det inte kommit så mycket snö hos oss har jag faktiskt fått en liten julkänsla och jag längtar jätte mycket tills imorgon!
Ska bli himla mysigt med julmat, julklappar, sista avsnittet av julkalender, alla värmeljus i huset, julgodis, familjen & släktingarna! ♥

22 DECEMBER 2011

Åkte hem till Martin innan idag, och sen jag kom hit har vi bara tagit det lugnt. Fick ytterligare en julklapp utav honom, tänka sig att jag varit så snäll i år att han fyllde en hel Gekås kasse till bara mig, hihi! ♥
Annars så har vi spelat spel på internet, druckit julmust, pussats och ätit godis. Perfekt avslut innan vi säger hejdå.
Han ska ju fira jul i huvudstaden i år och vi kommer inte ses förens vi åker till Sälen. Men får tänka det positiva, vi kommer få 10 härliga skiddagar sen tillsammans! ♥

Nu är jag hemma hos pappa och kommer vara här tills imorgon kväll. Innan jag åker hem ska vi hem imorgon till mina bröders mormor och morfar för att fira en "mini julafton" Ska bli super mysigt!


GÅRKVÄLLEN

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Började kvällen hos Emmy med god mat som hon hade lagat. Vi fick även en mumsig efterrätt och till det lekte vi julklappsleken.
Jag hade tyvärr inte turen på min sida men 2 julklappar fick jag. Ett jätte fint smyckesträd och en skål full med godis. Kunde inte bli så mycket bättre! hihi


TAGGA STUDENTFEST

Nu drar jag hem till min vän Emmy för att äta mat med mina flickor, göra julklappsleken och förfesta lite innan vi drar vidare till stan för att dansa hela natten på studentfesten!


GÖR MIG FIN INFÖR KVÄLLENS FEST

Gjorde mig precis lite fin inför kvällens studentfest. Känner mig otroligt fräsch nu vilket känns himla bra! hihi.
Om en liten stund kommer min Martin hem till mig. Stackas honom som har feber och inte kan hänga med ikväll på festen.. men ska ta hand om honom hela dagen idag.
Vi ska byta julklappar och julfika lite här hemma hos mig, innan han åker hem igen. Ska pussa ihjäl honom för nästa gång blir om lite mer än en vecka! ♥


MORGON TRÄNING

Efter en liten sovmorgon och en stadig frukost är jag redo för lite morgon träning. Tänkte springa några km på springbandet här hemma och avsluta med lite stryketräning och stretching.


NU ÄR JULGRANEN KLÄDD HÄR HEMMA

Kvällen har bestått utav att klä julgranen med familjen och även kollat på dagens avsnitt utav julkalendern. Super mysigt! ♥


NJUTER AV MITT JULLOV

Kom hem från skolan för någon timma sen och nu sitter jag bara och njuter av mitt jullov! Det känns så underbart skönt med lov just nu och jag känner att jag behöver det efter allt plugg på den senaste tiden. Har även så himla mycket som ska göras innan Sälen resan att det nästan känns som man inte alls är ledig.

Kompleterade mitt prov idag i alkoholanteringar, och klarade det så fick VG på det provet. Den första snön har även kommit till Halmstad nu med, så lovet kan inte börja så mycket bättre!




såhär såg det ut i morse

DAGENS KLÄDSEL

Tröja - Gina Tricot // Jeans - Gina Tricot // Halsduk - Systers

SISTA DAGEN MED LEKTIONER

Godmorgon allesammans!
Sovit riktigt skönt inatt. Känns ju alltid bäst att sova i sin egna säng vilket jag inte gjort på hela helgen.
Idag är det min sista dag med lektioner för detta året. Känns verkligen hur bra som helst! Var ju ledig igår och imorgon har vi avslutning i skolan men det känns lite onödigt att höra på när rektorerna säger god jul, så imorgon tar jag ledigt. Alltså får jag jullov i eftermiddag vid 16 tiden, hur underbart är inte det?!
Ha en toppen dag för det ska jag ha idag! ♥



LEDIGA MÅNDAG

Nu är jag hemma från pappa igen. Haft en riktigt mysig helg med min fina familj och igår satt jag och Martin barnvakt hela dagen åt mina småbröder. Så vi tog bilen till badhuset och busade med dom hela dagen, hade verkligen jätte mysigt! ♥

Varit ledig idag, vilket verkligen uppskattades! Så under dagen har jag gjort lite ärenden inne i stan med Martin. Även varit hemma hos Emelie och provat skidkläder tills Sälen resan så nu är det också fixat.
Nu hade jag tänkt packa upp min väska, ta något att äta, börja plugga teori och sen bara ta det lugnt!
Ha en fortsatt fin Måndag!


CRAZY CHRISTMAS

På onsdagkväll är det studentfest igen och temat är crazy christmas. Nu är det så att jag har inte en blekaste aning om vad jag kan vara. Så snälla ni, hjälp mig gärna med förslag till studentfesten!!


TRÄFF MED SÄLEN-GÄNGET

Nu tar jag och Martin bilen hem till en tjej som vi ska åka till Sälen med. Hela gänget ska också vara där och vi ska planera det sista nu innan resan.
Vi åker ju dagen innan Nyårsafton och kommer vara där i 10 dagar. Ska bli så himla roligt!


ULLAREDS SHOPPING

När jag var på Ullared förra Lördagen med Martin och hans småbröder så blev det inte alls mycket shopping för min del. Handlade lite nya underkläder, en vattenfast mascara och en massa godis. Billig runda!

Ingen som har några tips på en bra sminkborttagning för vattenfast mascara?


LEDIGA FREDAG

Haft en super mysig sovmorgon med min Martin. Vi båda är lediga idag så vi drog oss riktigt länge i sängen. Även hunnit kolla på julkalender och dagens avsnitt var riktigt spännande!

Alldeles strax så ska vi åka in till stan och fixa lite ärenden. Efter det ska jag åka hem till pappa och där kommer jag spendera hela min helg. Vi ska bara mysa och ha det trevligt, var ju ett tag sen jag var där så kommer ta vara på tiden.
Så tyvärr blir det nog inget bloggande under helgen men jag har fixat en massa tidsinlägg till er och kommentarerna kommer jag försöka hinna svara på så mycket jag kan!
Ha en toppen helg, för det ska jag ha med pappa, småbröderna och min älskling!


NU TAR JAG HELG

Nu tar jag helg och fyy vad skönt det känns! Vi gjorde klar allt i skolan idag med bakningen så imorgon får vi ledigt, sen är jag även ledig på måndag så nu är jag verkligen lång ledig. Så hilma skönt och som jag ska slappa!

Sitter just nu och smaskar på saffransbullar och pepparkakor, mums mums! Ska slå in de sista julklapparna nu, plugga till körkortet och sen kanske springa lite på springbandet här hemma.


15 DECEMBER 2011

Godmorgon allihopa!
Inte alls sovit skönt i Martins säng inatt. Haft riktigt hemska mardrömmar om råttor inatt att jag knappt kunnat sova. Får hoppas att jag sover bättre under natten inatt i min säng istället.

Åt precis frukost och alldeles strax ska jag gå bort till tåget för att åka till skolan. Idag och imorgon är det inget kök i skolan utan då har vi möjlighet att arbeta med våra projektarbete. Så det ska vi också göra idag. Vi hade tänkt göra en smarrig nyårstårta och sen göra klart alla kalkyler. Så att vi kan vara lediga imorgon, wiho!
Ha en toppen bra dag!


PROJEKTARBETE

Efter skolan stack ju jag, Emelie och Amanda till köket idag. Vi skulle fortsatta med vårt projektarbete då vi valt att göra en kalender där vi ska baka olika desserter som är typiska för olika månader. Sen hade vi tänkt trycka ut några kalendrar och sälja dom. Pengarna hade vi tänkt skänka till välgörenhet!
Får hoppas på toppbetyg på vårat projektarbete!
Idag var det julbak som vi bakade, till december månad. Mums mums!


CARDIGAN BY H&M

Tycker denna koftan är hur söt som helst med de små rosetterna. Hade inte tackat nej till den puderbeige färgen, tror det är lite mer jag än den svarta. Hihi!

EN DAG NÄRMRE JULLOVET

Godmorgon!
Jäklar vad kämpigt det var idag också att gå upp..känns verkligen att jullovet är nära nu!
Har en kort dag i skolan, då jag redan slutar vid 14. Men när vi slutat ska vi först köpa studentbiljett till festen nästa onsdag, och sen ska jag gå bort till köket med Emelie och Amanda då vi ska baka det sista till projektarbetet. Efter det åker jag hem till min Martin och stannar där över natten.
Ha en toppen dag allihopa!

jag igår

KÄR OCH GALEN

Precis tagit mig en varm dusch och nu sitter jag framför tvn och väntar på att Kär & Galen ska börja. Har följt det några tisdagar i rad nu och jag tycker verkligen om det programmet. Tycker det är ett himla mysigt program och när man ser andra så kära i varandra, blir jag bara så himla glad inombords!

Imorgon börjar jag senare, så ser fram emot en härlig sovmorgon innan skolan börjar skolan.
Ha en toppen tisdag!


NYÅRSKLÄNNINGAR

Jag börjar känna lite panik över nyårsafton då jag absolut inte har någonting att ha på mig..
Det är 17 dagar kvar och jag letar fortfarande efter någonting att ha på mig. Nelly.com har alltid så himla söta och fina klänningar och dessa hittade jag där.
Kan bara inte bestämma mig vilken jag vill ha, eller tror jag vet vilken.

Vilken tycker ni? :)



13 DECEMBER 2011

Godmorgon!
Sovit gott? Själv har jag sovit himla skönt inatt. Låg och snoozade i typ 20 min vilket var hur skönt som helst. Sovit nästan 10 timmar inatt så är väldigt utvilad inför en lång dag i skolan.
Ska gå ner och äta frukost nu och ta bussen sen om en stund.
Ha en toppen bra Tisdag alla läsare så hörs vi med ett tidsinställt inlägg under dagen! ♥





SOS VÄSTKUST

Har bara pluggat hela kvällen till mina prov jag har i veckan. Även hunnit med att ha ett mysigt samtal med Martin, saknar honom redan!
Kollade på SOS Västkust precis, tycker om att kolla på sånna program där man får se otroliga människor som hjälper andra. Blir alltid så rörd!
Nu hade jag tänkt göra ett teoriprov innan jag släcker lampan för natten, hihi.
Sov så sött alla fina läsare!



SISTA HELA SKOLVECKAN FÖR DETTA ÅRET

Nu har jag kommit hem från stan och just nu sitter jag och mumsar på en apelsin och några pepparkakor. Alltid lika gott!
Tänk att detta är sista hela skolveckan innan jullovet börjar. Ska bli så skönt med jullov och oj vad mycket det händer för mig då! hihi. Längtar verkligen!
Sista hela skolveckan har jag 2 prov som måste pluggas till, och måste även hinna med lite körkortsteori. Så det är lika bra jag börjar plugga på en gång.


TOTALT ONÖDIG DAG

Hej på er!
Haft en totalt onödig morgon. Som ni vet har jag världens skönaste måndagar då jag har en lektion och slutar redan vid 9.20, segt att gå upp för en lektion tänker vissa, men jag själv tycker det är väldigt skönt att komma hem så tidigt då man har hela dagen på sig att göra precis vad man vill!

Men igårkväll gjorde jag klart ett arbete i psykologin som skulle vara klart tills idag. Men när vi kommer till lektionen idag säger hon att man får jobba med arbetet på lektionen också och de som är klara får sluta. Så gick alltså upp tidigt imorse, för att sitta på en buss till skolan och sen komma dit för att höra att jag får åka hem. Totalt j*vla onödig dag... blir så arg!

Men jag är iaf hemma nu och tänkte mysa i sängen med julkalendern. Ska äta lite senare innan jag åker in till stan för att göra ett ärende!
Hoppas ni fick en bättre start på veckan än mig!


SÖNDAGSMYS MED TÄNDA LJUS

Sitter och mumsar på lite gottigheter som jag köpte när jag var i Ullared igår eftermiddag med Martin och hans småbröder. Hade tänkt kolla på Beck filmen som kommer vid klockan 21 på 4an, även fast jag sätt den några gånger. Men det positiva med mig är att jag glömmer typ direkt vem som är möraren, hihi. Fast det hade varit kul med någon ny Beck-film snart!
Ha en fortsatt fin tredje advent och söndag! ♥

GÖR NAGLARNA FINA


TREDJE ADVENT

Nu är jag hemma hos mamma igen. Haft en väldigt mysig helg hos Martin och gårkvällen var super trevlig och mysig då vi var på namngivningsfest för hans lilla kusin Arvid.
Hade tänkt kolla på gårdagens och dagens avsnitt utav Tjuvarnas Jul då vi missade det eftersom vi var i Göteborg hela dagen. Sen ska jag börja plugga till 2 prov och en inlämning.


SHOPPINGEN I ONSDAGS

Inte världens bästa bild, men den får duga så länge.
Blev iaf ett par jeans, en stickad tröja, en t-shirt och en skjorta inhandlat. Väldigt nöjd med mina köp!


MOT GÖTEBORG

Gick upp vid åtta i morse för att ta en dusch och göra mig i ordning. Åt frukost för en liten stund sen och snart rullar bilen mot Göteborg. Men innan Göteborg tänkte vi gå inom Ullared när vi ändå kör förbi det.
Sen i Göteborg är det dop som gäller, eller namngivningsfest för Martins kusin Arvid. Har inte träffat honom innan så det ska bli super mysigt att kolla på bebisen.

Gjort ett tidsinlägg om shoppingen från i onsdags, så kika in i eftermiddag så får ni se bilder på det!
Ha en fin lördag för det ska jag ha i götet! ♥

jag just nu

IDOL-FINALEN

Ikväll är det Idol-finalen och självklart får man inte missa den! Är väldigt spänd på vem som kommer ta hem det ikväll. Vill på något sätt att båda ska vinna för det är så sjukt svårt att bestämma sig. Både Amanda och Robin är ju såå bra på deras sätt men innerst inne tror jag faktiskt att Robin kommer ta hem det. Men det kan ju gå precis hur som helst!

Popcornen är poppade och har Martin vid min sida. Kvällen kan inte sluta mycket bättre.
Ha en toppen fredag, för det ska jag ha med min prins vid min sida! ♥


NÅGRA TIMMAR KVAR TILLS HELG

Snart är det äntligen helg och denna helgen är verkligen efterlängtad. Känns som denna veckan har gått riktigt sakta jämnfört med var de andra brukar göra.. men det kanske bara är jag som tycker det.
Det ska bli skönt att bara slappna av och inte göra så mycket. Eller ja.. det säger jag varenda helg men ändå har jag riktigt mycket som ska hinnas göra.

Efter skolan åker jag hem till Martin och kommer spendera helgen där. Så ikväll blir det självklart fredagsmyyys!
Hoppas ni läsare får en toppen dag!

Vi två för alltid

TORSDAGSMYS

Nu blir det Böda camping på tvn, en dopp te i handen, filen är på och ljusen är tända. Perfekt slut på denna torsdagen!
Hoppas ni får en lika fin kväll som mig! ♥


LUCKA NUMMER 8

Nu är jag äntligen hemma efter att ha varit utelåst i typ en timma, haha. Klantiga Linnea var i farten i morse och glömde nycklarna så kom inte heller in i mitt skåp i omklädningsrummet i köket. Så fick krångla en massa med det och dela skåp med Amanda hela dagen. Men imorgon får jag försöka komma ihåg dem!

Sitter just nu och smaskar på dagens och helgens chokladbitar. Eftersom jag inte ska vara hemma i helgen så tar jag de redan nu, hihi mums!
Nu ska jag packa väskan inför helgen sen hoppa in i duschen.


8 DECEMBER 2011

Godmorgon på er!
Sovit helt underbart natt, ville verkligen inte upp ur sängen.. men snart är det äntligen helg och då får jag sova ut istället!
Idag ska jag vara i köket igen, som jag varit sen i tisdags. Vi håller ju fortfarande på med julbordet och ikväll är det kvällsköppet igen men som tur har jag lunchpasset idag så slipper kvällen. Hade verkligen inte orkat det!
Nu måste jag ner och äta frukost sen gå bort till bussen, ha en toppen torsdag!




SHOPPING

Skulle bara inom stan för att köpa ett par nya jeans, men kunde inte hålla mig från allt annat jag ville ha... fan! Nu är pengarna slut, men Linnea är glad för det! hihi
Nu ska jag storstäda rummet sen börja på plugget.

SNÖ, REGN OCH ÅSKA UTANFÖR FÖNSTRET

Godmorgon!
Vilken sovmorgon jag haft, förutom det hemska vädret utanför mitt fönster så har jag sovit sjukt härligt! Tråkigt att snön kommer åka bort under dagen eftersom det småregnar hela tiden..
Idag på min lediga dag hade jag bara tänkt ta det lugnt, men det blir nog inte så ändå. Rummet måste städas, ska göra en hemuppgift från köket, psykologin måste skrivas klart, hade velat åka inom stan en sväng och inhandla nya jeans.

Får se hur mycket jag hinner med idag. Men nu ska jag iaf fortsätta ligga kvar i sängen för att sätta på julkalendern. Var ett spännande avsnitt igår, undra vad som händer idag. Hihi


JULKALENDERN

Under kvällen har jag hunnit ta en varm dusch, haft ett mysigt samtal med Martin och kollat på julkalendern. Alldeles strax börjar Deperate Housewives och till det tänkte jag göra en kopp varm choklad till mig själv.
Efter det ska jag nog gå och lägga mig direkt, är så sjukt trött. Imorgon är jag ledig också, himla skönt med sovmorgon!!


JUL PÅ LISEBERG

Igår var jag ju som sagt på Jul på Liseberg med min bästa vän, hennes pojkvän och min Martin. Vi hade det super mysigt!
Efter att vi kört några omvägar, kommit vilse några gånger och skrattat ihjäl oss.. så kom vi tillslut fram till Nordstan, haha. Där vi gick i affärer och åt kinamat.

Lite senare på kvällen körde vi bort till Liseberg där vi spenderade resten utav kvällen. Kallt som tusan var det men himla mysigt för det. Spelade på olika chokladhjul, kollade på djur, drack varm choklad, tände ljus för folk i ens närhet och massvis med andra mysiga saker. Det enda som saknades var snön, men åh vilken julkänsla jag fått nu! ♥


GÅRDAGENS

Jeans - HM // Linne - Gina Tricor // Blus - Gina Tricor // Skärp - Systers

ROADTRIP TILL GÖTEBORG

Just nu sitter jag i bilen med min pojkvän, Emelie och Viktor. Vi är påväg till Göteborg för en heldag där. Vi hade först tänkt gå på stan, luncha och bara ta det lugnt innan vi går bort till Jul på Liseberg.
Var ju där förra året med Martin och det är verkligen hur mysigt som helst!
Kameran är med så visar massvis med bilder sen när jag kommer hem.

bild från förra året

5 DECEMBER 2011

Godmorgon!
Sovit hur skönt som helst inatt. Skit vad svårt det var när klockan ringde!! Har ju bara en lektion på måndagar så sängen lockade ganska mycket mer än vad skolan gjorde.. men nu är jag uppe iaf!

Blir som sagt skola och sen hem. Lite senare åker jag iväg med min pojkvän, bästa vän och hennes kille på en liten utflykt. Vart vi ska åka får ni se senare! hihi


PEPPARKAKSHUS

För några helger sen bakade jag och mamma delar till pepparkakshuset. Vi fick för oss att vi skulle göra allt från grunden. Så ikväll har jag, mamma och min syster satt ihop hela pepparkakshuset. Även dekorerat det så gott vi kan och nöja blev vi!!
Tycker det blev lite gulligt i år, hihi.


ANDRA ADVENT

Har inte gått att ladda upp bilder på hela dagen och det gör det fortfarande inte.. Så får bli en bild från arkivet.
Men hela eftermiddagen har jag och familjen varit hos mormor där mina mostrar och deras respektive har varit också. Vi har firat mormor lite i förskott med presenter, god mat och efterrätt.

Men nu är jag hemma iaf och nu blir det pysselmys med mamma. Vi ska sätta ihop pepparkakshuset som bakade delarna till för någon helg sen!
Ha en fin Söndag! ♥


MYSTERIET PÅ GREVEHOLM

Mysdressen är på, sminket är av, glajjerna är på, ljusen tända och chips skålen är framför mig och pojkvännen. Kvällen kommer vi spendera i soffan med Mysteriet på Greveholm på tvn.
En perfekt Lördag enligt mig! ♥


SLÅ IN JULKLAPPAR

Såhär har dagen sätt ut sen jag och Martin kom hem från stan. Vi har slagit alla julklapparna vi hittade. Skönt att alla är inhandlade så man slipper tänka på det mer, men nu är alla pengarna slut!

JULKLAPPSHOPPING

Hej på er!
Har sovit hela underbart skönt inatt i min pojkväns säng. Bara drömt massa söta drömmar!
Vad tyckte ni om gårdagens Idol då? Själv tycker jag absolut inte Moa skulle åkt ut. Hade velat se henne i finalen för hon är ju såå grym!!

Alldeles strax åker jag och Martin in till stan för att inhandla en massa julklappar. Vi har bara köpt en och det är till hans föräldrar så har en hel lista på julklappar som ska köpas, hihi.
Efter det ska vi hem till mig och bara ta det lugnt.
Ha en fin men regnig Lördag! ♥


SNART ÄR DET FREDAGSMYYYS

Nu är skolan slut och jag är dödstrött. Sitter iaf på tåget påväg hem till min fina pojkvän. Ska spendera natten där och ikväll ska vi ha fredagsmys med onyttigheter, idol och en massa pussar!
Ha en fin Fredagskväll!


BLOGGSVAR

I Måndags fick jag en fråga utav Sofia som jag tänkte besvara här i bloggen.

Hej Sofia!
När jag vill göra mitt hår vågigt istället för lockigt så använder jag mig utan en vågtång från OBH Nordica. Den heter Artist Wave Maker och har modellnumret 5838.
Det som är så bra med den är att uppvärmningen på vågtången tar inte alls lång tid, ca. 2 minuter kanske, och sen kan man själv ställa in vilken temperatur man vill ha på tången.
 
Det är inte alls svårt att använda den. Först och främst brukar jag ta i silikondroppar som har värmeskydd i sig, för att skydda håret. Vilket är väldigt viktigt med värmeskydd, för annars förstör du håret!
Sen är det bara att dela in håret i olika parti och ta lite hår i taget när du vågar det.
Du behöver endast hålla vågtången i håret bara några sekunder för att det ska visa resultat.
När du gjort klar vågorna i hela håret brukar jag ta i lite hårspray för att det ska hålla hela kvällen, och det gör dom verkligen. T.o.m hela nästa dag också!
 

Såhär blir resultatet!

SNART HELG

Gårkvällen i skolan gick bra. Vi var väldigt många i köken så fanns inte jätte mycket att göra. Men maten blev god så inget att klaga på!

Var sjukt trött när jag kom hem igår. Fötterna pulserade och hela kroppen var mör. Så efter en dusch somnade jag direkt i sängen!
Känns som jag inte sovit något inatt heller för att jag är fortfarande lika trött. Men bara att bita ihop och göra julbord som lunch buffé idag. Sen är det helg!!


TJUVARNAS JUL

Nu är årets julkalender här, vilket man absolut inte får missa. Kollade på första avsnittet innan jag åkte till skolan och jag tycker verkligen att den verkar bra. Äntligen säger jag bara!
Så jag ser fram emot nästa och att följa det varje dag tills julafton. Det är ju trots allt en tradition, så himla mysigt enligt mig!
Vad tycker ni om årets julkalender?


Klicka er in HÄR för att kolla på första avsnittet!

JULBORD I SKOLAN

Nu sitter jag på bussen till skolan för att börja min skoldag, haha. Har ju som sagt julbord idag i skolan och jag ska vara på kvällspasset. Så är där mellan 14-22 för att fixa i ordning det så bra som möjligt till alla gäster.
När jag kommer hem ska jag krypa ner i sängen direkt.
Men har fixat ihop ett tidsinlägg till er ikväll, så kika gärna in då!
Ha en fortsatt bra dag och hoppas ni får en fin kväll!!


1:A DECEMBER

Helt sjuukt att det är första December redan. Men jag älskar det! Längtar tills snön kommer så man kan börja få lite julkänsla. Julbaket får man börja med snart, för det är ju himla mysigt att göra!

Idag har jag sovmorgon. Börjar inte förens 2 idag, väldigt skönt! Jag berättade ju för någon vecka sen att vi höll på med julbordet i skolan och ikväll börjar det. Så vi tre:or ska hålla i det ikväll och imorgon på lunchen.
Så ikväll går jag mellan 14-22 och direkt när jag kommer hem ska jag sova. Kommer bara dödstrött! Ska ju även upp tidigt imorgon bitti så måste få min sömn för att orka med morgondagen.

Ska snart gå ner och laga lunch till mig själv. För ska ta bussen till skolan vid 13 tiden.
Hörs senare

Bild från förra året i Göteborg