BILDER VÄSTERVIK, DEL 2










Här kommer lite fler mysiga bilder från veckan i Västervik. Allt var så himla bra, äventyrsgolfen, poolen, vädret, maten mm.

31 JULI 2011

Under hela dagen har jag bara myst med min pojkvän. Vi har även gått en runda och hunnit spela lite minigolf innan han åkte hem.
Nu tänkte jag precis börja storstäda rummet, ser inte klokt ut. Måste dammas, dammsugas, torka golvet och bädda rent i sängen!
Ikväll hade jag bara tänkt mysa här hemma framför en film eller något. Någon som vet om det går någon bra söndagsfilm?


BRIDESMAIDS


Både jag och min pojkvän tyckte bion var helt sjukt bra igår. Vi båda sa till varandra att det var nog lätt den bästa komedin vi sätt på länge.
Filmen var inte bara rolig lite då och då utan den var rolig från början till slut! Den var verkligen värd pengarna och den filmen ska bli min när den kommer ut på dvd.
Kan verkligen rekommendera denna till alla som inte sätt den!!

1 2 3 4 5. Den får helt klart en stark femma!!

SVARTVITT

Nu har det börjat regna här i Halmstad, skit väder med andra ord! Jag och min pojkvän sticker in till stan lite senare, perfekt väder för bio!
Vi hade tänkte kolla på Bridesmaids. Någon som har sätt den? Är den bra?
Ha en fin kväll alla! ♥

BILDER VÄSTERVIK, DEL 1

Igår kom jag hem från min mini semester med familjen. Vi har haft 5 underbara dagar i Västervik och vi har åkt runt lite överallt och kollat runt.
Enligt mig är Västervik en otroligt mysig stad. Älskar att hamnen låg precis vid uteserveringarna och affärerna. Alla små hus längs gatorna, bara älskar det!
Mer bilder kommer senare.


FREDAGENS KLÄDSEL

(tidsinställt inlägg)
Idag är det vår sista dag här på Lysingsbadets campingplats i Västervik. Dagens planer är att åka tidigt här ifrån för att åka direkt till Öland. Där tänkte vi ha en mysig heldag innan vi åker hem till Halmstad igen. Jag har aldrig varit på Öland förr, så jag tycker det ska bli hur kul och mysigt som helst. Ser fram emot dagen!

Slänger in en bild på vad jag hade på mig i fredags när ett par kompisar var hemma hos mig och firade min 18års-dag. Älskar min nya klänning!
Klänning - Veromoda // Cykelbyxor - Vila

NYA BRILLOR



(tidsinställt inlägg)
Endast 99:- på Åhlens

GULLIGT FÖDELSEDAGSKORT FRÅN POJKEN MIN


(tidsinställt inlägg)

DAGENS DEN 20/7


(tidsinställt inlägg)
Klänning - HM // Cykelbyxor - Vila

MOT VÄSTERVIK

Godmorgon allihopa!
Är utvilad idag, men det är väl tur det då jag ska övningsköra så långt jag orkar. Allt är nerpackat i väskan och nu snart ska jag äta frukost. Sedan åker jag och familjen mot Lysningsbadets campingplats i Västervik!
Är hemma på fredag igen och kommer inte uppdatera något under min mini semester med familjen. Utan har fixat några tidsinlägg under veckan till er istället!
Ha en skön vecka, så hörs vi på fredag igen! ♥

LYSINGSBADETS CAMPINGPLATS

Imorgon åker jag och min familj iväg. Vi ska vara borta måndag till fredag och vi ska spendera våran mini semester på Lysingsbadets campingplats i Västervik. Jag har aldrig varit i Västervik förr så jag tycker att det ska bli både skönt att åka iväg lite och samtidigt mysigt att komma till en annan stad! Våra planer i Västervik är att slappa och ta dagarna som dom kommer. Hoppas bara att vädret blir bra, så man kan bada lite och även få lite färg!

ÄNNU MER SHOPPING

Älskar dom små knapparna, och speciellt bröstfickan!

Hittade lite kläder på Eurostop, brukar faktiskt inte hända! Men kom hem med en ny kavaj, t-shirt och en super skön mysdress! Tack återigen Mormor för den fina kavajen ♥
Nu ska jag börja packa inför veckans mini semester!

24 JULI 2011



Godmorgon solstrålar!
Idag blir det en riktigt slappe dag. Alldeles strax ska vi åka till mormor en sväng och lämna min systers husdjur, sedan vidare till eurostop en sväng. Hela dagen ska jag bara packa och slappa, det är nämligen så att jag och familjen ska åka iväg på en mini semester imorgon bitti och kommer inte komma hem förens på fredag. Mer om det berättar jag senare!

SHOPPING


Färgen på linnet är ljusare i verkligheten.

På min födelsedag efter min körlektion gick jag runt lite i stan för att fördriva tiden tills jag skulle möta upp min pojkvän. Dock kunde jag inte stå emot lite shopping/köpa födelsedagspresenter till mig själv, hehe ;)
Kom hem med detta gulrandiga linnet, älskar ryggen! Även en tajt svart tröja, båda plaggen från Gina Tricot.

TACK MINA FINA VÄNNER ♥




Kubb är ett måste på sommaren!

Fina flickor!
Presentöppning!

När vännerna kom över igår hade jag fixat ihopa lite tacos och även kyckling med fajitas. Uppskattades verkligen och gott blev det!
Blev en mycket trevlig kväll med massa mat, kladdkaka med grädde och varma hallon, skratt, kubbspel, presentöppning mm. Lyckad fredagskväll med andra ord! Blev även så himla glad för mina presenter, mina flickor är bäst! ♥

22 JULI 2011

Nu är jag färdigfixad för kvällen. Vid 7 är det nämligen så att ett par kompisar kommer hit, så ska jag bjuda på middag och så ska vi fira mig lite att jag fyllt 18år. Ska bli mysigt och trevligt!!
Hoppas ni får en lika fin kväll som mig! ♥

NYTT TRÄNINGSLINNE





tidsinställt inlägg
I Tisdags efter jag och familjen hade ätit hotellfrukost i stan, så gick vi i lite affärer efteråt. Kom hem med ett nytt träningslinne. Mycket finare än alla andra, då dom andra bara är helfärgade.
Kostade endast 99:- på HM, vilket fynd!

HM'S HÖSTKATALOG


Hela eftermiddagen har det bara regnat. Men det har faktiskt inte gjort så mycket. Har bara tagit det lugnt här hemma. Kollade på film med mamma innan och nu ligger jag i sängen och kollar i HM's höstkatalog. Visst känns det lite trist att se höstkläderna redan nu, men samtidigt spännande!
Vet redan lite saker som ska bli mina från katalogen, hihi!

MIN FÖDELSEDAG I BILDER


Marängtårta med grädde, bananer och chokladsås, muums!
Här kommer lite bilder från min födelsedag igår. Hade en underbar dag och fina presenter fick jag från min familj och min pojkvän. Jag är så nöjd så! ♥ Sen ett tack till alla som gratulerade mig!!

ARTON ÅR!

För det är ingen vanlig dag, nej det är Linneas födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Idag är det min tur att bli 18 år, och det ska firas!! :)
Lär inte blir så mycket uppdatering idag, med tanke på att jag vill fira min födelsedag med mina nära och kära!


MYSKVÄLL


Min dag har bestått av hotellfrukost i stan med familjen, gått runt lite i affärer, kollat i bilaffärer och även en tripp till Lillstugan med mamma. Kom hem med en grej från stan innan idag, visar er lite senare i veckan.
Nu efter en fullspäckad dag är jag helt slut, tänkte lägga mig i soffan med en godisskål på magen, gott!
Ha en fin tisdagskväll! ♥

JAG ÄR TILLBAKA...

Fast med en ny blogg då. Jag behövde en bloggpaus från min gamla blogg, men med egen systemkamera i för tidig födelsedagspresent kände jag att en ny blogg kanske inte skulle sitta fel ändå. Så jag gör ett nytt försök, välkomna tillbaka kära läsare!!