ETT PAR TILL I SAMLINGEN



FRISKIS & SVETTIS

Nu är jag hemkommen och nyduschat efter ett svettigt medelpass i 75 min på Friskis och Svettis. Var grymt skönt att träna och jag saknar stället. Tränade där för några år sen och slutade pga. att det var jobbigt att byta bussar i stan och passa in busstiderna med träningen. Riktigt sugen på att skaffa ett årskort där när nästa lön kommer!
 

TAKE ME BACK

Jag & min prins

INTE ENS DET FÖRFLUTNA

På min födelsedag bjöd Martin mig på bio på kvällen. Vi såg på Inte ens i det förflutna med Maria Wern. En så otroligt bra film som jag varmt kan rekommendera till er! Riktigt läskig dock så ett par gånger åkte händerna fram framför ansiktet och till och med Martin tyckte faktiskt den var läskig och riktigt spännande film!
 
När gotlandspolisen Maria Wern utsätts för anonyma dödshotelser, inleder hon och kollegerna ett frenetiskt sökande för att hitta avsändaren. Efter ett våldsamt attentatsförsök beordras hon iväg för att söka skydd, och tillsammans med en grupp väninnor från skoltiden ger hon sig i helighet av till det natursköna Stora Karlsö.
 
 

MIDDAG UTE PÅ STAN

Nu är hela familjen i ordning gjorda. I eftermiddags åkte jag och Martin hem till pappa och resten utav familjen. Ikväll har nämligen pappa bokat bord på Fridolf, så middag på stan är det som är planerat ikväll. Därefter sätter vi oss på en uteservering för lite go dricka!
Ha en mysig lördag allihopa! ♥
 

JOBBAR, ÄTER, TRÄNAR & SOVER

Det är ungefär så mina dagar ser ut nu för tiden. Jobbar jag inte så tränar jag, och om jag inte gör det så sover jag, haha! Igårkväll och ikväll har jag tränat medelpass med mamma. Otroligt skönt att träna ute i det fina vädret. Imorgon är det äntligen fredag och då kommer jag spendera min kväll hos Martin. På lördag blir det myspys med pappa och familjen!

COCKPIT

För en vecka sen gick jag och mamma på bio och vi såg på Cockpit. Det var en rolig film och ett par skratt blev det under filmens gång. En film jag kan rekommendera men dock på film istället för bio!
 
Piloten Valle behöver desperat ett nytt arbete. När han får höra att flygbolaget Silver Airlines letar efter en kvinnlig flygkapten drar han sig inte för att hoppa i högklackat, krypa i ett schyst fodral och söka jobbet. Han lånar sin systers identitet mot en helårsprenumeration på en morgontidning. Att pilotkollegan Cecilia blir förälskad i Valles nya kvinnliga jag ingår dock inte riktigt i planen.
 

NEDRÄKNINGEN HAR PÅ BÖRJAT

Jobbat åtta timmar i restaurangen idag. Söta Bella kom och hälsade på mig och passade även på att handla en sallad utav mig, kul! När jag kom hem la jag mig direkt i solen och om en stund blir det middag med syster. Därefter kallar duschen och sen ska jag slappa i soffan. Nedräkningen har börjat, bara 3 dagar kvar till helg.. längtar!
 

HÅRVÅRDSPRODUKTER & ANSIKTSPRODUKT

I mitt paket från Lyko.se kom det hemskickat lite nya hår/ansiktsprodukter. En ny hårinpackning och ett nytt värmeskydd för håret. Gillar båda dessa produkterna starkt och dem rekommenderas!!
 
Klickade även hem xlash som jag hört mycket gott om. I början var jag skeptisk över om det skulle fungera eller inte, men en nära vän använder denna och hon ser reslutat så då kunde jag inte låta bli att klicka hem den. Jag har rätt så korta ögonfransar så jag hoppas att jag också får långa och mer fylliga efter ha använt denna ett tag!
 

LÖRDAGENS FESTLIGHETER

Gårkvällens festligheter blev riktigt bra! Vi började som sagt kvällen hemma hos mig med ett gäng tjejer och två killar. Åt grillad mat, jordgubbar med glass och kladdkaka till efterrätt och sen drack några goda drinkar innan vi åkte vidare mot stan och fortsatte kvällen där!
Emelie firade vi i väldigt försend efterskott och då slog hon och jag ihop det. Blev så himla nöjd med mina presenter, och koppen ni ser på bilden nedan fick jag 6 st utav. Kommer komma till väl användning när jag väl flyttat hemifrån!
 

FÖRBEREDELSER

Nu är jag i ordning gjord inför kvällens festligheter, och nu fattas bara Emelie. Ikväll ska vi fira mig och henne med ett gäng tjejkompisar. Vi börjar kvällen hemma hos mig med drinkar, god mat och jordgubbar till efterrätt. Sedan fortsätter vi kvällen inne i stan för att dansa loss!
Nu hade jag tänkte förbereda lite små saker innan Emelie kommer, så som dukning, göra sallad och fördrinkarna!
 

MIN FÖDELSEDAG

Här är fyra bilder från min födelsedag igår. Började dagen med att jobba i 8 timmar. Sen blev det en storhandling med Emelie för ikväll blir det festligheter hos mig. På kvällen firade jag min födelsedag med familjen och Martin. Vi åt grillad mat och en super god jordgubbstårta, och dem fina presenterna får vi inte glömma. Hann även med ett biobesök med Martin, en perfekt födseldag med andra ord! ♥

IDAG FYLLER JAG 19 ÅR!

För det är ingen vanlig dag för det är min födseldag, hurra hurra hurra :)

PASSION FOR RED

H&M har fått in en del höstkläder och det finns redan en del som jag vill ha. Nu väntar jag bara på lönen så jag kan klicka hem några fina plagg! :)

TAGIT UT MIG TILL MAX

Hej på er! 
Nu är jag slut i kroppen och huvudet efter att ha jobbat hela dagen och tränat ett tufft träningpass nu ikväll. Men ack så skönt det kändes efter träningen, har verkligen gjort någon nytta idag och imorgon blir det ännu ett till träningspass efter jobbet!
Planerat lite med Emelie om lördagens festligheter. Jag fyller år på fredag så på lördag blir det fest och då ska även Emelie firas för det har vi inte hunnit med att göra. Så två flugor i en smäll blir det, bra va!
 
Fin bild på mig och Emelie på balen!

HAMILTON

För några helger sen kollade jag och Martin på denna filmen. Som vi gillade den, båda satt nästan helt tysta genom filmen och bara kollade på den. Väldigt bra film och Persbrandt är så grymt duktig skådespelare, han gör verkligen hela filmen!
 
 

JAG ÄLSKAR ATT FÅ PAKET!

Jag visar innehållet när jag hinner! :)

HINNER INTE MED

Känns som om jag inte hinner med något nu för tiden. Antingen jobbar jag, äter, tränar eller sover. Jobbar hela dagarna, och är inne på min 6e vecka nu i sommar. På helgerna umgås jag med Martin som också jobbar hela dagarna. Så helgerna är den tiden vi spenderar tillsammans och då hinner jag inte med att sitta vid datorn.
Så dålig uppdatering är det här ja, och jag försöker så gott det går. Men glöm inte bort att ni kan följa mig på instagram, där jag uppdaterar fler gånger än på bloggen nu för tiden - linneaakarlsson_
 
Här ett gäng bilder som kommer från instagram den senaste tiden. Helgen var i vilket fall mysig och jag bara älskar känslan av att det är helg. Inte nog med att jag är ledig några dagar, utan jag vet att jag får träffa min prins. Ibland är det rätt jobbigt att vara utan honom och knappt prata på dagarna. Men på helgerna tar vi igen all tid vi missat!
I helgen har vi i vilket fall hunnit med hotellfrukost, filmmys, gocart och så himla många pussar! ♥

PANNKAKSFRUKOST

Nu blir det pannkaksfrukost med min älskling, innan vi åker till affären för att inhandla några ingredienser. Sen är det dax att prova min glassmaskin jag fick utav mormor i tidig födseldagspresent!
 

CHAUFFÖR IKVÄLL

Gokväll på er! Haft en tuff dag på jobbet idag. Mycket gäster som ville komma och äta våran fredagslyx med bestod utav fläsknoisette och rabarberkaka till dessert. Så helg är precis det jag behöver!
Ikväll är jag chaufför för Martin och hans polare är ute på stan och tar ett par öl. Så film, naturgodis, lite frukt och sömn är precis det jag ska ägna min åt ikväll, innan jag ska upp inatt och hämta grabbarna! 
 

PÅ MED TRÄNINGSKLÄDERNA

Helt slut i kroppen efter att ha jobbat och sålt sallader från 7.30-14.30. Handlade även med mamma efter jobbet och snart så åker träningskläderna på för då är det dax att dra sig in mot stan för att träna ett Friskis & Svettispass. Sen kommer jag nana sött!

TILLKOMMIT MATTALLRIKAR I SERVISEN

För ett antal helger sen var jag på Väla i Helsingborg med familjen. Vi fikade, gick runt i affärer och hade det bra.  Jag hittade mig lite smått och gott, bland annat ökade jag på min servis genom att köpa 8 st mattrallrikar inför framtidens flytt. Jag samlar som sagt på Rörstrand Swedish Grace och är helnöjd med servisen!
 

DAJMTÅRTA EFTER JOBBET

Är bokstavligt talet helt slut i kroppen efter dessa två dagarna på lunch restaurangen. Jobbar just nu på min gamla praktik plats inne i stan och ska göra det i 5 veckor. Jag arbetar i salladsdisken vilket jag verkligen tycker är riktigt roligt!
Har även den dåliga tjejveckan denna veckan, så därför blir det en storbit dajmtårta och film nu efter några timmars arbete!
 

LJUSHÅLLAREN

Fick ju denna underbart fina ljushållaren från Partylite i studentpresent utav ett par släktingar. Väldigt fin enligt mig och jag bara älskar den! Nu har jag gjort den somrig genom att hälla vatten i den och lägga ner blommor, hur fint som helst enligt mig!

 

TRIPP TILL ULLARED

Efter jobbet åkte jag iväg med mamma och lillasyster. Blev en tripp till Ullared och där gick vi runt i någon timma. Jag hittade lite smått och gott. Saker och produkter som alltid är bra att ha, några hundralappar fattigare men det var det värt!
Nu ska jag ta bort sminket och sen sova, måste vara laddad inför en ny arbetsdag imorgon bitti!
 
 

STOCKHOLM - BILRESAN

Nu är jag hemkommen från Stockholm. Martin och jag for dit i fredags kväll efter vi båda slutat jobbet. Hans släkt kommer från Stockholm och har stugor i skärgården, hur mysigt som helst! Där spenderade vi helgen och i lördags var det en släktträff som vi var på. Sol, bad, jordgubbstårtor och grillmat har helgen bestått utav, varit riktigt skönt att komma bort en lite sväng!
 

JÄGARNA 2

Förra helgen kollade jag och Martin på Jägarna 2. Ingen utav oss hade faktiskt sätt ettan så vi hoppades på att vi skulle gilla filmen ändå, och det gjorde vi verkligen kan man säga. En väldigt bra thriller och ibland satt jag med händerna för ögonen (som jag brukar göra i dessa typer utav filmer), för ibland var den lite hemsk!
Men så himla bra film och otroligt sevärd!
 

STUDENTMORGONEN


SPENDERAR HELGEN I HUVUDSTADEN

Nu tar jag och Martin bilen för att rulla mot Stockholm. Hans släktingar har stugor ute i skärgården och där har vi spenderat några dagar på sommaren i två år i rad nu. Så det har blivit en liten tradition att åka dit varje sommar nu. Dock kommer vi bara stanna över helgen eftersom båda jobbar hela sommaren. Men bättre än ingenting!
 
Kommer uppdatera på instagram under helgen istället för här på bloggen. Följ mig gärna där, @linneaakarlsson_
 

PACKAR FÖR FULLT

Håller på att packa för fullt här hemma. Imorgon efter jobbet är det nämligen så att då åker jag hem till Martin och därifrån åker vi vidare. Vi kommer vara borta över helgen så ingen uppdatering kommer det bli här inte. Möjligtvis en massa tidsinställda inlägg som jag inte hunnit visa er ännu! Mer om vart vi ska kommer imorgon :)
 

VINGLAS FRÅN IITTALA

Från morfar & Barbro fick jag rödvinsglas från Iittala i studentpresent. Helt klart en present jag blev glad för, bra märkte och snygga vinglas!


SUSSA SÖTT

Gokväll! Är helt slut i kroppen ikväll. Hade en riktigt mysig fika stund med Bella innan i solen. Efter det åkte jag hem för att hoppa i träningskläderna. Ett litet tag därefter kom Bella hem till mig, då vi sen åkte till träningen, kul med lite sällskap på träningen ikväll! 
Nu är jag dock riktigt trött och ska faktiskt sova alldeles strax. Måste vara pigg inför en ny arbetsdag imorgon!
 

FIKA I STAN

Nu har jag jobbat klart och är hemma en snabbis. Ska bara byta om till andra kläder och fräscha upp mig lite. Därefter tar jag bilen till stan för att ta en fika med Bella, mys!
 

STORSTÄDAT, NU JOGGINGRUNDA!

Åtta timmars arbete är avklarat, likaså en riktig storstädning utav rummet. Nu åker träningskläderna på, dax att ge järnet i en joggingtur. Så himla peppad på ett lite mer hälsosammare liv, nu kör vi!
 

NYA TRÄNINGSKLÄDER

Har införskaffat mig en träningsjacka nu och då hittade jag även en sportbh som också fick följa med hem! Nu är det bara ett par nya träningskor och ett par nya byxor som ska inhandlas, men det får bli när lönen kommer!


SERVIS FRÅN RÖRSTRAND

När jag väl kollat på olika serviser så är det aldrig någon som jag hittat som jag verkligen vill ha. Men i studentpresent fick jag 6 st rosa aktiga muggar och 6 st vita assietter från Mormor, mina mostrar och deras respektive.
Servisen kommer från märket Rörstrand och den föll mig verkligen helt klart i smaken och blev super glad att jag fick denna utav dem. Så nu har jag en servis som jag kan samla på och som jag helt klart kommer få nytta utav i framtiden!


NY ARBETSVECKA

Godmorgon! Ny arbetsvecka och det känns bra. Även min sista vecka på mammas jobb, så nästa vecka börjar jag alltså jobba på min gamla praktikplats som är en lunch restaurang i stan där jag ska jobba i 5 veckor. Nog om det, efter jobbet åker jag in till stan med mamma för att hämta ut mitt pass som är klart!
 

UNDERBAR HELG

Nu är jag hemma efter att ha haft en riktigt underbar helg med min fina pojkvän. I lördags åkte vi hem till honom och påvägen hem till Martin, åkte vi inom affären för att inhandla godsaker tills kvällen. Så bjuder på några bilder från igårkväll!