SMINKKURS PÅ MAKE UP STORE

Blev så himla nöjd med min sminkning jag fick idag på Make up store. Hade ett presentkort där som jag fick i 18 års present förra året och nu tog jag tillfället i akt och utnyttjade det!
Ulrika, som tjejen hette, gjorde ett lysande jobb och jag blev riktigt nöjd med produkterna jag valde ut efteråt också!
 

ÄRENDEN I STAN

Efter att ha jobbat klart för idag och äntligen fått helg, så tar jag nu bilen in till stan för att göra ett par ärenden. Bland annat så har jag bokat in en make up kurs på Make up store, spännande!
 

LÖRDAGENS MINIGOLF RUNDA

I lördags förmiddag tog jag och Martin cykeln för att spela minigolf. Vädret var jättebra och det var riktigt varmt när solen stod på. Årets första minigolf runda blev det också och varje gång vi spelar minigolf har vi som en tradition att förloraren bjuder på glass. 
Hade ställt mig in på att jag skulle vinna och slippa betala glassarna men icke sa nicke, haha. Förlorade stort och spelade inte alls bra, men skyller på att det var årets första runda ju!
 

IMORGON BLIR DET JOBB IGEN

Hej på er!
Har varit hemma från jobbet idag också vilket lönade sig. För idag har jag mått så himla mycket bättre så imorgon åker jag till jobbet och jobbar i 8 timmar som vanligt innan jag får helg!
Innan jag ska sova ikväll ska jag fixa lite saker inför morgondagen. Frukost och middag ska med till jobbet imorgon. Har även några ärenden efter jobbet imorgon. Så presentkort, körkort och pengar måste packas ner i väskan, mer om det imorgon!!
 

SJUKLING

Åkte till jobbet i vanlig ordning vid halv 6 på morgonen. Kände mig inte riktigt hundra när jag väl började jobba. Klarade mig till klockan 10 på förmiddagen sen tog det stopp. Chefen skickade hem mig. Är inte alls kry idag, näsan rinner, huvudet dunkar som bara den, fryser i ena stunden och svettas i andra.
Har i vilket fall vilat upp mig hela dagen med ett par filmer, bli nog en vildag imorgon också!
 

MIDSOMMARAFTONS KLÄDSEL


STUDENT 2012, DEL 2 "FRIDAS BILDER"

Här är lite blandade bilder som min moster Frida tog på min studentdag. Bilderna är både från när vi springer ut från skolan till när alla studenter samlades i Parken!

Lillasyster, mamma & jag

Martin & Jag

NÖTMIX

Hej på er! Just nu sitter jag här och snaprar i mig nötter efter ett tungt arbetspass. Var riktigt jobbigt att kliva upp ur sängen i morse när klockan ringde vid halv 5 på morgonen och när man såg hur regnet bara öste ner. Är inte på topp idag heller. Börjar bli förkyld, ont i halsen och huvudet dunkar. Så efter en värktablett, mängder av halstabletter och lite nötter i magen så får jag hoppas på att det blir bättre imorgon!
Lite senare ikväll åker jag och familjen till stan för att fixa ett nytt pass till mig och syster. Ett måste innan Turkiet resan i September!
 
 

HEM LJUVA HEM

Nu är jag hemma igen! Igår eftermiddag tog jag och Martin bilen hem till pappa, där vi spenderade vår kväll tillsammans med dem, tvn och en plankstek. En väldigt mysig kväll med andra ord och vi stannade där över natten också!
Efter lunch idag så tog jag bilen hem till mamma igen. Men på vägen hem stannade jag till hos farmor och farfar som jag lovat att komma inom på en fika hos. Så nu är jag hemma igen efter 3 timmars prat och våffelätande hemma hos dem, väldigt trevligt!
 
Men nu kallar duschen och efter det ska jag göra i ordning lite saker inför morgondagen. För imorgon är det måndag vilket innebär en ny arbetsvecka för min del!
 

LJUSHÅLLARE FRÅN PARTYLITE

Vår släkting extra jobbar med Partylite då hon säljer deras produkter och ha visningar hemma hos folk. Kommer ni ihåg att mamma hade en visning här hemma för ett tag sen? Det var hon som var här och höll i det.
Men utav hennes familj och en annan familj fick jag denna underbart fina ljushållaren i studentpresent. Älskar så himla många produkter från Partylite att jag hade velat ha så grymt många, men tyvärr är dem rätt så dyra.
 
Men nu äger jag min andra ljushållare från Partylite och jag blev riktigt glad över att jag fick denna fina glashållaren utav dem två familjerna!


MIDSOMMARAFTON

Hade en super mysig och trevlig Midsommarafton med ett gäng kompisar. Vi grillade trotts regnet, åt jordgubbstårta, drack gott, spelade roliga spel och stoppade i oss onyttigheter. En perfekt Midsommar i mina ögon så bjuder på lite bilder från kvällen!
 

GÅRKVÄLLEN VAR KANON

Midsommar blev en helt fantastisk kväll med mina underbara vänner. Bilder kommer komma ut lite senare. För nu ska jag och Martin ta cykeln för att spela lite mini golf, förloraren bjuder på glass i solen, hihi!
 

GLAD MIDSOMMAR!


INGET MER JOBB DENNA VECKAN

Är så himla glad för att det inte är något mer jobb denna veckan, äntligen lite mer ledighet! När jag kom hem från jobbet la jag mig i solen och njöt en stund. Öppnade lönelappen som kom idag med och fått betalt för förra veckans jobb, nöjd tjej!
 
Nu ska jag ta bilen till stan för att hämta min fina Martin, som jag kommer spendera kvällen och helgen med. Mys!
 
 

SCHWEPPES DRINKMIX

Imorgon är det Midsommar och då har jag köpt hem Schweppes drinkmix då jag hört att dem ska vara väldigt goda. Kunde inte bestämma mig vilken jag skulle ha, så det fick bli alla tre. Så har riktigt höga förväntningar på goda drinkar imorgon nu då, hihi!


HELT SLUT I KROPPEN

Nu har jag kommit hem från jobbet. Är helt slut i precis hela kroppen och det har känts hela dagen idag att jag sovit en timma mindre inatt. 
Gårkvällen var i vilket fall hur mysig som helst. Vi satt ett gäng på Bulls för att äta mat och vissa drack gott också, tyvärr fick jag avstå en kall cider eftersom jag hade bilen och skulle jobba idag.
 
Men nu är det dax att ladda om batterierna inför dagen träning. Åker tillbaka till jobbet om en stund med mamma för att träna Step-up. Även fast jag är riktigt trött och seg i kroppen och huvudet, så känner jag på mig att det kommer gå riktigt bra på träningen!
 
Åt Hamburgertallrik igår kväll och den var hur god som helst!

SKINNBYXOR FRÅN GINA TRICOT

I Gina Tricot paketet jag fick hem förra veckan låg dessa skinnbyxorna i. Helt underbara och sitter hur perfekt som helst. Värd varenda krona!


MIDDAG MED VÄNNERNA

Hej på er!
Haft en dålig dag på jobbet. Maskinen har krånglat precis hela tiden.. men när den väl fungerat som den ska har allt gått lysnade. Börjar komma in i maskinen nu så nu klarar jag av att köra allt helt själv, dock behöver jag hjälp ibland. Men så är det ju i början!

Nu är jag i ordning gjord. Ska ta bilen för att åka och hämta upp Emelie och Simon nu. Därefter åker vi in till stan för att sätta oss på en uteservering för att ära god mat med några andra. Mys såhär mitt i veckan!




PAKET FRÅN GINA TRICOT

Förra veckan så tog jag bilen efter jobbet för att hämta ett paket som hade kommit på posten. Blev otroligt glad när jag fick smset på jobbet då paketet var väldigt efterlängtat. Innehållet var ännu bättre och blev så himla glad när det passade perfekt också!


GÅRDAGENS SHOPPING


NY ARBETSVECKA

Godmorgon! Denna morgonen är jag uppe med tuppen. Klockan ringde vid halv 5 vilket betyder att det är en ny arbetsvecka. Känns faktiskt väldigt skönt att börja jobba igen efter en härlig helg, speciellt när man vet att man tjänar pengar. Men denna veckan blir en kort arbetsvecka då man är ledig på fredag för att det är Midsommar. Så på torsdag får jag min helg vilket känns riktigt peppande!
Hoppas ni får en riktigt bra måndag för det ska jag ha på jobbet!


JOGGINGRUNDA PÅ 4 KM

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute på en joggingrunda nere i Mellbystrand. Sprang 4 km och det kändes så himla bra, så nu känner jag mig riktigt nöjd med dagens insats. 
Hade även på mina nya träningskläder som jag köpte tidigare idag, super sköna!


SISTA LEDIGA HELGDAGEN

Godmorgon! Söndag morgon nu igen och det är sista lediga helgdagen innan en ny arbetsvecka börjar igen. Martin ska åka hem nu vid lunch tid eftersom han jobbar nästa vecka också. Men innan han åker hem tänkte vi ta bilen för att kika på lite nya träningskläder till mig. Även fixa lite saker inför Midsommar som är redan nästa vecka!
Hoppas ni får en riktigt bra söndag!


STUDENTFIRANDE


Nu åker jag, Martin & familjen hem till kusinerna. Resten av släkten är där för att fira att Christoffer tagit studenten idag!

MYS KVÄLL

Godmorgon!
Hade en super mysig kväll med Martin igår och det var därför det inte blev någon dator. Vi båda jobbar hela dagarna vilket vi kommer göra hela sommaren. Så helgerna blir våran semester tillsammans, och det är därför man vill ta vara på tiden när man väl är med honom. För nästa gång blir nästa helg!

Vi åt i vilket fall massa gottigheter och kollade på Sverige matchen och tyvärr gick det inte så bra för dem! Annars så tog vi det bara lugnt och tog igen alla pussar vi missat under veckans gång, hihi.
Idag är det studentfirande i eftemiddag som gäller, men först frukost! 


ÄNTLIGEN HELG!

Äntligen helg! Så skönt det känns att vara veta att man är ledig i helgen nu innan man börjar jobba igen. Att veta att klockan inte ringer vid halv 5 som den gör annars när jag ska jobba.
Ska ta bilen in till stan nu för att göra några ärenden, bla. hämta ut mitt körkort som äntligen kommit, med andra ord behöver jag inte köra med en lapp som bevis nu längre!!
Ska även hämta upp Martin i stan så ska vi åka inom affären för att handla något mumsigt tills ikväll!


NY BIKINI TILL TURKIET

I mitt H&M paket jag fick hem för någon dag sen låg det en ny bikini inför i sommar, men framför allt tills Turkiet resan! Riktigt läcker aprikosfärg på överdelen som kommer bli perfekt i sommar till en brun kropp!


VARDAGSLYX

Efter att ha jobbat och gått runt i 8 timmar med stålhetteskor på fötterna, kan jag säga er att mina fötter värker just nu. Aldrig haft så ont förr, inte ens efter en partynatt med högklackart.
Tog fram fotbadet från vinden så nu sitter jag här och får massge på fötterna, hur skönt som helst. När jag ändå är i farten tänkte jag pyssla om mina fötter ordentligt. Fotfilen är framme, jordgubbstvål och body butter. Mina fötter ska vara lena som en babyrumpa efteråt!


MITTEN UTAV ARBETSVECKAN

Godmorgon! Torsdag morgon och återigen finner jag mig redan på jobbet. Trött som ett as men denna dagen kommer väl gå lika fort som alla andra dagarna gjort denna veckan. Mittan utav arbetsveckan är det också, vilket betyder att det snart är helg. Det ska bli riktigt skönt med lite ledighet!


INSTAGRAM

Ni glömmer väl inte följa mig på instangram? Linneaakarlsson_ heter jag där!

STUDENT 2012, DEL 1 "INNAN UTSPRINGET"

Innan våra kökslärare skulle dela ut lite priser, betygen och innan vi sprang ut från skolan för sista gången, så tog det en del bilder. Saknar dagen redan, den var fylld med så himla mycket glädje!!


PAKET ÄR INTE HELT FEL


BLOGGSVAR - VAD GÖR DU EFTER STUDENTEN?

Det är just precis den frågan jag fått de senaste dagarna nu så jag tänkte göra ett litet inlägg om det istället.
För dem som har missat så tog jag studenten i fredags. Helt klart en utav de lyckligaste dagarna i hela mitt liv. Hela dagen och kvällen var perfekt!
 
Nu i sommar ska jag först jobba i 4 veckor på min mammas jobb, en gummifabrik där dem gör gummidelar till bilar. Därefter ska jag jobba i 5 veckor på min gamla praktikplats Kalervos, som är en lunch restaurang inne i Halmstad. När dem 5 veckorna är slut så har jag förmodligen jobb på gummifabriken igen tills jag hittar ett annat jobb!
Jag kommer inte plugga vidare för att för det första så vet jag inte vad jag vill plugga för något isåfall, och för det andra så vill jag jobba och få fast tjänst någonstans så jag äntligen kan få bo tillsammans med min Martin ♥
 
Planerna är alltså kortfattat, jobba - spara pengar. Leta lägenhet med min fina Martin - flytta ihop. Jobba ihop pengar till resor då jag och Martin är riktigt sugna på att ut och resa om några år!
Annars kommer jag leva i nuet och låta det avgöra framtiden. Hoppas ni alla är nöjda med svaret! :)
 
Du är bäst!

STUDENTPRESENTERNA

Fick så himla många fina presenter utav min fina familj & släkt. Blev verkligen hur glad som helst och allt kommer verkligen komma till användning! Men kommer visa er mer i detalj vad jag fick för saker och det kommer jag göra i separata inlägg, som kommer komma upp lite då och då. Men här är en hel bild på nästan allt jag fick!


INGEN BRA DAG

Just nu sitter jag på jobbet och har min första rast. Är inte alls på humör idag, ont i magen och huvudet. Men det är bara att hålla leendet uppe ändå. Får bara hoppas det går över så snart som möjligt.
Hoppas ni får en bra tisdag!


HELT SLUT I KROPPEN

Hej på er!
Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat i 8 timmar idag, som för övrigt gick bra. Stansade på maskin för först gången idag och för att vara första gången så gick det riktigt bra faktiskt. När jag slutade jobbet körde jag hem mamma och tog bilen till stan. Gick inom körskolan och lämnade en blomma till min körlärare som tack för att han hjälpt mig att klara körkortet. Därefter gick jag inom Mårtenssons för att beställa hem en ny ring då den jag fick i studentpresent var för stor.

Ska alldeles strax äta mat och därefter kallar duschen. Helt slut i kroppen sen dagens första arbetspass, så kommer somna riktigt tidigt ikväll!
Klickade även hem ett par byxor innan, längtar tills dem kommer hem på posten!


INSPIRATION

Bilder från lookbook.nu

FÖRSTA ARBETSDAGEN

Godmorgon!
Detta är ett tidsinlägg då jag börjar jobba väldigt tidigt på mammas jobb, redan 05.45 på morgonen och då orkar jag faktiskt inte sitta vid datorn.
Men idag är det som sagt första arbetsdagen för sommaren och för vuxenlivet, haha. Slutar jobbet vid 14.30, vilket jag kommer göra varje dag i 4 veckor nu.
Ha en bra dag för det ska jag ha på jobbet!


SÖNDAG KVÄLL

Gokväll!
Nu är det söndag igen och min helg har varit den bästa helgen på väldigt väldigt länge. Tagit studenten, firat och festat som bara den med Martin och alla våra vänner. Blev en riktigt grym student och jag saknar faktiskt den dagen/natten alla redan!

Men imorgon är det en ny vecka och då börjar jag jobba. Imorgon och 4 veckor framåt kommer jag jobba på min mammas jobb, en gummifabrik där jag ska få lära mig en maskin jag ska få stå och arbeta vid. Var även där förra sommaren och jobbade, så det är skönt att man varit där innan!
Men nu blir det tvmys och godis ätande innan jag ska sova.


VÄLA KÖPCENTRUM

Varit i Helsingborg hela dagen med familjen för att gå i affärer inne på Väla. Fick med mig några påsar hem och är väldigt nöjd med dagens köp, speciellt påsen från Cervera! Vi tog även en god fika där.
Resten utav kvällen ska jag ta det lugnt, för imorgon börjar jobbandet som varar i 9 veckor!


GRYM STUDENTDAG

Hade en helt fantastisk dag och natt igår, obeskrivligt bra!! Var hemma lite efter 4 i morse och då var det direkt i säng som gällde. Blev inte så många timmars sömn inatt för vaknade upp pigg innan fast jag egentligen är trött. Så det lär bli en tidig kväll ikväll!

Nu ska jag iväg med mamma och handla lite innan jag åker hem till Martin ikväll!
Hoppas ni hade en riktigt bra dag igår för det hade verkligen jag!!


NU JÄKLAR KÖR VI!!!

Dax att ladda om batterierna. Haft en helt underbar dag än så länge, det är sjukt..
JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! Nu är det dax att möta upp mina älskade klasskompisar för att fira hela natten lång, wiiho!!


IDAG TAR JAG STUDENTEN!


FIX MED NAGLARNA

Nu ska jag göra mina naglar fina tills imorgon. Då dagen äntligen är här, dagen då jag springer ut skolan och tar studenten!!



JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!


LÖRDAGENS KONFIRMATIONSFIRANDE

I lördags var ju jag, Martin och resten utav familjen på konfirmation då min halvkusin konfirmerades. Hade det väldigt trevligt hela dagen. God mat och en fantastiskt god tårta serverades, väldigt fin också!
Tur att man har en tårtbakade i släkten som kan fixa min studenttårta tills imorgon, hihi.


1 DAG KVAR TILLS STUDENTEN!

Godmorgon på er!
Uppe med tuppen denna morgon, kanske för att bli trött tidigt ikväll för imorgon är det en speciell dag, STUDENTDAGEN! Helt sjukt alltså, vart har tiden tagit vägen?!
Idag på förmiddagen ska jag i vilket fall till körskolan. Lite senare ikväll ska vi i klassen träffas och fixa allt på traktorflaket vi ska åka på, spännande!
Ha en toppen torsdag!


PEPPANDE TRÄNINGS BILD

Efter att ha hittat denna bilden på nätet blev jag genast så himla taggad till kvällens träning. Träningskläderna är på, dax att dra fram cykeln och cykla ner med mamma för att träna ett medelpass ute i solen!


KONFIRMATIONS KLÄDSEL

Klänning - H&M // Strumpbyxor - Åhlens // Halsband - Style by Tyra // Ring - Guld Fynd

STORSTÄDNING PÅ G

Nu är hela familjen i gång. Huset ska städas och mitt rum behöver verkligen en storstädning, ser inte klokt ut! På fredag ska vi ha släkten här hemma då vi ska fira att jag tagit studenten. Lite senare åker jag med mamma för att handla det sista tills kalaset vi ska ha här hemma efter utspringet från skolan!
Hoppas ni får en bra dag!


SISTA AVSNITTET AV DESPERATE HOUSEWIVES

Nu ska jag, mamma & min syster sätta oss framför tvn för att kolla på det allra sista avsnittet utav Desperate Housewives. Sorgligt men sant!
Kommer sakna den serien så himla mycket, verkligen en serie i min smak och jag rekommenderar den starkt! Helt klart en serie jag kommer kolla om på sen igen, om något år!


JAG ÄLSKAR DIG!


BAL 2012, DEL 1 - INNAN RÖDA MATTAN

Innan vi åkte till Tylösand för att gå på röda mattan inför hundratals människor, så var vi ett gäng hemma hos Thommy där det bjöds på champagne, jordgubbar, vindruvor, godis, tunnbrödssnittar och mycket mera. Självklart togs det lite bilder innan bilarna kom för att hämta upp oss!

Jag & min fina Martin! ♥

DARK SHADOWS

I fredags gick jag och Martin på bio med ett par vänner, och vi kollade på filmen Dark Shadows. Lite rörig film men mycket bra enligt mig ändå. Men alla tyckte likadant om den, ibland lite svårt att förstå och man fick vara vaksam hela tiden, haha! Men rekommenderar helt klart att se denna film!

Filmen handlar i vilket fall om Barnabas Collins som spelas utav Johnny Depp. Han blir förvandlad till en vampyr och sen begravs han levande utav häxan Angelique Bouchards då hon ger igen för att han krossar hennes hjärta. 200 år senare frias Barnabas av en slump ut ur sin grav. Då han sen återvänder till familjens egendom, Collinswood Manor, för att finna sitt en gång storslagna hem i rutiner och att hans ättingar inte är i mycket bättre skick än huset.


STUDENTVECKAN ÄR HÄR

Godmorgon!
Tänk att studentveckan redan är här. På fredag tar jag studenten och är klar med skolan efter 12 års studerande. Känns otroligt konstigt, spännande, roligt, tråkigt.. finns så himla många känslor kring studenten!
Men denna veckan händer det faktiskt inte så jätte mycket i skolan. Man är ledig varje dag fram tills studenten så mina dagar kommer jag spendera på körskolan.

Missade bussen innan så ska åka in om någon timma istället. Har precis ätit en god frukost och nu sitter jag och små dricker på mitt te.
Efter jag varit på körskolan idag åker jag hem till Martin för att umgås lite med honom ♥


MELON TILL BIG BROTHER FINALEN

Gokväll på er!
Denna helgen har jag verkligen haft fullt upp med andra saker istället för att sitta vid datorn. Har lite inlägg att ta igen också, men det får komma under veckans gång!
Haft en riktigt mysig helg med min underbara Martin. Han åkte hem vid 7 ungefär efter vi hade kollat på balen vid Tylösand, och jag saknar honom redan!

Men ikväll så ska jag svara på era fina kommentarer som rullat in under helgen gång. Sen ska jag självklart kolla på Big Brother finalen, vilket man inte får missa. Men innan dess ska jag ner och skiva upp lite melon som jag kan smaska på!


STUDENTBAL I TYLÖSAND

Nu sticker jag & Martin ut till Tylösand för att kolla på Kattegatt och Sannarps bal. Många av våra vänner går på den balen istället för när vi gick, så självklart ska vi ut och kolla på dem. Kameran hänger självklart med!
Ha en bra söndag!


KONFIRMATIONSFIRANDE & 20 ÅRS FEST

Hej på er!
Det får bli ett snabbt inlägg då hela dagen och kvällen kommer jag vara upptagen. Nu vid 1 ska jag, Martin och familjen vara i kyrkan för min kusin tar konfirmationen. Därefter blir det mat och lite firande hemma hos henne.
Ikväll är jag och Martin bjuda på 20 års fest, då hans klasskompis fyller år idag. Så vi kommer åka från konfirmationsfirandet till festen, vilket kommer resultera till ingen bloggning alls!
Men jag hoppas ni får en riktigt bra lördag för det ♥


BIO KVÄLL

Gokväll!
Nu tar jag och Martin bilen för att hämta upp vännerna, därefter åker vi vidare mot stan för att kolla på bio. Kommer bli en kanon bra fredag!
Hoppas ni får en lika bra som mig ♥

TRIPP TILL LILLSTUGAN

Efter att ha suttit på körskolan i 3 timmar, handlat present till Martins lillebror som fyller år nästa vecka, ätit mat på Max och hunnit med en sväng inom lillstugan.. så sitter nu jag och Martin framför tvn och smaskar på godiset vi köpte på lillstugan!
Resten utav dagen ska vi bara slappa tills ikväll, då det blir bio med några vänner!


FÖRSTA JUNI

Godmorgon!
Helt galet att det är första juni redan, sommaren är äntligen här nu.. dock syns det inte på vädret denna morgon. Riktigt tråkigt men får hoppas att det kanske vänder redan imorgon, hihi.
Denna fredag förmiddag kommer jag spendera på körskolan innan dem stänger för helgen, till 12 med andra ord. Därefter hämtar Martin upp mig i stan då vi ska spendera helgen ihop hemma hos mig. Har inte träffat han sen dagen efter balen, så ni kan ju gissa om jag saknar han mycket!!

I   L O V E   Y O U ♥