REDO FÖR STEP-UP TRÄNING

Förra torsdagen tränade jag ju step-up träning med mamma på hennes jobb. Och lika så blir det denna torsdagen. Så dax för att äta lite mellanmål innan träningen börjar!

SISTA MAJ

Godmorgon!
Precis dragit mig upp ur sängen efter en mysig morgon framför vakna med the voice. Hade tänkt äta frukost nu innan jag tar bussen till stan för att vara på körskolan.
Senare idag är det bara träning som står på schemat annars ska jag bara slappa!
Önskar er en fin dag!


EFTER KVÄLLENS TRÄNING..

Är jag helt slut i kroppen, ikväll var det faktiskt jobbigt att hoppa i gräs och göra massa styrkeövningar. Men samtidigt var det helt galet skönt att vara ute i friska luften och träna, älskar det!
Sitter just nu med lite mellanmål och bara tar det lugnt. Lite senare blir det tvmys innan jag ska sova!
Ha en fortsatt fin kväll!


BALFOTO PÅ MIG & MARTIN


PANNKAKSFRUKOST

Godmorgon!
Är proppmätt efter min pannkaksfrukost jag hade precis. Passade på att göra det idag, för ska inte vara i skolan förens 1. Men har inga lektioner, utan alla i klassen ska träffas och fixa lite till flaket vi ska åka med på studentdagen. Tänk att det bara är 9 dagar kvar innan jag springer ut skolan, helt sjukt!!


FRUKTSALLAD

Avslutar min tisdag med en fruktsallad till näst sista avsnittet utav Desperate Housewives, vet inte hur jag ska klaga mig efter sista avsnittet nästa vecka..!
Hoppas ni har haft en bra tisdag och att kvällen blir lika bra! ♥


DET ÄR ALDRIG FÖR SENT, LARRY CROWNE

Jag och Martin kollade på denna filmen för ett antal helger sen. Vi båda tyckte faktiskt den var bra. En helt okej film, men kanske inte någon riktig jätte höjdare. Men absolut sevärd!

Filmen handlar i vilket fall om Larry Crowne, som har jobbat på samma stormarknad i 20 år men helt plötsligt får sparken pga. att han saknar högskoleutbildning. Så Larry skriver in sig på ett vuxencollage där han läser ekonomi och muntligt anförande. Man får följa hans termin i skolan och även en lite romantik.


SMOOTHIE TILL FRUKOST

Godmorgon!
Idag är jag utvilad och det känns väldigt skönt. Gårdagen spenderade jag bara framför tvn, var helt slut efter baldagen/natten. Men det var det värt, för så roligt vi hade det!
Idag ska jag först till skolan för att köpa biljett till studentfesten som är på kvällen av studentdagen. Därefter blir det några timmar på körskolan!


BALFOTO

Hade en helt underbar dag/kväll igår på min studentbal. Den bästa dagen någonsin på väldigt länge! Har så otroligt många fina bilder att visa er men det kommer jag göra lite efter hand!
Här kommer i vilket fall en bild på mig i min underbara klänning.


BALDAGEN!

Äntligen är dagen här.. den efterlängtade baldagen som man väntat på sen man började 3an! Det ska verkligen bli en spännanade dag och jag är så himla förväntansfull!
Alldeles strax ska jag gå bort till frissan för att få min håruppsättning klart. Lite senare åker jag och vännerna iväg för att ha det mysigt med champagne och tilltugg innan vi åker bort till röda mattan!


GRILLNING HOS EMMY

Nu är jag i ordning gjord inför en myskväll med vännerna. Vi ska ha grillkväll hemma hos Emmy och därefter kolla på Eurovision Song Contest. Men blir inte så långvarig där, eftersom jag måste vara utvilad tills imorgon då det som sagt är min baldag!
Ha en fin lördagskväll ♥


MIN ANDRA HALVA

Hade en super mysig kväll igår med min andra halva. Vi åt chips, kollade på tv, hade det allmänt mysigt och mycket prat om den stora balen som är redan imorgon!!
Det är helt sjukt att balen redan är imorgon.. man har gått och väntat hela året på den dagen och så är det imorgon, det är sjukt hur snabbt tiden bara flyger iväg!

Nu har Martin åkt hem i vilket fall och jag tänkte slänga på mig bikinin för att få ytterligare lite färg tills imorgon, hihi. Senare ikväll det blir grillmys hos Emmy!


FREDAG

Hej på er!
Äntligen är det fredag och helg! Även fast jag varit ledig hela veckan så känns det ändå så skönt med fredag, kan bero på att på söndag har jag min bal!
Under förmiddagen har jag hunnit med mycket. Pluggat lite här hemma, storstädat rummet och hunnit ligga ute i solen i några timmar.

Det är helt underbart väder fortfarande och jag klagar verkligen inte! Ska åka in till stan om en timma för att ta en fika i solen med Jesper, innan jag träffar min andra halva för att åka hem till mig och mysa!
Ha en fin fredag i solen!


STEP-UP TRÄNING

Gokväll!
Idag har jag suttit på körskolan i några timmar, vilket gick för övrigt bra! Därefter mötte jag upp mamma i stan då vi hämtade ut min underkjol jag ska ha under min balklänning på söndag då baldagen äntligen är. Därefter åkte jag med mamma till hennes jobb där jag tränade step-up träning med henne. Skit vad jobbigt det var, svetten bara rann och jag kände mig grymt stolt efter träningen!!

Resten utav kvällen ska jag bara slappa då jag är ledig imorgon också. Har planer på att storstäda rummet och sola om det fina vädret håller i sig, vilket det sägs göra!


TANDSTÄLLNINGEN ÄR ÄNTLIGEN AV!

Igår tog jag ju som sagt bort min tandställning och vilken lättnad det var att få veta att nu är allt äntligen klart! Efter att ha haft tandställning i 1,5 år, gått dit med nämna mellanrum för att spänna både uppe och nere, genomgått en käk-operation i underkäken för att kunna fixa så jag kan äta med framtänderna, levt på flytande föda, varit svullen som en hamster, gått på starka värktabletter och antibiotika i några veckor efter operationen, haft gummiband efter operationen för att under- och överkäken ska komma närmre varandra... och nu, är tandställningen borta efter allt detta slit!
Jag är så lycklig!!

Haha, tycker det ser konstigt ut på mig när jag ler med tänderna.. men nu när jag äntligen har fina tänder så får jag väl börja le med dem allt mer och mer, hehe!

UTMATTAD EFTER TRÄNINGEN

Det blev lite ändrade planer i eftermiddags. Vi behövde inte vara i parken med klassen på Shakespeare veckan, så jag satt på körskolan hela dagen istället. Och när jag kom hem gjorde jag mat och sen cyklade bort till träningen med mamma.
Det var kämpigt att träna ute idag, men som tur var vi i skuggan så det var inte lika jobbigt nu när det är så otroligt varmt ute! Men nu har jag precis ätit lite mellanmål efter träningen och ska bara ta det lugnt framför tvn resten utav kvällen!


GINA TRICOT INSPIRATION


DAGEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!!

En utav de efterlängtade dagarna är äntligen hääär!! Nu klockan 8 på morgonen åker min tandställning av och jag är så sjukt glad att allt blev klart med tänderna innan balen och studenten!! Går snabbt att beskriva min lycka!

Efter jag varit hos tandregleringen går jag bort till körskolan för återigen en heldag där. Senare i eftermiddag ska klassen samlas i en park i stan för att kolla på Sturegymnasiets Shakespeare vecka. Kolla på dansuppvisningar och bara ha det mysigt!

Här har ni en bild på hur håret blev efter slingningen hos frisören i måndags.

UT PÅ EN PROMENAD I VÄRMEN

När jag kom hem från körskolan hoppade jag direkt i min bikini och satt sen i solen och njöt i en timma ungefär. Efter att ha slappat en stund nu tänkte jag dra på mig träningskläderna för att gå på en promenad längst stranden innan det blir middag, kanon bra dag!

UNDERBARA VÄDER

Godmorgon!
Vilket underbart väder vi hade igår och inte tala om vad det kommer bli idag. Termometern står redan på nästan 22 grader och klockan är bara lite över nio. Kommer bli en varm dag!
Men tyvärr kan jag inte njuta utav solen idag heller. Ska bort till körskolan om en timma och sitta där för att plugga teori. Tråkigt men måste göras..!
Annars hoppas jag ni får en bra dag ute i det underbara vädret!


MOT FRISÖREN

Nu ska jag gå bort till frisören för att bli fin i håret. Jag ska slinga mitt hår eftersom balen är redan på söndag (!!) Så måste bli fin i håret innan dess. Sen ska vi även prata om min håruppsättning jag ska göra hos henne på baldagen, spännande!!


NYTT I NECESSÄREN


FULLSPÄCKAD DAG

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott! Jag själv har sovit som en prinsessa denna natten bredvid min fina prins. Är ganska trött denna morgonen och känner att jag hade kunnat sova några timmar till, hehe. Men idag känns det som jag måste hinna med mycket. Då det först är skola, då jag har en lektion men sen ska till bibloteket för att lämna tillbaka läroböckerna. Därefter ska jag till körskolan för att plugga stenhårt hela dagen, och sen ikväll har jag en frisör tid inbokad!
Men jag önskar er en fin måndag och bra start på veckan!


ÅRETS ANDRA GRILLNING

Har precis ätit årets andra grillning, för årets första grillning blev det i fredags med familjen. Men ikväll blev det en riktigt mumsig kvällsmat hemma hos Martin med hans familj, då det blev kött, potatis, tzatziki, sallad, pizzasallad, ananas och mycket mera! Så sitter just nu proppmätt.

Imorgon är det först skola, en lektion som vanligt. Sen ska jag gå bort till körskolan för att plugga tills jag på kvällen ska till frisören för att bli fin i håret!


20 MAJ 2012

Hej på er!
Har precis kommit hem till Martin igen efter en liten tur mot Fagerhult. Vi var ju som sagt där för någon helg sen och denna gången skulle vi lämna tillbaka ett släp vi hade med oss hem sist. Men denna gången var Martins moster och hennes man där, så vi passade på att äta lunch och fika i solen tillsammans med dem!
Nu är det plugg som återstår resten utav dagen innan det blir grillning med Martins familj senare. Jag har körkortsteori jag måste göra!


MIDNIGHT IN PARIS

Såg denna filmen i veckan och tyckte faktiskt den var väldigt mysig. Frankrike är en väldigt mysig stad enligt mig och jag har varit där en gång. Men då bara på ett läget när jag tog konfirmationen, men ser fram emot att få besöka Frankrike och även Paris en gång i framtiden!

Jag tyckte inte om handlingen så mycket i filmen, utan jag njöt väl mest utav all fransk mat, musik, viner, mysiga staden, eiffeltornet och mycket mera! Sevärd för dem som gillar Frankrike!


19 MAJ 2012

Haft en helt underbar morgon tillsammans med min andra halva. Ätit god frukost så som stekt ägg, kiwi, rostade mackor, apelsinjuice och mycket mera. Vi fortsatte morgonen i en varsin morgonrock, pussades och bara hade det allmänt mysigt!
Men om någon timma åker jag och Emmy hem till Emelie som precis är hemkommen från Cypern. Umgås med henne, kolla på massvis med bilder som hon förmodligen har tagit och sen få höra hur hon haft det, kanon bra start på lördagen!

PICKNICK PÅ TYLÖSAND

Martin hade ju berättat att han hade en överraskning till mig efter vi hade gått på stan i någon timma. Och jag visste faktiskt inte vad han hade planerat men jag såg att vi började åka ut mot Tylösands strand, och då slog tanken mig att vi kanske skulle mysa i solen till något gott fika? Hihi och såklart hade jag rätt!
Martin hade köpt med sig mumsig fika och god saft till det. Så vi satt och njöt i solen till det, pratade om allt mellan himmel och jord, pussades och bara hade det hur mysigt som helst! ♥


TAMPONS FOR FREE - BIC SOLEIL BELLA

Alla som är medlem hos Tampongsforfree.se kommer förstå vad det är jag pratar om nu, men till alla er andra.. bli medlem på den hemsidan på en gång! Ni kommer absolut inte att ångra er då ni får gratis tamponger hemskickade varje månad. Ni får alltså hem en tampongask varje månad helt gratis, det enda ni behöver göra det är att efter varje utskick behöver ni logga in på deras hemsida för att svara på några frågor!

I mitt paket denna månaden fick jag även utöver tampongboxen, med en rakhyvel från Bic soleil bella. Vilket jag tackar Tampongsforfree stort!


OBH NORDICA GLASSMASKIN

Hur kul hade det inte varit att få äga en egen glassmaskin?! Att få göra en massa olika goda glass- och sorbetsorter, vi som fått göra en massa sånt i skolan!
Denna kommer jag önska mig i studentpresent, för det hade varit riktigt kul att få ha en sån i sin lägenhet sen!

MOT KÖRSKOLAN

Godmorgon!
Uppe med tuppen denna morgon, även fast man är ledig. Kändes lite när jag behövde kliva upp ur sängen medans Martin kunde sova vidare. Men jag ska nämligen först till körskolan för en körlektion och därefter ska jag sitta och plugga i några timmar innan jag möter upp Martin i stan.

Vi ska nämligen kolla på lite kläder till honom, och självklart vill jag ställa upp som smakråd! Lite studentkläder ska inhandlas och även ett par jeans, så jag håller tummarna för att vi hittar det vi ska!
Sen har jag även fått veta att han planerat in en hemlis och jag är så himla spänd. Älskar överraskningar så jag ser verkligen fram emot dagen!


TORSDAGS MYS

Har saknat min fina Martin så himla mycket, då det var i söndags vi sågs senast. Men fick precis veta nu att han tänkte komma ikväll och så himla glad jag blev!
Så nu tänkte jag duscha, hoppa i mysdressen och tända lite ljus i rummet. Kommer bli en mysig kväll tillsammans med min andra halva, och som jag ska pussa på honom! ♥


FRANSK MANIKYR

Gjorde en hemmagjord fransk manikyr på mig själv. Så mycket fräschare man känner sig med lack på naglarna! :)



KRISTI HIMMELSFÄRDSDAG

Hej på er!
Hade tänkt mig en lång och härlig sovmorgon i morse, men Martin smsade mig tidigt och kunde tyvärr inte somna om, så himla typiskt!
Men har precis gjort lite desserter med mamma som vi ska provsmaka ikväll, och om någon smakar bara så bjuds den isåfall kanske på min studentdag.
Resten utav dagen ska jag plugga körkortsteori, annars vet jag inte riktigt vad som händer!


ÅRETS FÖRSTA GYMPAPASS UTOMHUS

Har precis kommit ut ur duschen och innan dess var jag och mamma på årets första gympapass utomhus. Det var lite kyligt i början eftersom solen inte hittade fram, men så himla härligt att träna ute. Och vilket bra pass Åsa hade, jag kommer definitivt fortsätta träna ute i sommar tills inne säsongen börjar igen!

Nu ska jag ta mig något gott att äta innan Grey's Anatomy börjar.
Ha en fin kväll och hoppas ni får det härligt i ledigheten!


GLISS DAILY OIL ELIXIR

Nu har jag köpt mig en ny hårolja. Min förra från schwarzkopf tog slut, och ville prova en ny även fast jag var nöjd med min gamla.
Så har använt mig utav denna från Gliss i någon vecka nu och jag är redan nöjd! Mitt hår blir mer glansigt och ser mer friskt ut. Denna kommer jag fortsätta med, ett plus är att man fyndar den för under hundralappen!

CHOKLAD DRÖMMAR & KOLAKAKOR


RUGGIGT VÄDER

Godmorgon på er!
Vaknade upp av mig själv i morse, utvilad och glad! Men när jag drog upp rullgardinen och såg att det var mulet och regnade ute, blev det genast sämre!
Har inga planer på vad jag ska göra idag, är återigen ledig! Är rätt sugen på att baka lite småkakor, men får se senare hur det blir med det!
Önskar er en fin dag i vilket fall!


REDAN KVÄLL

Tänk att det redan är kväll. Jag har just precis ätit middag med familjen och nu hade jag tänkte hoppa in i en varm dusch, använda hårinpackning och ansiktsmask. Bra avslutning på kvällen med andra ord!
Lite senare ska jag kolla på Desperate Housewives och Big Brother, och även hoppas på att hitta något att smaska på under tiden för att försöka få bort min magont!
Hoppas ni får en fortsätt bra tisdag! ♥


APELSINMOUSSE MED FÄRSK FRUKT


Receptet är för 4-6 personer.
Ingredienser:
- 3 dl grädde
- 3 msk strösocker
- 4 msk koncentrerad apelsinjuice
- 2 äggvitor

Gör såhär:
- Vispa äggvitorna till hårt skum.
- Vispa grädden till hälften, blanda i socker och juice och fortsätt vispa grädden hårt. Blanda sedan försiktigt ner äggvitan ner i grädden.
- Låt stå i kylen i ca. 2 timmar.
Servera gärna moussen med lite grädde och färkt frukt!!


LEDIG RESTEN UTAV VECKAN

Godmorgon!
Jag har jag ingenting i skolan nu innan studenten, därför blir jag som sagt automatiskt ledig. Så hade bara en lektion igår och nu är jag ledig resten av veckan!
Därför kommer jag tillbringa min dag på körskolan.


KÖRKORTS PLUGG

Gokväll!
Har som sagt pluggat hela dagen idag. Det har gått riktigt bra!! Min kväll kommer se ut precis likadan som dagen, fortsätta plugga till körkortet tills jag ska sova. Har bara tagit en liten paus nu så tänkte svara på lite kommentarer innan jag tänkte hoppa in i duschen och sen fortsätta kvällen med datorn i knät och göra en massa teoriprov!
Hoppas ni haft en bra dag och att kvällen blir lika bra!



NEW YEAR'S EVE

Äntligen har denna filmen kommit ut och nu har jag äntligen fått se den. Kan säga er att den var så himla bra! Den är i samma stuk som Valentine's day, och den gillar jag precis lika mycket som denna!
Jag tycker helt klart ni ska se den, en utav mina nya favorit filmer!


KOMMER BLI EN LÅNG DAG

Godmorgon!
Var rätt så tröttnär jag vaknade vilket inte är så bra. För idag är det en lång dag.. Först har jag en lektion i skolan, därefter ska jag gå bort till tandregleringen och få beskedet om jag får ta av tandställningen nästan vecka eller inte(!!!)
Efter besöket där ska jag gå bort till körskolan, och där kommer jag spendera hela min dag. Så plugga är just precis det jag kommer göra idag!
Hoppas ni får en bra start på denna veckan!


INGET SLAPPANDE HÄR INTE

Det var hur skönt som helst innan när jag gick ungefär 4 km längst stranden. Vilket kanon väder vi har idag! Men nu har jag inte tid för att slappa. Måste plugga körkortsteori hela dagen, tråkigt men sant. Som tur har jag en marabou bredvid mig som jag kan smaska på!


POWERWALK I SOLEN

Nu har jag kommit hem från Martin. Vi har haft en underbar helg tillsammans! ♥
Men nu är det dax att snöra på sig träningsskorna. Dax för en lång promenad i solen till en massa härlig musik!


LJUSHÅLLARE I GLAS

Min fina ljushållare i glas från partylite har äntligen blivit lite mer somrig nu. Bytte ut dem fina färgglada påskfjädrarna till stenar och snäckor. Om någon månad får stenarna bytas ut till sand och vatten!


NÄSTA FAGERHULT

Denna lördagen kommer jag spendera med Martin, hans mamma och hans morbror med familj. Vi ska ut till fagerhult i Göteborg för att städa hans mormor och morfars sommarstuda. Den ska ut till försäljning och jag har aldrig varit där, så då tänkte jag och Martin att vi kunde hjälpa till med att städa stugan!
Hoppas ni får en bra lördag, för det kommer jag ha!

En bild från Martins släkts stuga i Stockholm

TACO-MYS MED FAMILJEN

Efter att ha ätit tacos med familjen, har jag nu packat väskan inför helgen. Men innan jag åker till Martin och spenderar min helg där, ska jag träffa Emmy & Daniela på lite fredagsmys! ♥


NEW IN - GUL BLUS


LYX LUNCH

Det gick super bra på körskolan idag. Pluggade ju som sagt i 3 timmar där och nu är jag hemma för en lyx lunch, våfflor är allt för smaskens! När jag ätit klart ska jag kolla på en film och sen plugga resten utav dagens tills jag gör mig i ordning inför ikväll!


MOT KÖRSKOLAN

Nu åker jag till körskolan för att sitta där tills 12 då dem stänger. Efter det har jag helg, så underbart skönt!!

FORTFARANDE KVAR I SKOLAN

Gokväll!
Nu är maten utskickad till gästerna i restaurangen och dem verkar vara nöjda! Nu återstår bara städningen i köket innan vi får sluta. Jag längtar som en tok till min säng för jag är så himla trött..
Jag får hoppas att tiden går snabbt nu och att vi blir klara i tid. Imorgon är jag ledig men då blir det körskolan innan dem stänger för helgen!


GOING THE DISTANCE

I helgen kollade jag på denna filmen tillsammans med Martin, pappa och resten utav familjen. En film helt i min smak, älskar romantiska filmer!

Erin har bara några veckor kvar på sin praktikplats som journalist i New York. Sedan bär det av hem till San Francisco. Men en kort romans är precis vad Garret vill ha. Otvungenheten skapar dock närhet och starka band och när det är dags för Erin att resa vill de inte avsluta vad de påbörjat.


SOVMORGON

Godmorgon!
Dagen har börjat riktigt bra, fick en lång och skön sovmorgon idag. Börjar inte förens 10 idag men det kan verkligen behövas för jag har en riktigt tuff dag framför mig.. Det är nämligen så att nu på förmiddagen har jag det teoretiska fackprovet som består utav ungefär 100 st ord som man använder inom restaurang.

Därefter har vi en kvällsbeställning ikväll i skolan, det skulle komma ungefär 100 personer för att äta hos oss i våran restaurang. Så jag slutar inte förens 22 ikväll.. men som tur är jag ledig på imorgon bara för vi kör en lång dag idag istället!
Hoppas ni får en finfin dag!


9 MAJ 2012

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem från Emelie. Vi kollade på gårdagens Big Brother avsnitt tillsammans, pratade och umgick bara en stund innan hon flyr landet. Hon åker iväg på fredag och är borta en veckan, så kände att jag behövde lite tid med henne innan hon åker! ♥

Nu ska jag plugga ännu mer körkortsteori, som jag redan gjort idag.
Ha en fin kväll allihopa!

Bild från förra året på Annie, Emelie & mig

DAX ATT BÄTTRE PÅ FÄRGEN


LEDIG IDAG OCKSÅ

Godmorgon!
Är som sagt ledig idag också, vilket är riktigt skönt! Men nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka in till stan med Martin. Han ska till skolan och jag till körskolan. Blir ett antal timmar där för mig innan jag får åka hem igen!

KVÄLLSFIKA FIXAT!

Gokväll!
Jag och Martin har precis fixat ihopa mumsig kvällfika till oss. Vi ska bara kolla tv, prata, och mysa med tusen pussar. Perfekt slut på en tisdagskväll! ♥


1 MÅNAD KVAR TILLS STUDENTEN

Idag är det exakt 1 månad kvar tills studenten, helt sjukt!! Känns som igår man var riktigt nervös inför första dagen på gymnasiet. Dessa 3 åren har varit galet roliga och tiden har gått så sjukt snabbt. Ser verkligen fram emot om 1 månad då det är min tur att springa ut med en fin klänning, studentmössa på huvudet och sjunga "För vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!"

Tänkte tipsa om lite snygga studentklänningar för dem som inte hittat någon ännu. Jag hade själv haft panik om jag inte hade haft någon ännu, hehe. Men som tur har jag en super fin från Nelly jag kommer bära på min studentdag!

Alla klänningarna kommer ifrån Nelly.com

LEDIG

Hejsan!
Är ledig denna tisdagen från skolan pga. avslutade kurser nu innan studenten, och jag har inga rester efter mig så därför blir jag automatiskt ledig idag och imorgon, hur skönt?!
Men om en timma ska jag åka till körskolan för att sitta där och plugga tills jag ska träffa fina Emmy på en fika i stan. Därefter åker jag med Martin hem till honom och övernattar där!
Ha en bra tisdag så hörs vi!


90 MINUTERS MEDELPASS

Måndag igen, och då är det som vanligt dax för kvällensträning. Denna veckan kör vi både 90 minuter på måndag och onsdag, så himla härligt med lång träning!
Även sista veckan som vi tränar inomhus då veckan efter det börjar vi utomhus, åh så skönt!
Bäst vi taggar till nu, nu är det 90 minuters skakandes på kroppen!!


FREDAGENS MATLAGNINGSPROV I SKOLAN

I fredags hade jag det största provet som hela kursen hänger på, nämligen att laga två rätter och få lärarna nöjda och stolta över en. Resultatet hänger på slutbetyget och jag var så himla nervös innan jag lämnade in mina två tallrikar till lärarna och dem andra i juryn.

Våran uppgift var att laga en varmrätt som bestod utav pannbiff, kokt potatis, löksky, råröda lingon och broccoli. Till dessert skulle vi göra Crepes Viktoria med hallonpuré.

När jag lämnade in min mat kände jag mig besviken, jag var inte jättenöjd och det kändes som mitt omdöme inte alls skulle bli någon höjdare.
Men när jag pratade med dem själv efteråt, så sa dem till mig att jag hade en utav de smakrikaste maträtterna. Dem sa att dem älskade min biffar!! Kan ni förstå hur glad jag blev då?! Det enda "felet" jag gjorde var att det var för lite salt i potatisen och broccolin var lite överkokt. Men annars tyckte dem verkligen om min mat och jag blev så himla glad. Så nu väntar jag som en dåre på mitt slutbetyg!! :)


MONDAY MORNING

Godmorgon!
Sovit som en prinsessa och känner på mig att denna veckan kommer bli kanon bra! Idag har jag bara en lektion i skolan så jag slutar redan vid halv 10. Därefter ska jag snabbt inom tandregleringen för att hämta nya gummiband, och sen vidare till körskolan där jag kommer spendera hela min dag.
Önskar er en fin måndag och bra start på veckan!


MYS FRAMFÖR TVN

Avslutar denna kvällen och veckan på ett perfekt sätt. Liggandes framför tvn och smaskandes på lakris, mums! Helgen har varit helt perfekt. Crocketspel, film och tv tittande, födelsedagsfirande i förskott för lillebror, tacos, marängsviss, pussar och massa kramar. En perfekt helg med dem jag saknar och tänker på så himla mycket, min fina familj hos pappa! ♥
Hoppas ni får en fantastisk kväll och en bra avslutning på denna veckan!


UT OCH SPRINGA NÅGRA KILOMETER


NJUTER AV HELGEN HEMMA HOS PAPPA


PRAKTISKA FACKPROVET

Nu sticker jag till skolan efter att ha varit ledig sen förra fredagen, hihi ibland har man det lyxigt!
Idag är det nämligen dax för det praktiska fackprovet som ska göras. Ni som följt min blogg vet om att jag går sista året på Restautang programmet och då kommer självklart dagens prov bestå utav matlagning.
Som ni ser på papprena så ska vi laga Pannbiff med löksky, kokt potatis, råröda lingon och broccoli till varmrätt. Desserten vi ska laga kommer vara Crepes Viktoria, som består utav crepes med citronkräm innuti och en hallonpuré till det.

Jag är faktiskt grymt nervös inför provet, speciellt när man vet att detta är avgörandet till vad man får för slutbetyg. Man har sån himla press på sig själv. Jag har fyra timmar på mig att tillaga allt, vilket är ganska lång tid. Men jag känner att det som mest blir svårt är nog att allt ska vara klart exakt samtidigt.

Jag hoppas i vilket fall att allt kommer gå bra och att dem tycker om min mat idag.
Önska mig lycka till, det behöver jag!!


KVÄLLSPROMENAD I SOLEN


Nu ska jag snöra på mig träningsskorna för att gå ut och gå med Emelie i kvälls solen!

VALBORGSMÄSSOAFTON KLÄDSEL

Klänning - H&M // Strumpbyxor - Åhlens // Halsband - Style By Tyra // Ringar - H&M och Accent

UPPE MED TUPPEN PÅ MIN LEDIGA DAG

Godmorgon!
Sovit gott? Det har jag gjort till en viss del, brände mig ju igår så ibland har det gjort lite ont under natten. Idag är jag ledig också pga. att jag har mitt fackprov imorgon och dem andra gruppen har det idag.
Men jag tänkte avrunda detta nu för att gå ner och äta frukost. Sen tar jag bussen till körskolan för att sitta där ett antal timmar innan det blir lunch på min gamla praktik Kalervos med Pernilla!
Ha en fin dag i solen!

burn baby burn

ONSDAGS TRÄNINGEN GJORD

Gokväll!
Nu är jag nytränad, nyduschad och mätt i magen. Det var riktigt kämpigt att träna idag, kändes att det inte var någon träning i måndags. Men jag klarade mig i genom det så jag är nöjd!
Snart ska jag kolla på Grey's Anatomy och smörja in hela kroppen i body lotion, bäst att göra det när man bränt sig så mycket som vad jag gjort idag..


MIN DAG I BILDER

Det fick bli en heldag med teoriplugg här hemma istället då körskolan hade riskettan så man hade inte tillgång till datorerna. Men jag har suttit ute i solen hela dagen samtidigt som jag läst boken för andra gången nu. Blev faktiskt nästan klar med den, så är riktigt nöjd att jag läst ut nästan hela körkortsboken på nästan en dag!
Jag kan även meddela säga er att jag har fått världens fulaste bränna, och har bränt mig som bara den. Fy mig som glömde smörja in mig också, inte bra alls!!


NEW IN - SOMRIG KJOL

Jag fullkomligt älskar min nya höga kjol. Finner knappt ord, kommer sitta som en smäck i sommar och jag längtar redan tills det blir varmare så jag kan få inviga den!

MOT KÖRSKOLAN

Godmorgon på er!
Är uppe med tuppen denna morgon även fast jag är ledig idag. Martin ska till skolan idag och sov hos honom inatt. Så alldeles strax ska vi ta bilen in till stan och så ska jag gå till körskolan för att sitta där hela dagen och plugga. Är ju ändå ledig och plugga teori är något som måste göras!
Önskar er en fin onsdag!


KVÄLLSMYS

Gokväll!
Haft en mysig dag tillsammans med Martin och vilket väder Halmstad bjudit på idag. Det var verkligen varit riktigt varmt och det var otroligt skönt att sola en stund idag. Läste även att vädret skulle vara såhär tills torsdag så jag klagar inte!
Jag börjar inte skolan förens på fredag heller, vilket är väldigt lyxigt men jag klagar inte! Har ju som sagt fackprov denna veckan och min grupp har inte de förens fredag så alltså är jag ledig dem andra dagarna denna veckan. Men kommer spendera varje dag på körskolan, så ledig blir jag ju inte riktigt.

Men nu ska jag avrunda detta och lägga mig i sängen bredvid Martin. Vi ska kolla lite tv innan vi släcker och sussa sött!
Hoppas eran dag varit lika bra som min! ♥


1 MAJ 2012

Gårkvällen blev riktigt bra. Mycket dans, drinkar, skratt och mycket mera. Kanon bra kväll med mina fina vänner!
Ny månad och ett steg närmre sommaren, känns riktigt bra! Solen skiner för fullt ute också, så dax att dra fram solstolen och hoppa i bikinin i hopp om att få lite fin färg på kroppen.
Hoppas ni får en toppen bra dag!