SISTA JOBBDAGEN INNAN ARBETSLÖSHETEN

Godmorgon! När jag vaknade idag kände jag direkt, skit.. när jag slutar jobbet inatt är jag arbetslös på riktigt, för första gången i mitt liv sen jag tog studenten. 
Men jag tror faktiskt att den känslan kommer komma mer på måndag, då jag är van vid att gå tillbaka till jobbet efter en lång och skön helg. Så det är rätt blandade känslor, men jag kommer i vilket fall sakna min kollegor som jag gillar väldigt mycket!
 
Jag och Simon, som ska sluta idag. Har fixat lite go fika som vi alla på kvällsskiftet ska mumsa på ikväll vid 21 rasten. Annars så händer det inte så mycket mer idag än att jag ska njuta utav mitt sista 10 timmars kvällspass!
Ha en fin onsdag!
 

TRÄNINGSBYXOR OCH SPETS

Nu har jag äntligen inhandlat ett par långa träningsbyxor. Slipper jag frysa på mina höstpromenader. Ett par spets trosor fick också följa med hem!
 

MEGA FRUKOST INNAN JOBBET

Rostad bröd med stekt ägg, apelsinjuice, melonsallad och en kopp te. Bra start på dagen och som vanligt kommer jag ha en bra dag på jobbet med min kollegor. Sista tisdagen och näst sista dagen innan jag slutar.
 

MOT JOBBET

Hej på er!
Hade en mysig gårkväll tillsammans med Martin. Denna helgen har varit helt underbar och det har varit fantastiskt skönt att få vara med honom sen han jobbade förra veckan i Norge.
Men idag är det dags för jobb för mig, onsdag är min sista dag på jobbet.. Så ska njuta utav mina 30 timmar jag har kvar med mina kollegor!

 


MYS SÖNDAG

Gokväll! Årets första julmust ska drickas ikväll tillsammans med gott godis framför kvällens avsnitt utav Solsidan.
Ha en fortsatt fin söndag för det ska jag ha med min fina Martin :)

 


SÖNDAGS FIKA

Hej på er!
Nu är jag och Martin hemkomna från en helt underbar miniresa från Falkenberg Strandbad. Vi har haft en helt fantastisk lördag och söndag där. God mat, fantastisk upplevelse i spa avdelningen, underbar rygg och nack massage.. finns så mycket att säga! Vi är galet nöjda i vilket fall :)
 
Nu har vi ordnat oss lite söndagsfika. Varm choklad med grädde och mini marshmallows, pepparkakor och kärleksmums. Så nu ska vi fortsätta njuta utav varandras sällskap!
 
 

FALKENBERG STRANDBAD

Hemlisen som jag och Martin är påväg till är...
En övernattning på Falkenberg strandbad. Inte nog med det så har jag bokat in en 3-rätters middag och en varsin massage behandling. Detta fick bli Martins födelsedagspresent från mig och han blev riktigt glad när han fick veta!
Så här kommer vi spendera hela dagen, kvällen och natten ihop.. åh så mysigt vi ska ha det! 
 

26 OKTOBER 2012

Nu beger jag mig in till stan med mamma för att gå i lite affärer med henne. Ska försöka hjälpa till att hitta lite snygga kläder som hon kan ha ikväll när dem ska iväg på fest.
Annars så kommer min efterlängtade Martin till stan sen för att hämta upp mig vid tolv. Vi ska åka iväg till en annan stad och sova hemma ska vi icke göra. Det är hans födelsedagspresent jag pratar om som är en överraskning, åhh så mysigt det ska bli!
 

MOT WILD WEST

Snart tar jag bilen för att hämta upp Emelie och Amanda. Sedan kör vi mot wild west för att möta upp de andra. Vi har bokat bord vid åtta och där kommer vi väl sitta ett tag. Deras mat är helt underbart god och sist åt jag oxfilé, funderar start på att ta det igen!
Ha en riktigt bra fredag för det ska jag ha på vilda västern med tjejerna! :)
 

NU HAR JAG HELG!

 
Så skönt det kändes att vakna upp i morse och känna, jag har helg nu! Men även om jag har helg så har jag en hel del att stå i idag. Först och främst ska jag hoppa i mina pyjamas byxor och äta frukost. 
Därefter har jag ett rum att storstäda idag. Allt från att plocka undan kläder, damma, dammsuga, torka golven och sist men inte minst.. bädd rent i sängen!
 
Jag ska även hinna med att baka lite fika som jag tänkte ha med mig på onsdag då det är min sista jobbdag. Ikväll väntas även att träffa mina fina tjejkompisar på en god middag på Wild West i stan, åh så gott det ska bli!
 

TIPS BY E.L.F


 
 

LÖNING, SISTA TORSDAGEN OCH PIZZA PÅ DET!

Godmorgon! 
Nu har jag vaknat efter att ha sovit som en stock sen jag kom hem inatt vid halv två. Idag är det torsdag och det innebär att det snart är helg för mig. Har gjort mina 40 timmar denna veckan när klockan slår 01 inatt.
Det är även det sista torsdagen på jobbet innan jag slutar, känns tråkigt.. men får tänka positivt. Idag är det ju löning och det firar jag och min kollegor med pizza ikväll till middagen!
Ha en bra torsdag, för det ska jag ha :)
 

TAKE ME BACK

Här kommer ett gäng bilder från min härliga Turkiet resa som jag gjorde i September med min syster och vår mormor. Take me back!
 


ALL I WANT IS YOU

Agnes Carlsson - All i want is you.. riktigt bra låt som spelas för fullt från mina högtalare. 
Tycker det börjar kännas redan nu att Martin är i Norge, då man absolut inte pratar någonting med varandra. Han ringde igår när jag var på jobbet, blev så himla lycklig. Att bara få höra hans röst gör så himla mycket!
Dem har det väldigt bra än så länge och det går bra för honom nu när han provjobbar med dem. Längtar tills helgen, då våra läppar möts igen 

PAKET FRÅN NELLY

Förr förra veckan när jag kom hem från jobbet vid 01 på natten, så låg det ett paket på sängen från Nelly. Hade verkligen längtat efter detta paketet så även om jag var hur trött som helst efter ett 10 timmars pass. Blev lyckan genast stor, så där stod jag.. över klockan ett på natten och provade mina kläder.
Fick endast bara skicka tillbaka en kjol men mina båda klänningar passade och satt som en smäck. Så nu har jag både julaftons och nyårsklänningen fixade! :)
 

MÅNDAG MORGON

Godmorgon!
Ny dag och en ny vecka, spännande! Detta blir min sista hela vecka på jobbet, för nästa vecka jobbar jag bara tills onsdag innan jag får sluta..
Ska hoppa in i duschen nu och sen städa i ordning mitt rum. Innan klockan slår halv två då jag ska cykla iväg till jobbet.
 
Nu till helgen ska även jag och Martin åka iväg på en liten hemlis som jag bokade åt oss när han fyllde år. Ni som läser vet att jag pratat om detta innan då det fick ställas in. Men till helgen bär det äntligen av och jag längtar som en tok. Får även träffa honom efter att han varit i Norge hela veckan.
 

SÖNDAGSMYS

Gokväll! Nu sitter jag här, framför datorn och tvn med en stor kopp varm te och fullt med tända ljus i rummet. Har även hoppat i mina pyjamas byxor och väntar bara på att klockan ska slå åtta då det är dags för solsidan.
 
Massa hejdå pussar har även getts till min fina Martin. Han åker ju som sagt till Norge inatt med ett företag från Sverige för att provjobba med dem en vecka i Norge. Även om jag är van vid att vi inte ses alls ofta så kommer jag sakna honom så himla mycket, då vi knappt kommer prata någonting på hela veckan.. men är så himla stolt över honom som har hittat sitt drömjobb! 
 

KALAS HOS MOSTER

Hej! Utekvällen igår var riktigt lyckad och rolig. Jag hade super kul och jag tror dem andra hade minst lika roligt som vad jag hade. Kom hem efter tre inatt så har slappat rätt länge nu på förmiddagen. En överraskning väntade även på mig när jag kom hem på natten. Och det var att Martin redan vad där, så himla mysigt att få spendera en natt till innan han åker iväg en vecka!
 
Men nu är vi i ordning gjorda och ska iväg på kalas med familjen hem till min moster. Martin hänger även med, så nu är det bara några timmar kvar med honom innan han lämnar mig för en vecka i Norge.
Ha en fin söndag!
 
 
 

TJEJ PARTY

Ikväll firar vi Amanda, Annie och Olivia. Kvällen börjar hemma hos Annie med middag och förfest. Sedan drar vi in mot stan för att slå klackarna i taget, yey party!
 

RESULTATET PÅ HÅRET

Har helt glömt bort att skriva eller visa bilder från resultatet utav mitt hår, när jag var hos frisören förra fredagen. Jag var på Salong Nudh här i Halmstad och såå nöjd jag är med allt. Hela salongen var så otroligt mysig när man kom in. Super duktiga Heidi klippte och gjorde folieslingor på mig och hon var hur trevlig och duktig som helst.
 
Det allra bästa var faktiskt när hon skulle tvätta ur färgen från håret. Så precis när jag lägger mig i stolen sätter hon på massage stolen. Då där låg jag, fick massage i ryggen utav den sköna stolen och sen i hårbottnen utav henne, lyx!!
 
Klippte i vilket fall av 10 cm på håret. Riktigt nöjd faktiskt, var så otroligt slitet så det behövdes verkligen. Och nu är den fult utväxten borta också. 
Dit kommer jag gå till igen!
 

MYSIG FREDAG PÅ ETT ANNAT SETT

Tänkte bara uppdatera snabbt. Även om jag och Martin inte ligger i soffan framför Xfactor som vi annars skulle ha gjort. Så sitter jag istället i en idrottshall klockan åtta på kvällen för att hejja på min pojkvän när han har tennismatch. Han har tennis hela helgen och därför sitter jag så gärna här i min nya fina vinterjacka för att hejja på honom, håll tummarna ni också!
 

SPONTAN SHOPPING FÖR NÅGRA HELGER SEN


SÅ UNDERBART MED HELG!

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat och vet om att jag har helg. Kändes helt galet skönt inatt när jag åkte hem från jobbet vid 01, och visste om att jag hade helg nu!
Ska göra mig i ordning nu snabbt, äta frukost och sedan ta bussen till stan. Åker sedan vidare hem till Martin för att spendera dagen, kvällen och natten tillsammans med honom.
 
Blir sista gången jag är med honom innan han åkte till Norge på måndag. Han ska åka med ett företag, det som han sökt jobb hos. Och hänga med dem och jobba i en vecka där innan han kommer hem igen på fredag. 
Så det blir lite data idag, med tanke på att jag vill vara med honom så mycket som det bara går!
Hoppas ni får en riktigt bra fredag!
 

SIST IN ÄR FÖRST UT

Tänkte ta och prata jobb just nu och tyvärr är det de som rubriken menas med.. sist in är först ut och så är det för mig just nu.
På jobbet brukar det alltid går neråt runt hösten och vintern men detta året började det sjunka lite tidigare än vanligt. Men som sagt, jag kom sist in på arbetet och då är jag först ut också..
 
Har jobb där till den 31 Oktober, sen får jag tyvärr sluta. Känns väldigt tråkigt med tanke på att jag gillar verkligen mina arbetskamrater men sen också att jag jobbat där i 2 månader nu och fått in en rutin som jag gillar.
 
Men det är bara att ta sig i kragen och gå vidare. Söka nya jobb i hopp om att något ska nappa. Sedan har jag och Martin en del planer den kommande tiden som jag valt att inte skriva ut här ännu, men tanke på att det inte är akuellt just nu. 
Men en liten ledtråd är att Martin kanske har jobb i en annan stad, då blir det flytt och söka jobb uppåt i landet för min del också!
 
Nu blev det mycket text, haha. Ska ta och äta frukost och ta det lugnt lite innan jag ska åka iväg till jobbet på fack möte, innan jag börjar jobba. Får helg inatt vid 01, skönt det ska bli!
 

ÖLANDS NORRA UDDE

När vi hade checkat ut från campingen och när allt var packat och klart i bilen för hemfärd. Så tog vi bilen upp mot den nordligaste spetsen på Öland innan vi valde att åka hemåt. Vädret var verkligen på topp och emellan åt var det riktigt surt att behöva sitta i en bil när det äntligen var fint väder.
 
Men vi knäppte ett par härliga bilder från Ölands norra udde och det var helt underbart fint där!
 

LJUVLIG FÖRMIDDAG

Efter att ha sovit som en stock hela natten, vaknade jag upp som jag vet inte vad när klockan ringde. Fattade inte riktigt att klockan ringde, haha. Så låg kvar och slappade i sängen en halv timma innan jag gick upp.
 
Nu sitter jag här med min goda frukost som ni ser på bilden, nyduschad och bläddrar i Nelly Trend. Så himla skönt med en lugn och ljuvlig morgon innan klockan slår 14, då jag står i fabriken på jobbet igen och har ett 10 timmars pass framför mig!
 

VINTERJACKA FRÅN ZARA

I helgen var ju som sagt jag och Martin på Väla i Helsingborg, och jag hittade mig lite saker som jag blev överlycklig över. En utav grejerna jag shoppade var bla. denna ursnygga vinterjackan från Zara. Jag älskar verkligen dem bruna och gulddetaljerna på den. Som jag kommer bo i denna nu i höst och vinter!
 

TISDAG 16 OKTOBER 2012

Godmorgon! Har varit vaken sen halv elva och nu börjar jag känna att jag vaknat till liv på riktigt. Har fotat min shopping från Väla som jag inhandlade nu i helgen. Och första bilden från shoppingen kommer redan i eftermiddag, så håll utkik!
Ska klä på mig nu och göra mig lite smått i ordning nu inför en ny jobbdag. Lite peppande musik spelas i högtalarna, mest för att liva upp denna gråa och tråkiga höstförmiddag.
 

NEW SHOES


DAGS FÖR EN NY ARBETSVECKA

Nu har Martin åkt hem och jag är nyduschad. Ska slänga på mig arbetskläderna nu och lite smink. Sen tar jag bilen till jobbet. En ny arbetsvecka är här men snart är det helg igen, och då får jag träffa min underbaraste igen!
Ha en riktigt bra måndag!
 
 

SÖNDAGSTRIPP TILL VÄLA

Nu är vi hemma igen efter en liten söndagstripp till Väla i Helsingborg. Vi var där för inte så länge sen, men hade ett ärende dit, hihi. Hittade det jag letade efter och när jag väl hade betalat och kom ut från Zara med en mega kasse hade jag världens léende. Martin tyckte jag var så söt som kunde bli så otroligt glad! Visar innehållet när jag tagit foto på det.
 
 
 
 

UTFLYKT MOT SKÅNELAND

Godmorgon! Har inte alls sovit bra inatt, men ändå på något konstigt vis.. så har jag sovit som en prinsessa inatt bredvid min fina prins. Kanske beror på att det var så himla länge sen vi sov tillsammans!
 
Nu är vi i vilket fall vakna och ska börja göra oss i ordning nu. Tar bilen ner mot skåneland för en liten utflykt, kul! Finns ändå inte så mycket att göra denna gråa, regninga och tråkiga söndag.
 
Bild från i somras

NEW MAKE UP

Kan kryssa av fest ögonskugga, färg till ögonbrynen samt en pensel från min inköpningslista!

SLÄKTKALAS FÖR SYSTER

Nu är jag i ordning gjord inför dagens släktkalas så nu väntas bara gästerna och min Martin. Såhär ser jag ut idag och här ser ni lite utav resultatet på mitt hår som jag snyggade till igår hos frisören.
Ha en bra lördag allihopa!
 

FREDAGSMYS MED TJEJERNA

Nu är det fredagsmys! Nu är jag hemma hos Emelie med henne och Emmy. Ikväll ska vi ha lite fredagsmys tillsammans. Pizzan är beställd och sen ska vi bara slappa, kolla tv och bara prata. Även säga lite farväl till Emmy som reser bort till Asien nästa vecka, men som tur stannar hos bara där i 1 månad :)
Ha en riktigt bra fredag allihopa! 
 

DAGS FÖR ETT FRISÖR BESÖK

Nu har jag vaknat till liv och tänkte göra mig i ordning innan jag tar bilen mot stan. Har ett par små ärenden som jag ska fixa innan jag går bort till frisören. Har bokat tid på en ny salong och hos en ny frisör som jag tänkte prova, spännande!
 
 
 

MÖTE PÅ JOBBET

Nu har jag redan varit på jobbet i nästan 2 timmar, när jag egentligen börjar för en kvart sen. Det har nämligen varit möte här på jobbet, så vi började redan vid halv 1 idag. Var ganska trött när klockan ringde tidigare då jag nästan bara sovit sex timmar inatt..
 
Men det sköna är att nu är mötet över och ikväll slutar vi 2 timmar tidigare än vanligt pga. att vi började såpass tidigare. Så är hemma ikväll lite efter 23, istället för att komma hem 01 på natten och inte nog med det.. då är det helg!!
Lycklig tjej!
 
 
 

NATT INLÄGG

Nu är jag hemma från jobbet och ligger juar nu under täcket för att värma mig. Det var galet kallt ute när jag hade slutat och var påväg till bilen. Fick även denna natten stå och skrapa rutorna, och termometern visade minus två grader!! Ush, och det är bara början av Oktober, hur ska denna hösten och vintern sluta egentligen..
Godnatt på er, och fortsätt sussa sött. För det ska jag göra nu!
 

HALVA VECKAN ÄR GJORD

Godmorgon! Måste börja med att säga att fy attans vad kallt det var inatt när jag körde hem från jobbet. Fick börja med att skrapa rutorna på bilen innan jag skulle köra iväg och sen när jag startar den varnar den för halt väglag, 3 grader var det!! Brrr...
Nu när jag vaknade kollade jag på termometern och såg att den visade 6 grader, kan det stämma?! Ush, och jag som ska cykla om några timmar.
Sitter i vilket fall i soffan nu och äter en mega frukost. Müsli med yoghurt, banan, knäckebröd och en stor kopp te, mums!
 

STUDENTBILD MED KLASSEN & ENSKILT

En utav dem lyckligaste dagarna i hela mitt liv. Jag saknar studenten något enormt!

FULLBOKAD VECKA

Godmorgon! Nu är jag vaken och utvilad efter gårkvällens jobbpass. Idag väntas ett nytt men bara tre återstår innan helg, skönt!
Det finns en hel del planer denna veckan, med andra ord är den faktiskt fullbokad till max. Jobbar till torsdag, på min lediga fredag har jag bokat in en frisörtid, på kvällen ska jag träffa mina fina tjejer, på lördag är det släktkalas här hemma för min syster och på söndag kan jag slappna av!
 
Nu ska jag äta frukost och duscha innan jag cyklar iväg till jobbet.
Ha en bra tisdag!
 

STICKAD TRÖJA TILL HÖSTEN

En ny svart stickad tröja inhandlade jag i Jönköping, och jag vet att den kommer vara perfekt till hösten. Älskar den redan!
 

MONDAY MORNING

Godmorgon!
Nu har jag precis druckit en kopp te, kollat på förra veckans avsnittet utav Dallas och precis fixat ihop en present till min syster. För på lördag blir det kalas här hemma för henne!
 
Hade tänkt äta lite frukost nu och sen ge mig ut på en liten solig höstpromenad innan jag ska börja göra mig i ordning inför jobbet.
 

PREMIÄR AV SOLSIDAN

 
Gokväll!
Nu är jag hemma hos mamma igen, efter att ha spenderat min helg hemma hos Martin med hans familj. Har tagit hand om honom så mycket som möjligt och det visade sig att i morse när vi vaknade upp så hade han varken feber eller ont i huvudet. Så då blev det en liten tripp till Ullared!
Köpte mig en del saker som jag faktiskt behövde, så inga onödiga köp kom jag hem med.
 
Snart är det premiär utav den nya säsongen utav Solsidan, och det får jag absolut inte missa. Som jag längtat efter denna säsongen, då jag verkligen älskar Solsidan, helt klart min typ utav humor!
Har laddat upp med lite gosaker och tänt ljus i rummet. Egentligen är det bara Martin som fattas denna kväll, sen hade den varit helt perfekt!
 

SÖNDAGSUTFLYKT

Idag mår Martin bra och jag är så himla glad att han är bättre. Så just nu sitter vi i bilen påväg till en liten utflykt. Så roligt det ska bli att komma iväg lite!
 

SOLIG HÖST LÖRDAG

Hej på er!
Fredagskvällen spenderades framför tvn med Martin vid min sida och lite smågodis som jag hade inhandlat till oss. Vi kollade såklart på Xfactor också, underhållande och bra program!
Försöker ta hand om honom så mycket som möjligt och dagens plan var att ta en tripp till Ullared om han kände sig bättre, vilket han tyvärr inte gör. Så idag blir det mer soffhäng och te drickande, i hopp om att han kanske känner sig bättre imorgon.
 
Blir så rastlös av att sitta inne hela tiden. Solen skiner på höstträden och det är så himla fint väder utanför. Får försöka ta med mig Martin på en promenad sen, annars får jag själv gå ut med hans hund. 
Klickade precis hem lite shopping från Nelly också, så lite glad är jag allt!
 

FREDAG 5 OKTOBER 2012

Hej på er!
Nu är jag vaken och i ordning gjord. Är ju som sagt ledig idag och det är faktiskt galet skönt! Tyvärr så fick jag och Martin ställa in helgens planer för han är inte frisk ännu.. men som tur har jag bokat in överraskningen på ett nytt datum nu, så nu längtar jag till sista helgen i Oktober istället, hehe!
 
Nu ska jag äta frukost och sedan tar jag mammas bil för att göra några ärenden. Därefter åker jag hem till Martin för att ta väl hand om honom, så han blir frisk snart! Och självklart håller jag tummarna att jag håller mig frisk.. får hoppas på det bästa. Vill ju så gärna vara med honom efter att ha varit ifrån varandra i en vecka!
 

SISTA RYCKET INNAN HELG

Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat och denna morgonen vaknade jag både med ett stort leende läpparna men även lite besviken. Det glada är självklart att idag är det sista jobbdagen innan helg, och när det är så kan man inte vara mer än glad.
Men det andra är att Martin har gått och blivit sjuk nu precis innan helgen. Vi hade så mycket planer i helgen, då han skulle få sin överraskning till helgen. Och om han inte blir frisk tills imorgon bitti så får jag tyvärr ringa och avboka alla planerna, vilket är super tråkigt om det blir så..
 
Men jag har redan skickat över flera pussar till honom via telefonen och kramarna skickar jag här när jag skriver detta. Jag hoppas verkligen att han blir frisk, för vi har sett fram emot denna helgen så otroligt mycket! 
 
Nu är det dags att göra sig i ordning inför jobbet i vilket fall, och jag hoppas ni får en riktigt bra torsdag :)

ÖLANDS SÖDRA UDDE

Efter vi hade varit och kikat in Eketorps Fornborg åkte vi vidare till Ölands söndra udde. Riktigt mysigt ställe där fyren långe Jan låg och där fanns även café med mera. Vi stannade där en liten stund innan vi åkte tillbaka till stugan.
 

LYX FRUKOST

Hej på er!
Har precis ätit en riktig lyx frukost. Gjorde nygräddade scones till mig själv. Kokade även ägg, gjorde en kopp te och fixade lite kiwi - vardagslyx helt enkelt!
 
Har inte så mycket tid att sitta här längre. Ska cykla till jobbet en timma tidigare idag för idag ska jag prova på Qigong, som är en träningsform. Ska bli väldigt spännande att testa på det, och ännu bättre när jag får betalt, hihi!
 

MORGON MYS I SOFFAN

Godmorgon!
Tvingade mig upp ur sängen när klockan ringde innan. Kände att jag ville ha lite morgonmys i soffan framför tvn med lite tända ljus. Fast sängen lockade nästan ännu mer, fast efter lite snoozande kom jag tillslut upp.
Gjorde mig en kopp varm choklad, så nu ligger jag nerkurrad i soffan med den i ena handen och lyssnar på regnet utanför. Jag hoppas innerligt att det slutar regna till halv två, för då ska jag cykla till jobbet!
 

BAL 2012 - VID TYLÖSAND

Martin & jag ♥
Fina Emelie och jag med våra baldejter!
Fina vänner!

FÖRSTA OKTOBER

Första Oktober idag, tiden bara rusar förbi. Hela September månad har gått och jag fattar det knappt själv. Men idag är det också måndag och jag ska snart cykla iväg till jobbet. Längtar faktiskt alla redan till nästa helg, har så himla många och mysiga planer då!