SÖNDAG 30 SEPTEMBER

Gokväll!
Har haft en väldigt slapp söndag tillsammans med Martin. Vår gårkväll tillsammans med vännerna blev hur bra som helst och när jag vaknade så var det väl inte riktigt hundra, haha. Men lätt värt för så roligt vi hade tillsammans!
Ikväll lagade jag och Martin mat till familjen. Spagetti och köttfärssås blev det och såå god den blev, fick bra beröm för den så blir väl jag som står för den maträtten så länge jag bor hemma nu, haha!
 
Nu ligger vi i sängen framför tvn med tända ljus i rummet. Xfactor drar snart igång och det ska vi kolla på. Därefter var det någon film på fyran som skulle gå, så den ska vi kolla på!
Ha en bra söndag allihopa och njut dem sista timmarna som är kvar på helgen!
 
Saknar höstmyset i Martins sommarstuga som vi haft varje höst sen det blev han & jag. Måste boka in en helg  nu!

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

Nu är jag i ordning gjord inför kvällens party. Drickan står i kylen och är redo att packas ner när som helst, skorna är framplockade, legget är framme och pengarna likaså. Nu väntar jag bara på att Martin ska komma hem för att göra sig i ordning för sen sticker vi till förfesten som kommer vara hemma hos Amanda ikväll, nu kör vi!
 

SMÅ PYSSEL INFÖR KVÄLLEN

Regnet bara vräker ner utomhus och jag som tänkte gå ut på en långpromenad. Stannar nog inne och små pysslar med lite saker inför ikväll. Naglarna ska piffas till, en lång och varm dusch ska göras, kläder ska väljas ut och allt det där som en tjej måste hinna med!
 
Martin är iväg på tennis hela dagen så får passa på att göra mina tråkiga saker, som han brukar kalla dem. Men i slutendan brukar han alltid erkänna att jag blir himla fin, hihi.
Ha en bra lördag i regnet!
 

LEDIGA FREDAG

Godmorgon världen!
Idag är det fredag, vilket innebär att jag redan jobbat mina 40 timmar och jag är ledig. Är guld värt att jobba så intensivt måndag till torsdag för att sen vara ledig från fredag till måndag eftermiddag.
Har liten ärenden att göra på stan idag. Bland annat gå bort till min optiker för att beställa hem linser, handla lite nytt smink och sen fixa lite andra saker inför morgondagens party.
 
Ska även träffa min efterlängtade Martin i stan, som jag inte träffat sen i måndags. Så ikväll ska vi ha en riktig myskväll tillsammans, vilket behövs! Film, tända ljus och något gott att smaska på.. åh som jag längtar redan! 
 

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN

För några helger sen kollade jag och Martin på, Snow white and the huntsman. Jag hade hört från några stycken att den skulle vara riktigt bra så vi bestämde oss för att kolla på den.
 
Kan säga er att dem som hade sagt att den var bra, hade verkligen rätt! Den var verkligen grymt bra och riktigt bra gjord faktiskt. Filmen är ungefär som snövit dock så får man veta mer om hennes barndom och osv. 
Jag rekommenderar i vilket fall denna filmer till er alla som inte sätt den ännu, en riktig höjdare faktiskt!
 

ETT JOBBPASS KVAR INNAN HELG

Hej på er!
Nu är jag vaken efter att ha legat i sängen till 11 och sen sista halvtimmen pratade jag med Martin i telefonen. Är otroligt seg idag och det känns att man redan jobbat 30 timmar denna veckan. Men snart är det helg då det bara är ett jobbpass kvar. Känns faktiskt helt underbart!
 
Slutar jobbet som vanligt vid 01 inatt och då tar jag helg med andra ord. Fast nu är det nog dags för mig att börja göra mig i ordning och äta frukost innan jag ska cykla iväg.
Ha en riktigt bra torsdag!
 

EKETORPS FORNBORG

Andra dagen på Öland åkte vi söderut. Först åkte vi på en liten utflykt till Eketorps Fornborg. Sedan vidare mot Ölands sydligaste spets, men dem bilderna kommer i ett annat inlägg!
 

DAGS ATT NANA SÖTT

Kom hem från jobbet vid lite över 01, och då gjorde jag mig i ordning inför natten. La mig i sängen med lite tända ljus framför mig, datorn i knät för att sedan kolla in dagens avsnitt utav Hollywoodfruarna. Ett väldigt underhållande program enligt mig.
Nu är det nog dags att släcka ljusen, datorn och lampan i rummet för att nana sött. Är inte alls trött faktiskt, men kommer somna som en stock ändå.. som vanligt, haha!
 

EN FAVORIT JUST NU

 

HÖST VÄDER

Vilket höstväder det är nu. Riktigt ruggigt faktiskt.. så tänkte ta och göra mig en stor kopp Chai Masala te och sedan krypa ner i soffan under en filt med tända ljus framför tvn. Innan det är dax att göra sig i ordning inför en ny dag på jobbet!
 

HALSBAND FRÅN BIK BOK

Ännu mer shopping från Jönköpingsresan!

EN SNABB UPPDATERING

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra och jag har precis pussat hejdå på min fina Martin. Nästa gång vi ses är på fredag, pga. så som jag jobbar.. men jag får hoppas tiden går snabbt!
Jag är i ordning gjord nu och redo för att åka till jobbet. Känns faktiskt inte som jag hunnit njuta av helgen ännu, med tanke på att jag jobbade i lördags. Men jag får hoppas att veckan går snabbt så jag får helg igen, hehe.
 
Jobbar som vanligt till 01 inatt och då kan jag slappna av i några timmar innan jag går på ett nytt pass igen.
Hoppas ni får en riktigt bra måndag och en bra start på denna veckan!
 

SÖNDAGS UTFLYKT

Nu är jag hemma efter att ha varit iväg med Martin på en liten utflykt. Det blev en tripp till Helsingborg på IKEA och Väla. Det blev en hel del inhandlat, både på IKEA och bland affärerna på Väla. En riktig god fika blev det också innan vi började gå bland affärerna, och där måste vi fika igen!
 
Nu ska vi kolla klart på veckans Dallas avsnitt innan vi ska hämta upp Emelie och Simon för lite bowling!
 
 
 
 




BRÖLLOPS SERVITRIS

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen, ovanligt faktiskt då jag sover ganska länge i vanliga fall eftersom jag jobbar till ett på natten annars. Men idag ska jag jobba, och då är det inte på mitt vanilja jobb utan idag ska jag jobba extra på restaurangen jag jobbade på i somras.
 
För idag ska och en annan tjejkompis vara servitriser ihop på en bröllopsfest. Festen äger rum i en festlokal på min gamla arbetsplats och där ska jag arbeta hela denna lördagen. Ett lång och tufft pass blir det men jag tror nog att det blir riktigt roligt ändå. 11-23 är mina arbetstider så kommer nog sova sött inatt bredvid Martin.
Ha en riktigt bra lördag, för det ska jag ha på jobbet! ♥
 

KRÄFTSKIVA

Nu har Martin precis fått mina födelsedagspresenter och glad blev han. Dock väntar ännu en present första helgen i Oktober för hans del, men det är fortfarande en överraskning som jag håller på. Gissa om han är förväntansfull och nyfiken!!
 
Snart kommer gästerna hit och då blir det kräftskiva. Till efterrätt väntas jordgubbstårta och en chokladtårta på oss, mums!
 
 

ETT FÖDELSEDAGSBARN SKA FIRAS

Hej på er!
Är riktigt trött idag. Tvingade mig upp ur sängen när klockan var halv 11, då jag la mig halv 3 inatt efter jobbet. Så just nu är jag som en zombie faktiskt.. Men jag får försöka piggna till på bussen sen till en massa peppande musik.
 
Idag är det nämligen min fina Martins födelsedag, och idag blir han hela 19 år. Stort grattis igen, älskling!
Så idag är det kalas för fulla muggar hemma hos honom. Kräftskiva står på kvällens schema och om en timma ska jag ta bussen till stan för att sedan åka vidare till Martin.
Nu måste jag skynda mig, inte gjort mig i ordning ännu, inte packat klart eller ätit frukost, kaos!
 

MICHELLE TOP

Detta är verkligen en typisk Linnea tröja, och den vinröda är ju helt klart min favorit! Kanske ska ta och inhandla den till helgen :)
 

MYSIG MORGON I HÖSTMÖRKRET

Müsli i blåbärsyoghurt, stor kopp sommar te, varma mackor och ett doft ljus står på bordet framför mig just nu. Idag är det ett rusk väder ute så här inne sitter jag och smaskar på min frukost i min mysiga morgonrock, innan det är dax för sista dagen på jobbet.
Kikar även igenom alla bilderna från Turkiet och drömmer mig bort till värmen igen!
 

LÅNGPROMENAD I BLÅSTEN

Godmorgon!
Gick upp lite tidigare idag och det känns kan jag lova. Ibland är det rätt kämpigt när man är hemma lite över ett på natten och inte somnar förens två- halv tre. Och sen går man upp vid tio tiden. Jag vill gärna hinna med ett njuta lite av min ledighet varje förmiddag innan jag går på jobbet igen vid två.
 
Ska i vilket fall dra på mig träningskläderna nu och en vindjacka. Det ser ut att vara nästan storm ute denna morgon. Men det hindrar inte mig. Med hög musik i lurarna så klarar jag mig fint!
 
 
 

STUDENT 2012, DEL 3 "FRÅN MIN KAMERA"

Vilken underbar dag och natt studenten var. Ännu en gång säger jag att det varit en utav de allra bästa dagarna i mitt liv, stämmer så otroligt bra! Hade gärna velat spola tillbaka tiden och få uppleva allt igen. Kommer ta med mig denna dagen som ett minne för livet!


MIN NYA DATOR

Innan jag åkte till Turkiet så köpte jag mig en ny dator, min första egna för den delen också. Martin var gullig och hämtade den åt mig när jag var i värmen och när jag kom hem så var den hemma hos mig. 
Jag är så himla glad över den och den var verkligen värd varenda krona. Riktigt bra bärbar dator och älskar den mörk bruna mätta färgen!
 



EN GRÅ OCH TRIST DAG

Godmorgon på er! Nu har jag vaknat till liv efter att ha somnat vid två inatt efter jobbet. Lite små seg är jag allt och vädret gör ju inte mig direkt piggare, då det bara är mulet och trist väder. 
Ställde klockan en timma tidigare så jag skulle hinna med att storstäda rummet och idag är det en sån dag då Melissa Horn får spelas i mina högtalare!
 
Jag hoppas solen kikar fram senare. Speciellt när jag ska cykla till jobbet, hihi.
Ha en riktigt fin dag! 
 

MYSIG GRILLKVÄLL I STUGAN

När vi kom fram till Lundegårdscamping på Öland så la vi in våra grejer i stugan för att redan njuta utav det härliga vädret. Vi tog på oss badkläderna och gick sedan runt för att kolla in campingen. Vi la oss även vid poolen för bad och sol. 
 
Därefter åkte vi till affären för att inhandla frukost och middag till kvällen. Grillning stod självklart på kvällens meny eftersom vädret var på topp. Hur underbart som helst!
 

17 SEPTEMBER 2012

Godmorgon!
Måndag igen och en ny vecka är här. Idag ska jag tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig i en vecka och gottat mig i underbara Turkiet. Känns väldigt bra faktiskt att komma tillbaka till mina vanliga rutiner. Denna veckan händer det en del saker också. Ett födelsedagsbarn ska firas på fredag och det är min älskade Martin jag pratar om. Ska även jobba extra till helgen, fast det är på lördag. 
 
Men mer om det senare i veckan. Just nu har jag precis ätit en stor och stadig frukost tillsammans med min pojke. Måste vara mätt och go i magen så jag orkar arbeta på jobbet sen innan middagsrasten. 
Jobbar som vanligt 14.15-01.00 denna veckan, så nu ska jag ta och umgås lite med Martin innan jag ska cykla iväg till jobbet.
 
Bjuder på en bild från Turkiet så länge

HÖSTBOOTS

Ett par nya höstboots köpte jag också i Jönköping. Är riktigt nöjd med dem och dem var värd varenda krona. Kommer verkligen komma väl till användning!
 

HAMILTON 2 - MEN INTE OM DET GÄLLER DIN DOTTER

Igår var jag och Martin på bio och vi kollade på den nya Hamilton filmen. Vi båda gillade ettan väldigt mycket så det var solklart att vi skulle se tvåan på bio.
 
Vi båda tycker att den var väldigt bra men vi har olika åsikter om vilken som var bäst, ettan eller tvåan. För min del var tvåan bättre då jag inte riktigt gillar när det är för mycket bang bang i filmer. Och denna var det inte lika mycket pistoler och våld med så enligt mig, var Hamilton 2 bättre. Väldigt sevärd!!
 

ÄRENDEN I STAN

Min förmiddag har bestått utav att göra lite ärenden i stan. Hade tid hos min optiker då jag haft ett par provlinser i 2 veckor nu och vi kom fram till att jag ska fortsätta använda dem eftersom jag märker så stor skillnad från mina förra linser. Det blev även lite spontan shopping för min del, och det är ju aldrig fel!
 
Nu är jag i vilket fall hemma hos Martin och vi kom precis in efter en lång promenad med hunden i höst vädret. Resten utav kvällen kommer bestå utav lördagsmys, te drickande, godisätande, film och tända ljus ♥
 



MYS MORGON

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från 40 gradig värme och idag när jag vaknade möttes jag utav regn och storm ute. Märks att jag kommit hem till Sverige igen! Men att mötas utav tusen pussar och kramar från min fina Martin, efter att ha varit utan honom en vecka, kändes helt underbart!
Vi gjorde en riktigt mys frukost tillsammans innan. Tända ljus framför veckans Dallas avsnitt, båda kurrade in sig i en varsin morgonrock, äggmackor, te från Turkiet och höra regnet smattra mot fönstret ♥
 

TURKIET, KEMER 6-13 SEPTEMBER

Nu är vi på flygplatsen och ska hoppa på planet till Turkiet alldeles strax. Ska bara pussa på Martin tusen gånger till innan vi åker mot värmen, hihi.
Jag kommer inte blogga någonting under denna resan. Utan jag ska bara njuta av sol, värme, glass, drinkar, sällskapet och att jag är ledig för en vecka, wiho! Hej så länge och hoppas ni får en riktig toppen vecka, för det ska jag ha! ♥
 

FIXAR DET SISTA INNAN RESAN

Håller på att packa för fullt här hemma. Är som sagt ledig från jobbet idag för ikväll flyger jag, min syster och mormor till Turkiet tillsammans, för att ha en mysig semester ihop.
Martin är hur gullig som helst och hjälper mig packa det sista innan vi kan mysa med pussar och kramar innan han säger hejdå till mig på flygplatsen.
Nej, dax att fortsätta packa och sen umgås med Martin dem få timmarna som är kvar!
 

NYTT LÄPPSTIFT

När jag var på make up kurs på Make Up Store i somras så använde make up artisten läppstiftet baby på mig. Jag blev extremt nöjd med färgen på läpparna, så när jag var på A6 för shopping fick detta följa med mig hem!
 

SISTA JOBB PASSET

Godmorgon på er! 
Nu har jag vaknat till liv efter gårkvällens jobb. Kunde verkligen inte somna igår när jag kom hem, vilket resulterade att jag låg vaken till 03. Så när Martin ringde och väckte mig lät jag som en.. tjah jag vet inte vad!
 
Men nu är jag vaken på riktigt och håller på att packa lite smått. Ska börja göra mig i ordning snart och fixa frukost/lunch till mig innan jobbet. Ikväll är det mitt sista jobbpass för denna veckan. Åker ju som sagt till Turkiet och värmen imorgon, gah vad jag längtar till sol!
 
 
 

EN DAG I BORGHOLM

Dagen då vi skulle åka till Öland var det himla mulet och regnigt i Jönköping, så långbyxorna fick åka på. Vilket sen blev en miss när vi väl kom fram till Öland och stannade till i Borgholm. Himlen sprack upp och det blev riktigt svettigt ett tag.
Men lunch på en uteservering och glass i solen vid hamnen hann vi med innan vi åkte vidare mot campingen och stugan vi skulle bo i tills torsdag.
 

CYKLAR TILL JOBBET

Hej på er!
Blir en snabb uppdatering. Ska alldeles strax ta cykeln för att cykla till jobbet. Under förmiddagen har jag hunnit med att packa lite smått till Turkiet. Det får bli lite små packning nu denna veckan innan torsdag, eftersom jag jobbar som jag gör. Men som tur är jag ledig på torsdag så då ska jag hinna packa klart allt och vara med Martin innan flyget går.
 
Nej nu måste jag dra vidare till jobbet. Hemma igen vid 01, så jag hoppas ni får en riktigt bra dag och kväll med era nära och kära! ♥
 

STUDIO SEX - LIZA MARKLUND

En hemsk men väldigt bra thiller/kriminalare vid namn Studio Sex, som Liza Marklund har skrivit. Både jag och mamma gillade den och jag rekommenderar faktiskt denna till er. Nu vill jag bara kika på resten utav filmerna som Liza Marklund skrivit. Så himla bra!
 

KANTARELL FRUKOST

Godmorgon!
Just nu sitter jag nyduschad och mätt i magen efter en riktigt smaskig frukost. Vi plockade ju som sagt kantareller igår, jag, pappa och familjen. Snälla som dem var fick jag ta med mig allt hem till mamma. Så nu i morse gjorde jag iordning kantarellerna och sedan lagade jag en stuvning på det och hade på mackan, hur mumsigt som helst!
 
Snart är det dax för jobb för min del. Jobbar som vanligt 14.15-01.00 denna veckan, men denna veckan blir en kort vecka. Eller tjah, en arbetsdag mindre. För på torsdag bär det av mot Turkiet, längtar!
 
 

SÖNDAGSMYS

Efter att ha myst med papppa och resten utav familjen hela dagen med fika, te, tv-tittande, kantarellplockning och mycket prat, är jag nu hemma hos mamma igen. 
Myskläderna åker på när som och så tar jag bilen och rullar hem till Emmy. Där det väntas tjejmys innan klockan slår över till ny vecka. Te, fruktsallad och tv står på kvällens schema, riktigt söndagsmys! ♥
 

ROSTAD SPORTMÜSLI

Mamma hittade ett riktigt mumsigt recept på en sportmüsli, som jag nu tänkte dela med mig utav till er! Det bästa med denna müslin är att den är god och nyttig till frukost. När du gör denna müslin får du koll på både sockerhalt och vad du stoppar i dig.
 
Självklart kan du även blanda i det du tycker om i müslin, så som nötter osv.
Ingredienser:
- 1 dl sötmandel
- 2 dl solroskärnor
- 5 dl havregryn
- 5 dl rågflingor
- 1 dl linfrön
- 1 dl havrekli
- 3/4 dl råsocker
- 4 msk Arla smör-&rapsolja
- 2 dl vatten
- 2 dl russin 
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka mandeln grovt. Blanda ihop alla torra ingredienser, utom russinen, i en bunke. Blanda smör-&rapsolja med vattnet. Droppa det över grynblandningen och blanda runt. Häll ut blandningen i en långpanna. Rosta i mitten av ugnen i 25-30 minuter. Rör om då och då. Låt kallna och rör ner russinen. Häll upp i en burk med tätt lock, 1,5 liters. Servera och njut med yoghurt!
 
 

GRÅTT OCH TRIST

Godmorgon!
Idag är det en grå och trist dag. Sista dagen innan veckan börjar lida mot sitt slut också. Som tur går jag inte på jobbet förens på måndag 14.15, så lite ledighet har jag kvar att njuta utav.
Ska börja göra mig i ordning och äta frukost snart. För idag tar jag bilen hem till pappa och min bröder för att hälsa på dem. För länge sen sist så nu är det dax för lite pappa-tid, mys!
 

MIDDAG MED VÄNNERNA

Nu sticker jag in till stan för att spendera min lördag på en uteservering med ett par tjejkompisar. God mat och dryck står på schemat och det ska bli hur mysigt som helst!
Hoppas ni får en minst lika bra lördag ♥