UTGÅNG PÅ INGÅNG

Är egentligen trött efter en heldag i köket på praktiken. Men ikväll är det utgång med ett härligt kompisgäng som gäller. Efter att jag har varit inne i duschen, fixat i ordning mig med smink, kläder, håret och naglarna. Även dunkat musik på spotify är jag faktiskt ganska taggad inför kvällen, och har stora förväntningar på Underbar.
Om en liten stund ska jag och Martin hem till min bästa vän Emelie där 3 andra par också kommer vara. Vi ska äta middag, förfesta och spela lite spel innan vi drar in mot stan. Känner på mig att kvällen kommer bli grym!!
Ha en otrolig bra Fredag, för det kommer jag att ha! ♥


SLAPP I SÄNGEN FRAMFÖR TVN

Sitter just nu sitter jag med mysdressen på och bläddrar lite i nya VR som kom med posten igår, samtidigt som jag väntar på att Idol ska börja. Efter Idol hade jag faktiskt tänkt kolla på den Amerikanska dokumentären "Min pappa är gravid, som kommer på tv4. Älskar att kolla på dokumentärer, tycker de flesta är så himla spännande!
Ha en fortsatt fin Torsdag och sov sött!


PRAKTIK

hejsan!

Har haft praktik hela dagen, kommer vara lika så imorgon också! Varit väldigt lugnt i restaurangen idag vilket har varit toppen skönt. Man har kunnat pustat ut mellan kunderna annars brukar det vara stress i 4 timmar. Fast är helt färdig i kroppen ändå, kan bero ganska mycket på träningsvärken jag fått sen gårkvällens träningspass. Kommer somna riktigt tidigt ikväll, men det är inget jag klagar på!
Nu hade jag tänkt hoppa in i en varm dusch och sen slappa framför tvn.


SÅ JÄKLA SNYGGT






KLADDMUFFINS

Såg att mamma hade köpt hem massa olika muffins formar i olika färger och mönster, så fick ett litet ryck av att jag ville baka. Så kladdmuffins var precis det jag bakade och gud så goda dom blev. Lagom kladdiga innuti, muuums!
Så nu vet jag vad jag ska ta upp på rummet och smaska på till Idol, hihi.




BAKADES FÖR FULLT

När jag hade kommit hem från skolan blev jag så sugen på att baka. Så det bakades för fullt och bilder kommer senare. Så under tiden jag är duktig och tränar ett 90mins pass, kan ni väl ta och gissa vad för smarrigt det blev, hihi.


DAGENS FACELOOK

Hade bara två lektioner idag i skolan. Så slutade redan vid 12 vilket var hur skönt som helst. Efter skolan strosade jag runt i stan bland affärerna i väntan på att bussen skulle gå. Finns så sjukt mycket fint nu till hösten, vill ha så mycket men tyvärr räcker inte pengarna till.. tror det är dax att söka ett extra jobb så man har råd med allt man vill ha och behöver.
Nu hade jag tänkt ut och gå en runda. Kameran får nog hänga med!


27 SEPTEMBER 2011

Slutade skolan lite tidigare idag, skönt att komma hem en timma tidigare. Imorgon slutar vi redan vid 12 för vi har inställd lektion, klagar inte!
Ikväll ska jag mysa med Martin framför Idol. Vi hade tänkt gå ner och göra lite chokladpudding, vi båda blev så sugna på det, hihi. Även fast jag är så himla sugen på smågodis eller choklad. Det hade inte heller suttit fel alltså. Nej nu ska jag sluta tjata om onyttigheter och gå bort till min pojke och pussas lite.


SNART ÅKER TRÄNINGSSKORNA PÅ

Sen klockan 10 då jag kom hem från skolan har jag hunnit med en del. Har både pluggat, storstädat rummet och rensat lite saker. Känns skönt att hinna med en hel del på måndagar när jag ändå slutar så tidigt.
Alldeles strax sticker jag och övningskör till träningen med mamma. Ikväll är det 60 mins medelgympa som gäller, ska bli skönt att röra på kroppen efter helgen.


ÅRETS FÖRSTA STUDENTFEST BILJETT ÄR KÖPT

Idag köpte jag biljett till årets första studentfest som är i början av Oktober. När jag och Emelie skulle köpa i skolan så tog vi dom två sista, haha vilken tur!
Jag ser fram emot studentfesten och det är faktiskt helt okej tema. Jag har mina funderingar på vad jag ska vara, men det hade varit kul och höra era förslag!

Så kom gärna med förslag på vad man kan klä ut sig till! :D Hade varit kul om ni gav en massa tips! Som ni ser är temat djur och djungel.
Tack på förhand!


GLASS I STORA LASS

Gokväll allihopa
Sen Martin åkte hem har jag bara tagit det lugnt. Packat upp väskan och pluggat lite. Gjorde mig precis en tallrik glass och nu tänkte jag kolla på första avsnittet av komediserien Gustafssons 3 tr. Därefter ska jag sova!
Ha en fin Söndag!

hallon och vaniljglass med colasås och tuttifrutti strössel

ÅTERIGEN, GRATTIS ÄLSKLING!

Min helg har varit väldigt lugn och mysig. Bara slappat med pojken min och det är aldrig fel att ligga i sängen framför tv och bara pussas.
Blivit lite utflykter i helgen också, en tripp till stan i fredags, Ullared i lördags och sen vid tre på natten var vi chaffis. Idag var vi inom pappa en stund sen lämnade Martin mig hemma hos mamma igen.
Har alltså varit en toppen helg med en fantastisk pojkvän ♥

en bild från helgen
Är så jäkla stolt över dig för att du klarade körkortet på första försöket. Även hur ditt resultat blev på teoriprovet var helt grymt, du är bäst Martin!

DETTA VILL JAG HA I HÖST/VINTER


LÖRDAGSMYS MED VÄRLDENS FINASTE

Haft en väldigt lugn dag här hemma hos Martin. Vi har inte gjort så mycket mer än att varit ute med hunden i morse och kollat lite utomlandsresor.
Kom precis hem från Ullared. Blev en liten tripp dit med Martin, hans lillebror och en klasskompis till mig. Handlade typ ingenting men fick en body butter och underkläder utav M.
Vi passade även på att handla godis till ikväll. För vi hade tänkt ha en mysig lördags kväll med massa gott godis till Fångarna på fortet. Vi köpte en stor Cola också för att inatt vid 3 typ ska vi hämta M's kompisar i stan som festat, måste vara pigga då, haha!


PAKET I BREVLÅDAN




När jag låg hemma och var sjuk i Torsdags så fick jag ett paket i brevlådan utav VR. En liten väska som jag blev glad för. Tänk vad små saker kan göra en glad när man ligger hemma och mår dåligt. Eller ja, tänkt vad små saker och överraskningar alltid kan göra en så glad!

23 SEPTEMBER 2011

Mår mycket bättre idag. Har bara lite ont i huvudet men har tagit lite värktabletter så hoppas det går över snart!
Snart kommer min pojkvän hem till mig igen. Vi ska laga lite lunch innan vi tänkte ta bilen in till stan. Behöver göra några ärenden innan vi åker hem till honom.
Ska spenderar min helg hos Martin eftersom vi är ensamma hemma med hans ena bror, vi ska vara hundvakt så det blir en lugn och mysig helg med honom. Men senare ikväll ska vi åka hem till pappa och hälsa på dom lite. Blir då även en övernattning hos dom tills lördag.
Ha en bra Fredag så hörs vi senare!

MIN DAG I BILDER






Bilderna visar precis hur min dag har varit. Legat i soffan invirad i min gosiga filt framför barnprogram, psykologi plugg, HM's nya höst/vinter katalog, druckit några koppar te, fått besök utav min pojkvän i någon timma och sen har jag såklart unnat mig själv med lite chokladpudding nu när jag är sjuk. Tyckte jag behövde det!
Under kvällen ska jag inte göra så mycket. Hade bara tänkt kolla på Robinson och försöka bli bättre!

Kanske får besök utav min pojkvän ikväll, då han isåfall kommer med bilen...Grattis till körkortet älskling!!! ♥

AJJ

Kanske skulle skippat träningen igår kväll. Hade bara lite ont i halsen då och tänkte att jag bara skulle ta det lugnt. Men det hjälpte visst inte.
Idag ligger jag hemma i sängen med huvudvärk och halsont. Blir tyvärr ingen praktik idag och troligtvis inte imorgon heller.
Tänkte lägga mig i soffan nu med smarrigt te, knapra i mig lite strepsils, försöka få i mig lite frukost.

RÖRA PÅ KROPPEN

Nu är det dax för 90 mins träning. Efter en dusch blir det tvmys med massa frukt i sängen!
Ha en bra Onsdags kväll!

MÅ BRA

Jag var egentligen inte var ett dugg sugen på träningen innan, men så skönt det kändes efteråt! Tränade mellan 19-20 och passet hette Må Bra. Jag kände verkligen att jag behövde träna efter helgens alla onyttigheter. Fy vad mycket skräp det har blivit i helgen.
Det var faktiskt väldigt jobbigt att göra massa styrka och röra på kroppen snabbt ikväll, men imorgon kommer jag nästan bara njuta av träningsvärken. Haha, det är så skönt att ha träningsvärk då man verkligen känner hur duktig man har varit!

bild från google.se

JAG ÄLSKAR MÅNDAGAR

Vaknade trött, seg i kroppen och ont i huvudet i morse. Känner att jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen så håller på att dricka massa te om dagarna och kvällarna när jag är hemma. Har inte tid att vara hemma från skolan heller, så jag hoppas det blir bättre tills imorgon!

Idag är det måndag igen. Tråkigt att vara tillbaka i skolan igen, skönare med helg ju, hihi. Men mina måndagar kan man ju inte klaga på. En lektion varje måndag och idag fick vi sluta tidigare. Hur toppen är inte det?! Så jag kom hem för en timma sen och ska tillbaka till stan om en halv timma igen. Då jag ska spendera några timmar på körskolan. Har både körlektion och sen ska jag plugga lite!


MYS SÖNDAG

Efter gårdagens 18års firande i en Lokal för en kompis är jag faktiskt förvånadsvärt pigg idag. Det var en rolig kväll igår men slutade runt halv 2 pga. av någon idiot som snodde busskort och bankkort. Som tur hade jag inte med mig något utav det och blev inte bestulen på något!

Kom hem från min pojkvän för en liten stund sen. Ska lägga mig i sängen nu med myskläderna på för att äta frukt och kolla Trolltider. Nu när hösten och vintern börjar närma sig så är det självklart man måste plocka fram den filmen igen, hihi.


TRE-RÄTTERS MIDDAG

Äntligen Fredag, och äntligen helg! Har längtat så mycket efter denna helgen. Eller ja, framför allt lite ledighet. Ikväll ska jag och min pojkvän hem till hans klasskompis och hans flickvän. Dom hade tänkt bjuda på 3-rätters och sen ska vi även kolla lite på idol. En väldigt mysig fredag, vilket jag känner att jag behöver!
Nej, nu måste jag skynda mig. Bussen går om 10 min!
Ha en underbar Fredag allihopa!


jag och mitt Hjärta just nu

VINDRUVOR + ROBINSON

Praktiken idag gick bra. Inte alls stressigt idag även fast vi hade riktigt många gäster. Hade ungefär 490 st idag, väldigt många för att vara en lunch restaurang men himla skönt att slippa stressen!

Kom hem för en liten stund sen. Har övningskört lite och handlat med mamma och hennes man. Kom precis ut ur duschen och har precis tagit upp en tallrik med vindruvor till mig själv. Snart börjar Robinson på tvn, och självklart ska jag kolla på det.

Ska sova tidigt ikväll med. Praktik imorgon också. Därefter ska jag möta upp min pojkvän och så ska vi fixa lite ärenden. Ska även möta upp pappa också.
Ha en fortsatt fin Torsdag!



FETTFÖRBRÄNNING



Nu är det träning igen som gäller. Ikväll heter passet Fettförbränning och är ett slags medelpass. Medelpass med styrka, kondition, balansövningar, afrodans och mycket mer är precis det jag tränar 2 gånger i veckan.
Ikväll är träningen 1,5 h, det ska verkligen bli riktigt skönt att träna bort min träningsvärk sen måndagens träning.

DAGENS LINNEA

Godmorgon finisar!
Hur mår ni? Jag mår fint. Har sovit så himla bra inatt bredvid min prins, gör alltid det! Det är så underbar känsla!
Går i skolan till 14 idag. Därefter ska jag, Emelie och Amanda stanna kvar för att gå till köket och hålla på med vårat projektarbete. Ska även göra ett ärende i stan innan jag åker hem.
Ikväll är det träning igen, super taggad är jag! Även fast jag har ont i hela kroppen efter Måndagens första träningspass på terminen, haha!
Ha en bra Onsdag, så hörs vi!


13 SEPTEMBER 2011

Efter en lång skoldag kom jag äntligen hem för en timma sen. Varit full storm ute precis hela dagen, nästan känts som att man skulle flyga iväg i vilken sekund som helst. Sen eftersom det blåst så mycket, så har det varit super kallt!
Så nu efter en lång och varm dusch har jag hoppat i min mysdress och väntar på att Martin ska komma hem till mig. Han ska sova här inatt, mysigt!

Såg även att jag fick den nya VR på posten idag. Då jag kom på att jag inte hunnit läsa förra tidningen. Så i väntan på Martin tänkte jag sätta mig och läsa lite i VR.
Ha en fortsatt fin dag!


FULLSPÄCKAD DAG

Även fast jag slutade redan lite över 9 i morse, så har min dag varit fullspäckad! Och mer händer idag, kommer vara helt färdig vid 9 ikväll när jag äntligen kan pusta ut.
Efter jag hade slutat hade jag en körlektion inbokad. Körde stadstrafik men mest rondellkörning. Gick faktiskt helt okej! Därefter gick jag direkt in till stan för att leta lite födelsedagspresenter till Martin som fyller år nästa vecka.

Sen träffade jag Martin en stund i stan. Letade jeans till honom och vi hittade ett par som han köpte. Dom satt verkligen som en späck, riktigt snygga!
Nu har jag äntligen kommit hem. Men ska åka in till stan om en liten stund igen med Emelie och Amanda. Vi ska träffa en tjej på en fika. Hon är -95a och mamma, och vi håller på med ett arbete i skolan om unga mammor. Därför tyckte vi att det skulle vara perfekt att intervjua henne.
Ikväll börjar även terminens första träning, ska bli underbart att komma i gång igen!

(inlägget skulle publicerats runt 3 tiden, men blev något fel)

11 SEPTEMBER 2011

Sen jag kom hem från pappa har jag hunnit med mycket. Övningskört lite, varit ute vid flygstaden, packat upp väskan och även njutit lite i soffan av söndagen. Kollade på Sunes jul och just nu kollar jag på Sunes sommar också, haha.
Lite senare idag ska jag nog träffa Emelie en stund. Sen bara fortsätta att njuta av den sista dagen på helgen. Imorgon är det skola igen, skönt att jag slutar redan vid 9.20. Men har lite ärenden jag ska göra i stan efteråt!
Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen.




ÄNTLIGEN FREDAG

Nu är det äntligen helg, vilket jag har gått och längtat efter hela dagen på praktiken. Ska alldeles strax åka hem till pappa, men innan dess ska jag möta upp min pojkvän i stan. Han ska hänga med mig dit i helgen och vi ska bara mysa och ta det lugnt med familjen.
Det blir alltså inget bloggande, ska bara umgås med pappa, mina syskon och min pojkvän. Därför vill jag passa på att önska er en toppen helg så hörs vi på söndag igen!


TRÖTT, SEG OCH FYLLD AV KÄRLEK

Vaknade jämte min stora kärlek i morse. Det var mysigt att ligga och pussas lite med honom innan vi gick upp ur sängen ♥
Har varit på min praktik Kalervos hela dagen. Var inte lika stressigt som förra veckan, mycket lugnare så jag klagar inte.

Har precis skrivit klart mitt Psykologi B arbete och efter lite mat och en lång dusch tänkte jag sätta mig och plugga till körkortet. Även fast jag är döds trött och helt slut i kroppen så är det bara att bita i det sura äpplet och göra det ändå!


I.D BARE MINERALS

För två helger sen så åkte min bästa kompis Emmy till London. Så när hon var där köpte hon ett startpaket till mig med I.d Bare Minerals Smink. Är toppen nöjd med mitt kap! Varför just hon fick köpa det åt mig var för att det var ca. 500kr billigare i London än här hemma.
I paketet låg det 8 st produkter. 3 olika borstar, 2 foundations, 1 solpuder, 1 concealer och 1 rouge.





TISDAGSMYS

Efter en lång dag i skolan, köpt studentlegg, haft körlektion, pluggat, pussats med min pojkvän innan bussen gick hem och tagit en lång och varm dusch. Så är jag helt slut. Känns att man gick i skolan ända till 4 idag, skönt att vi slutar tidigare imorgon även fast jag kommer komma hem sent då också.

Tänkte gå ner och skära upp lite frukt och göra en kopp te till mig själv. Även läsa några sidor i körskoleboken innan Idol och Kaos i Båstad börjar.
Man märker verkligen att hösten har kommit nu. Har tänt massa ljus i rummet och ska lägga mig under filen sen också, vilken mysårstid!



NY SPORTBH


Inhandlade en ny sportbh för några helger sen. Perfekt med en ny inför träningen som börjar nästa vecka!
Brandworld 199:-

IDOL 2011

Efter en lång och varm dusch, är nu mysdressen på. Sitter även här med en stor kopp jordgubbs te, riktigt mysigt när det är lite duggigt väder ute.
Ikväll ska jag kolla på först Idol och sen blir det Hollywood fruarna, perfekt måndag!
Imorgon har jag sovmorgon till halv 11, klagar inte!
Ha en fortsatt bra måndag!

Några favoriter från gårdagens program.




5 SEPTEMBER 2011

Hejsvejs på er!
Kom hem från skolan för en timma sen. Älskar mina måndagar, skönt med bara en lektion, det är verkligen en mjukstart efter helgen!
Hade bara psykologi B idag och blev inte riktigt klar med mitt arbete på lektionen, så jag ska sitta och göra klart det här hemma och sen ska jag även göra ett annat arbete i miljö och säkerhet. Mitt rum måste även storstädas idag och några teoriprov till körkortet ska också hinna göras. Slappdag men ändå så ska mycket hinna göras!

Bild från Västervik

IDOL OCH SÖNDAGSMYS

Snart ska jag och Emelie åka hem till Emmy, för att kolla på premiären av Idol. Spännande att se vad för några som är med ikväll, sen är det ju alltid kul med sånna som inte kan sjunga, haha!
Får även hem en grej ikväll som Emmy har köpt åt mig när hon var i London, visar i veckan!

Tur att jag bara har en lektion imorgon, sån mjukstart på veckan är alltid skönt!
Ha en fin söndagskväll!

Bild från Tylösands spa när jag och min prins var där och firade två år!

INSPIRATION FRÅN VR











NY HÅRPRODUKT

När jag var hos frisören i veckan så rekommenderade hon denna hårprodukten. Det är silikondoppar som har värmeskydd i sig. Toppen bra enligt mig!
Tar lite i håret varje gång jag har duschat och jag känner redan skillnad att håret blir mer lent. Har dock inte plattat håret ännu sen jag köpte den. Men jag tror den är minst lika bra och skyddar håret bra!




NY MYSIG KOFTA




Bilderna är inte riktigt rättvisa, koftan är mer brun men den är mer lik den första bilden än den andra i verkligheten. Fin färg och mjukt material, perfekt inför hösten.
H&M 149:-

EFTERLÄNGTAD HELG

Kom hem från praktiken nyss. Varit full rulle hela dagen, precis som igår. Så jag är väldigt trött!
Lite stressad just nu med, ska ta bussen in till stan igen om en liten stund och ska hinna duscha och packa ner lite saker i väskan innan dess. Ska nämligen hem till min pojkvän och spendera helgen hos honom. Kommer bli en lugn och skön helg med honom och med en massa godis, filmer, pussar och massa annat.

Har fixat några tidsinlägg till er under helgens gång. Så om jag inte orkar eller hinner blogga kommer den inte stå tom i vilket fall!
Ha en fortsatt bra fredag


1 SEPTEMBER 2011

Nu är hösten här! Det är faktiskt inget jag klagar på även fast det hade varit skönt med sommar i några månader till. Både hösten och vintern är så mysiga årstider. Massa tända ljus, kallt ute att man måste värma varandra, goda varma drycker på fik, dom fina löven faller från trädna. Ja, allt är så himla mysigt!
Fast ser mest fram emot vintern med massa snö, julskyltningar och allt julpyssel, hihi.


Bild från förra hösten

FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN

Åh herregud vad mör jag är i kroppen efter första dagen på min praktikplats Kalervos. Fötterna dunkar, ryggen värker och jag är hur trött som helst. Känns att man verkligen varit igång från halv 8 i morse till halv 4 i eftermiddags.

Min dag har varit väldigt bra men sjukt stressig! När jag kom dit i morse vid halv 8 så hälsade jag på alla som jobbade där och så pratade vi lite. Efter jag hade bytat om fick jag panera schnitzel, steka schnitzeln och även steka potatis. Sen från 11-14 stod jag i kassan för att ta beställningar och lägga upp mat till kunderna. Var ca. 300-400 gäster idag, helt sjukt hur stressigt det varit första dagen.. men samtidigt kul att det hände något och sen sprang tiden bara iväg så det var skönt!

Ser fram emot morgon dagen även fast jag vet att den kommer vara lika stressig, haha. Fast även om man har det stressigt så är det tur att man trivs med sina medarbetare. Vilket jag verkligen gör, kul att man kommit till en plats där man trivs!

KALERVOS

Idag är det första dagen på min praktikplats. Jag är faktiskt lite nervös. I 2an var det storkök men nu i 3an är det restaurang och det är mer krav på en då plus att det är en större grej att vara på en restaurang än i ett storkök. Men självklart tycker jag det ska bli hur kul som helst!

Är väldigt spänd på hur personalen är och på vad jag kommer få göra den första veckan. Det är mycket praktik nu sista året också. Kommer vara på Kalervos lunch restaurang torsdagar och fredagar mellan veckorna 35 och 41. Sen ska jag även vara där hela veckor, men det är inte förens v. 4-10, hur kul som helst att kanske få in en fot på ett annat ställe!

bild lånad från Hallandsposten