NU KÖR VI!


VALBORGSMÄSSOAFTON

Godmorgon!
Har precis ätit en riktigt bamse frukost med ägg, mackor, fruktsallad och mycket mera. Tänkte fixa i ordning lite i rummet nu innan jag åker iväg till Eurostop med Emelie för att fixa lite saker inför kvällen.
När jag kommit hem ska jag träna lite zumba här hemma. Vi har äntligen fått hem skivan för det, så nu ska det dansas loss i vardagsrummet, hihi. Martin kommer även hit lite senare också!
Hörs mer sen!


FRUKTSALLAD

Sitter här och smaskar i mig en mumsig fruktsallad som jag och familjen gjorde innan. Om en liten stund kommer Emelie hit för att hämta mig, och därefter åker vi till Emmy på lite söndagsmys och Big Brother tittande.
Önskar er en fin söndagskväll! ♥

HEMMA IGEN

Nu är jag hemma igen efter att ha haft en riktigt mysig hela hos Martin. Har faktiskt inte haft lust att sitta vid bloggen i helgen, då jag bara vill ha spenderat varenda minut med honom istället!
Men nu är jag som sagt tillbaka. Idag ska jag hinna med lite småsaker som att öva på mitt fackprov som jag ska ha nästa vecka, då jag ska laga en varmrätt och en dessert. Sen ska jag även försöka hinna träna och duscha också innan jag åker till Emelie ikväll!
Så lika bra att sätta igång nu, hörs senare!


PRESENT FRÅN PRAKTIKEN


Igår fick jag denna super fina blomma från min praktikplats eftersom det var min sista dag där, så himla glad jag blev! Har även fått jobb där i sommar, så gladare kan jag inte bli just nu! ♥


HEMMA HOS POJKVÄNNEN

Haft det super mysigt hemma hos Martin sen jag kom. Under dagen har vi bara chillat och frossat godis, hihi. Nu blir det lite spelande innan vi lagar mumsig mat!
Hoppas ni får en toppen lördag!

BRA SISTA DAG PÅ PRAKTIKEN

Nu är jag hemma igen efter att ha fixat lite här hemma. Idag var det ju som sagt min sista dag på praktiken och det känns både bra och dåligt att det är över. Det känns riktigt bra att veta att nästa gång jag är där tjänar jag pengar istället, hehe!

Fick en super fin present utav dem också som tack att jag varit där, men den visar jag imorgon istället!
Nu måste jag nämligen skynda mig. Ska vara i stan om någon timma för att träffa efterlängtade Martin som äntligen kommit hem från Tyskland.

Kolla vilka super goda och fina desserter som serverades idag!!

THE WEDDING CRASHERS

I lördags kollade jag på The Wedding Crashers, vilket är en gammal film egentligen. Har sätt den för många år sen, men hade faktiskt nästan helt glömt bort vad den handlar om. Och det är ju faktiskt en ganska rolig film, några skratt blev det iaf, hihi!

Filmen handlar i vilket fall om John och Jeremy som är två singelkillar som har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställt på brudtärnorna Claire och Gloria. Men de går inte riktigt som de tänkt sig för John blir det hela ännu mer komplicerat när han faller för Claire.


SISTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN NÅGONSIN!

Godmorgon!
Sovit som en stock inatt och när jag vaknade så vaknade jag faktiskt med ett leende på läpparna, även fast jag var dö trött. Idag är det nämligen sista dagen på praktiken, visst känns det tråkigt men samtidigt kul för nästa gång jag kommer dit tjänar jag pengar och inte jobbar gratis. Sen får jag äntligen träffa Martin ikväll, han har ju varit i Tyskland med skolan i några dagar, så det ska bli skönt att träffa honom igen!

Nej, nu måste jag gå ner och äta frukost. Sen göra mig i ordning för att sedan åka till praktiken. Sista dagen idag, och jag kommer njuta till tusen!
Hoppas ni får en fantastisk dag!


JAG KÖR IKVÄLL IGEN!

Av med sminket, upp med håret, på med träningskläderna, packa ner skor och vattenflaska och bli riktigt taggad - för nu drar jag mig emot träningen och ikväll är det cirkelträning som gäller!


LADY MILLION

Fick denna parfymen i julklapp och som jag älskar den! Helt klart min favoritparfym och även fast den är himla dyr så är den helt klart värd varenda krona!

26 APRIL 2012

Godmorgon!
Är utvilad och glad denna morgon. Träningen igår gick som en dans och la mig faktiskt ganska tidigt igårkväll, var så himla trött efter träningen! Det enda som inte gör mig på humör är självklart att Martin är i Tyskland och att vi inte pratat sen han åkte, känns inte alls kul. Är så van vid att kunna ringa han när som helst.. men skönt att han är hemma imorgon eftermiddag igen i vilket fall!

Nu ska jag ner och äta en god frukost, innan jag beger mig mot praktiken där en heldag där!
Hoppas ni får en fin torsdag ♥


90 MIN FETTFÖRBRÄNNING

Efter en kämpig dag på praktiken är det nu dax att dra sig emot träningen. Ikväll heter passet fettförbränning och det håller på i hela 90 minuter, så skönt det ska bli!!

FRÅGOR & SVAR - KÄKOPERATION

Igår eftermiddag fick jag en kommentar från en tjej vid namn Anna som frågade lite om min käk-operation jag gick igenom i Januari. Självklart vill jag svara på hennes frågor då jag förstår att hon var nervös eftersom jag själv vet hur det var, så jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om det så alla kan läsa om det!

Fråga från Anna:
Hejhej, jag ska eventuellt göra käkoperationen som du också gjort på grund av mitt överbett. Har några frågor, if you don't mind...

Ser ditt hakparti annorlunda ut efter operationen eller ser du likadan ut? (har aldrig varit inne på denna blogg förut, hähä) Det är väl det som jag är mest rädd för, att se helt annorlunda ut...

Hur lång tid tog det för svullnaden att lägga sig och för smärtan att försvinna?

Och tycker du att det var värt det? Är så jäkla skraj! För min del så måste jag välja mellan två olika tandställningar, en som är en vanlig och en som man använder innan operation och har en vanlig efteråt. Blir så himla stressad, åh. :/ Hoppas att du kan svara på mina frågor. Ska förresten börja läsa din blogg, verkar vara en riktigt bra en! :))
/Anna

Svar: Självklart besvarar jag dina frågor Anna!
Haha, det är lite komiskt att du frågar just om hur mitt utseende ser ut nu efter operationen då jag var precis lika rädd som du beskriver dig att vara. Men nej, mitt hakparti har inte ändrats någonting och det är jag mycket glad över! Var rent ut sagt skit rädd över att hela mitt utseende skulle bli ändrat eftersom dem flyttar på hela käken. Jag vet inte hur många gånger jag frågade kirurgen "Kommer mitt utseende förändras?" Men dem är väldigt skickliga så det behöver du inte vara orolig över :)

Jag opererades på en onsdag och min kirurg som opererade mig sa att svullnaden börjar gå ner på fredag, så på fredagen var jag som mest svullen och sen började allt lägga sig sakta men säkert. Men jag var både svullen och hade blåmärken iaf minst 2-3 veckor kanske, kommer inte riktigt ihåg.
Smärtan höll dock på ett tag. Jag fick gå på antibiotika i ungefär 14 dagar, och sen åt jag starka värktabletter likaså. Men jag slutade faktiskt tidigare med mina värktabletter då jag inte tyckte det gjorde så ont längre, men du får nog räkna med runt en vecka, kanske mer. Det är ju helt olika från person till person hur snabbt man läker och läkarna sa till mig att jag läkte ganska snabbt!

Jag kan säga såhär. Jag är faktiskt skit nöjd över att jag gjorde denna operationen. Visst, när jag låg på sjukhuset efter jag opererats, eller när jag var hemma och bara gick på flytande hela tiden, så ville jag faktiskt bara dö nästan. Fick panik och det gjorde så otroligt ont (du klarar dig inte utan värktabletterna). Några gånger grät jag faktiskt i min pojkväns famn för jag tyckte det gjorde så sjukt ont. När man sov så kunde man inte ligga på sidan med kinden emot kudden för bara det gjorde ont. Men som sagt, nu i efterhand är jag riktigt glad att jag gjorde denna operationen och det var faktiskt värt att ha så ont och nästan plåga sig själv. För det är en fantastisk känsla att kunna bita med framtänderna nu, som man aldrig någonsin har kunnat göra tidigare.

Förövrigt hoppas jag att du blir lika nöjd som mig! Och sen hoppas jag inte att jag har skrämt upp dig, haha. När ska du opereras förresten? Ska du bara operera en käke eller båda?
Ställ gärna fler frågor om det är något mer du undrar över!!
Kram

Har aldrig tidigare visat några bilder på mig efter operationen när jag är svullen. Men tänkte faktiskt visa en från när jag låg på sjukhuset. Här är dagen efter opertionen och här är jag faktiskt inte ett dugg svullen jämfört med vad jag var sen på fredagen!

DAX FÖR FRUKOST, SEN PRAKTIK

Godmorgon på er!
Vaknade upp med ett bättre humör denna morgonen, tur det. Inte alls kul att vara på dåligt humör och sen vara sur när man jobbar med människor. Lite tråkigt att veta att Martin är påväg till Tyskland om någon timma också. Men får helt enkelt tänka positivt att han är tillbaka till helgen!

Nu är det i vilket fall dax för frukost för min del. Sen åker jag till praktiken. Som vanligt ska jag vara där i mina 8 timmar och när jag kommer hem är det dax att klä på sig träningskläderna!
Hoppas ni får en bra onsdag! ♥


INTE ALLS PÅ HUMÖR

Dagen har bestått utav 8 timmar på praktiken, 1 timma på körskolan också. Sa även hejdå till Martin och pussade honom extra mycket idag innan han åkte hem, för imorgon åker han nämligen till Tyskland med klassen och kommer vara borta några dagar.

Som jag skrev i morse är jag absolut inte på humör idag. Ont i magen och allmänt seg och sur, inget kul alls. Ska ta mig en bit choklad, kolla på gårdagens avsnitt utav Big Brother, sen blir det även en lång dusch i hopp om att få tillbaka humöret!


STYLE BY TYRA

Fick hem ett paket förra veckan från Style by Tyra. Mitt fina halsband har äntligen kommit hem och jag invigde det redan i lördags på konfirmationen.


INGEN BRA DAG IDAG

Vill inte lämna den sköna sängen, hade gärna velat ligga här hela dagen. Idag är det en sån dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och vara för mig själv. Inte alls bra på humör, och jag hoppas det blir bättre under dagen då det kanske inte är så bra att jobba bland kunder och vara sur.. dax att pita i det sura äpplet och gå till praktiken.
Hoppas ni får en bra dag!


KVÄLLSTRÄNING

Nu sticker jag iväg med mamma för att träna kvällens pass. Därefter blir det att duscha och lägga sig tidigt, för imorgon är det praktik igen!


SOMETHING BORROWED

I Fredags hyrde jag och tjejerna filmen Something Borrowed, och jag kan säga er att den var riktigt bra! Älskar typen av filmer som både innehåller romantik, komedi och drama, så om ni även gillar sådana här filmer så borde ni kolla in denna!

Den handlar i vilket fall om 30 åriga Rachel som jobbar på en advokatbyrå, hon är nöjd med sitt liv och har den bästa barndomsvännen och bästa vännen man kan ha. Hennes bästa vän Darcy flörtar med hennes gamla studentkompis Dew som hon tidigare haft känslor för. Man får följa Rachel och Darcy's liv genom hela filmen och får följa med dem på galenheter som kanske kan hända många tjejer!


EXTRA LÅNG HELG

Godmorgon på er!
Gick upp hyffsat tidigt i morse även fast jag är ledig idag. Martin skulle ju åka till skolan som vanligt idag så jag kunde inte somna om när hans alarm hade ringt några gånger. Så passade på att gå upp och pussa på honom innan han åkte.
Ligger i soffan nu med en skål K special med kiwi i och kollar på vakna med the voice. Idag ska jag skriva klart mitt psykologi B arbete om en bokanalys. Efter det blir det körkortsteori som ska göras innan jag får slappa och vara ledig!


MONOPOL SPELANDE

Hej på er!
Hoppas ni får haft en lika bra söndag som vad jag har haft. Först när Martin kom hit vid lunchtiden så drog vi oss mot eurostop för att kolla runt i lite affärer. Avslutade dagen där med en god fika på Espresso House.
När vi kom hem så bestämde vi oss för att ta fram monopol spelet från vinden så det satt vi och spelade i ett antal timmar, innan Martin självklart rånade mig på pengar och vann hela spelet. Dålig förlorare som jag är blev jag sur, haha!

Nej nu kallar en varm dusch och en stor kopp te. Sen ska vi lägga oss i sängen för att kolla på film. Imorgon är jag ledig, och det känns riktigt skönt!!


SÖNDAGS FIKA PÅ ESPRESSO HOUSE



GÅRDAGENS KONFIRMATION KLÄDSEL

Kavaj - H&M // Blus - H&M // Jeans - Crocket // Halsband - Style by Tyra // Skor - Din Sko

MIN KÄRLEK ÄR PÅVÄG

Godmorgon!
Har precis ätit en god frukost och nu sitter jag här och väntar på att Martin ska komma. Vi ska bara umgås och ha det mysigt hela dagen. Kanske även springer slingen tillsammans senare i eftermiddag om vädret håller i sig. Annars blir detta en lugn och skön söndag med tusen pussar från min älskling.

Världens finaste bukett som jag fick utav honom när jag opererades i januari

KVÄLLEN ÄR DIN

Det var trevligt att träffa alla släktingar idag och konfirmationen var bra. Det serverades pastasallad, grillad kyckling, mackor, ost och en riktigt fin tårta efter konfirmationen i kyrkan.
Just nu ligger jag i sängen med mysdressen på, tända ljus i rummet och en skål med smörpopcorn framför mig och kollar på kvällen är din. Senare blir det film innan jag ska nana!
Hoppas ni får en fin lördagskväll! ♥


MOT BÅSTAD FÖR KONFIRMATION



EN GOD LÖRDAGSFRUKOST

Efter en god frukost med varm choklad, knäckebrödsmackor och kiwi, är jag nu mätt och go i magen! Tänkte hoppa in i duschen nu, hitta något att ha på mig och sen börja göra mig smått i ordning. Vid två ska jag och familjen nämligen vara i Båstad på konfirmation!

NU SKA JAG SUSSA SÖTT

Nu är jag hemma igen efter en mysig tjejkväll hos Emelie. Filmen vi hyrde var riktigt bra men mer om den kommer det komma i ett annat inlägg. Hur som helst har jag haft en toppen fredag, och en myskväll med tjejerna tackar man aldrig nej till, vad vore jag utan dem!
Hur som helst ska jag sussa sött nu. Är riktigt trött efter en tuff praktik vecka och ser fram emot en härlig och skön sovmorgon imorgon, Godnatt!


FILM MYS MED TJEJERNA

Nu efter jag fått god mat i magen och hunnit med en varm dusch, sticker nu jag och tjejerna mot hemmakväll för att hyra någon film tills ikväll. Vi ska nämligen ha film mys hos Emelie med en massa gott till, perfekt start på helgen! ♥


ÅRETS FÖRSTA BIKINI ÄR INHANDLAD


FREDAGSLYX PÅ PRAKTIKEN

Fredagslyx är just precis det som står på menyn idag på praktiken. Här ovan är en bild från förrförra veckan då det var vaniljpannacotta som dessert. Idag ska det bli smaskigt med fläskfile, stekt potatis, bearnaisesås och persikapaj, mums!
Hoppas ni får en bra fredag.

CIRKELTRÄNING NÄSTA!


PÅSKPRESENT FRÅN MARTIN

Fick en liten försenad påskpresent utav Martin i helgen. En ny sommarklänning i samlingen, sitter som en smäck! Som han kan överraska en ibland, han är bäst! ♥

PRAKTIK TILL 15.30

Godmrgon!
Är döds trött idag. Ville inte lämna sängen, men sånt är livet. Snart är det helg, så får tänka så istället! Är sugen på en mega god frukost, som på bilden. Men det får vänta tills helgen då man har tid att fixa det, hehe!
Idag är det praktik igen, slutar halv fyra och efter det är det raka vägen mot körskolan!


CENTER LÅDA

Efter en lång och varm dusch tillsammans med min fina prins. Ligger vi två nu i sängen och äter från Martins centerlåda som han köpte på sig i Ullared sist, mumma! Dock börjar den ta slut nu, haha!
Kvällen kommer bestå utav pussar, center ätande och tv tittande, perfekt avslut på denna dagen! ♥


INSPIRERANDE VARDAGSRUM


BRA START PÅ DAGEN

Hej på er!
Idag har jag tagit en ledig dag från praktiken. Ska nämligen på ett läkarbesök, dock inget besök jag kommer ta upp här. Men kan försäkra er om att det är bra med mig!
Efter det ska jag hem igen och bara ta det lugnt. Ska nog storstäda rummet för det ser ut som om någon släppt en bomb här, tänkte även plugga lite körkortsteori.

Förresten så har jag nu också Instagram där jag heter linneaakarlsson_ - följ gärna mig där!


SLAPP I SÄNGEN FRAMFÖR TVN

Trött, ont i magen och allmänt seg efter återigen en heldag på praktiken. Känner att jag behöver vila extra mycket ikväll och inte behöva göra någonting! Ska ta mig en skål med glass efter en varm dusch, för det är jag värd efter mycket slit på Kalervos!
Önskar er en fin kväll! ♥

PÅSKLOVS SHOPPING

På påsklovet blev det faktiskt lite shopping för min del som jag inte har visat er ännu. Eller bara mina nya träningsbyxor som jag visade er förra veckan, men resten kommer komma upp inom kort!


PRAKTIK HELA DAGEN LÅNG


VARM CHOKLAD & MACKA

Fyy bubblan vad träningen gick bra ikväll.. allt flöt på bra och jag känner mig så himla stolt! Sitter nu här med en stor kopp varm choklad, macka och kiwi framför mig. Väntar på att "Älskling du har blivit en tjockis" ska börja, haha. Kollade på det programet förra veckan och gillade faktiskt det. Underhållande och kul att få lite extra tips om kosten när man tränar osv.
Hoppas ni får en fortsatt fin måndagskväll!


LADDA OM BATTERIERNA

Slö och seg i kroppen efter praktiken, men det är bara att ladda om batterierna. Nu är det nämligen dax för kvällens medelpass, ska bli kul att köra järnet till en massa härlig musik!

GÅRDAGENS DOP KLÄDSEL

Jeansjacka - H&M // Klänning - Present från Martin // Strumpbyxor - Åhlens

FÖRST SKOLA, SEN PRAKTIK

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen vid Martins sida, dagen blir så himla mycket bättre när man får vakna bredvid honom. Längtar tills vi två får ett eget hem i framtiden!

Idag är det måndag och som vanligt har jag bara en lektion i skolan, psykologi B. Men idag ska jag till praktiken för att ta igen en missad dag. Men börjar inte förens 10 där och går som vanligt till 15.30, alltså blir det en kortare dag där än vanligt, skönt!!
Ville sen bara önska er en bra start på denna veckan, så hörs vi!


SÖNDAGS GOTTIGHETER

Det var super trevligt idag i Göteborg. Mycket trevligt att träffa alla Martins släktingar igen, var ett tag sen sist.
Har precis tagit en lång och varm dusch, och nu ska jag hoppa i mysdressen. Dax att ta fram lite söndags mumsmums, lägga datorn på magen för att kolla på lite Big Brother avsnitt med Martin. Resten utav kvällen blir det bara slapp! ♥


DOP I GÖTEBORG

Just nu sitter jag i bilen påväg till Göteborg med Martin och dem andra i hans familj. Det är ju som sagt dop som gäller idag, och det är Martins mammas kusin som har fått en liten flicka. Ska bli kul att se den lilla bebisen! Efter dopet blir det mat, dryck och prat med allihopa, ska bli väldigt trevligt!!


MYSHELG HOS PAPPA

Har haft det mysigt hemma hos pappa och nu är jag hemma hos Martin. Imorgon åker vi till Göteborg med hans familj för att träffa hans släktningar. Det är nämligen dop som står på schemat och det ska bli kul. Alla Martins släktingar är så himla snälla och trevliga, så det ska bara bli kul att träffa dem igen!
Men nu ska vi två bara mysa resten utav kvällen till tv och massvis med pussar ♥

VÅR HALL

Jag tycker mamma har fått till hallen perfekt just nu. Ljust, fräscht och en vår känsla får man. Så himla fint!


EFTERLÄNGTAD HELG

Är så grymt trött efter praktiken denna veckan, så min helg är verkligen efterlängtad. Ska njuta till tusen och inte göra något speciellt, bara slappa!
Just nu är jag hemma hos pappa och kommer vara här tills imorgon kväll då jag åker vidare hem till Martin. Vi ska nämligen till Göteborg på söndag med hans familj och åker ganska tidigt, därför jag åker hem från pappa redan imorgon.
Vill bara önska er en fortsatt bra fredag, för det ska jag ha med pappa och mina bröder! ♥


NYA TRÄNINGSBYXOR


TIDIG MORGON

Godmorgon på er!
Herregud vad tidigt det är men snart är det helg och det ska bli väldigt skönt! Ska börja 06 idag på praktiken för idag är det Fredagslyx och på menyn är det grilltallrik till varmrätt och jordgubbsfromage med havreflarn till dessert. Alltså är det mycket att göra idag och det är anledningen till varför jag börjar så himla tidigt.

Fast det positiva det detta är ju att jag får helg redan vid 14 idag och det är ju inte helt fel. Direkt efter praktiken tar jag bussen vidare till pappa för att spendera min kväll och natt där med familjen, mys!


ONT I KROPPEN, TRÖTT OCH ALLMÄNT SEG

Varit på praktiken hela dagen och det var hyffsat lugnt idag faktiskt. Men är så himla trött i kroppen sen veckan och jag längtar verkligen tills imorgon kl. 14 då jag slutar, för då är det äntligen helg!
Martin ringde precis och sa att han kommer hit för att sova inatt och som jag längtar tills han kommer. Allt blev så mycket bättre nu när jag får veta att jag får pussa på honom reda idag!! :)

Börjar praktiken grymt tidigt imorgon, redan klockan 06 börjar jag. Så ikväll blir det i säng tidigt så jag orkar med morgon dagen.
Nu ska jag slänga mig i sängen framför tvn och bara slappa, tills min prins kommer och pussar på mig!


SÖNDAGENS KLÄDSEL

Blus - H&M // Bas linne - Gina Tricot // Jeans - Gina Tricot

RAST PÅ PRAKTIKEN

Hej på er!
Vilken träningsvärk jag har i hela kroppen sen gårdagens träningen, men samtidigt så himla skönt! Har frukostrast nu på praktiken och jag hoppas att dagen blir lugn vilket det inte har varit här sen veckan började. Hade varit skönt med en lugn dag här och inte en massa spring och stressiga matpackningar!
Önskar er också en fortsatt bra dag!


KVÄLLS TE & ÄGGMACKA

Kvällens träning var otroligt tuff. Gud som jag svettades, höll nästan på att dö där ett tag. Men jag samlade kraft och kämpade igenom hela passet så jag är nöjd!
Har precis druckit lite kvälls te och ätit en äggmacka. Nu pratar jag med Martin i telefonen, saknar honom så! Skönt att det snart är helg så jag får pussa på honom igen! Nej, nu börjar snart Grey's Anatomy så bäst jag stänger ner.


PÅ MED TRÄNINGSKORNA

Nu är det dax att dra sig mot träningen med mamma, för att hoppa, studsa och röra på kroppen! Ska bli skönt efter påskens alla gottigheter :)


PÅSKBILDER

Här kommer lite blandade bilder från påsken hos min Martin!


UPPE MED TUPPEN

Godmorgon!
Skit vad trött jag är denna morgon och tidigt börjar jag praktiken idag, redan halv sju. Det känns i kroppen! Men jag har ett tandläkarbesök vid 14 idag, så slutar 1.5 timmar tidigare, så det ska bli skönt!!
Blir en sväng inom körskolan efter tandläkaren. Ska se till att plugga någon timma i vilket fall innan jag tar bussen hem igen.


TV KVÄLL

Gokväll!
Dagen på praktiken gick bra idag och det känns i hela kroppen att jag jobbat. Men skönt att komma in i de vanliga rutinerna igen. Dock börjar jag redan 06.30 imorgon så det får bli en tidig kväll ikväll!
Ikväll ska jag kolla på finalen av Top Model och därefter blir det Desperate Housewives, och sen ska jag nana!


PÅSK CUPCAKES RECEPT


Ingredienser cupcakes:
- 2 st ägg
- 2 dl strösocker
- 1 ½ dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 0,75 dl mjölk

Frosting:
- 1 dl nutella (jag använde 1 st 100 gram mjölkchoklad istället)
- 4 dl florsocker
- 4 msk kakao
- 2 tsk vaniljsocker
- 150 gram philadelphiaost
- 1 msk kaffe

Fågelbo:
- 400 gram mandelmassa eller marsipan
- 12-24 små godisägg

Gör såhär:
- Sätt ugnen på 175 grader. Vispa sedan ägg och socker vitt och riktigt pösigt. Blanda sedan vetemjöl och bakpulver och vänd ner i äggsmeten, rör i mjölken.
- Placera ut stora pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda sedan mitt i ugnen i ca. 15 minuter. Prova med en sticka, de ska inte vara kladdiga. Låt dem sedan svalna!
Frosting
- Vispa nutella, florsocker, kakao, vaniljsocker och philadelphiaost krämigt. Rör ner kaffet. Bred sedan frostingen över cupcakesen.
Fågelbo
- Pressa mandelmassan/marsipanen genom en vitlökspress. Forma trådarna till små fågelbon på toppen av frostingen. Lägg ett par chokladägg i varje fågelbo.


DAX FÖR PRAKTIK IGEN

Efter ett härligt påsklov är det återigen dax för praktik. Var väldigt segt när klockan ringde i morse men det var bara att bita i det sura äpplet och gå upp. Jag hoppas det blir en lugn dag med inte så mycket stress!
Önskar er en bra dag och en bra start på påsklovet för er som har det!


BONDE SÖKER FRU

Nu blir det tvn mys med Martin framför Bonde söker fru. Ett himla mysigt program! Efter det blir det slapp innan vi ska sova. För imorgon börjar praktiken igen efter en veckas ledighet, tråkigt med sant!
Hoppas ni får en riktigt bra måndagskväll ♥

TORSDAGENS PARTY KLÄDSEL

Linne - H&M // Jeans - Gina Tricot // Armband - Guldfynd // Ring- Accent

ÄGGMÅLNING

I lördags innan påskbordet hos Martin, blev det lite äggmålning för hans och min del. Super mysigt att sitta där och prata, äta godis och måla fina kycklingar på äggen, hihi!


SISTA DAGEN PÅ PÅSKLOVET

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen men vi har bara legat och dragit oss i sängen till en disney film, riktigt mysigt! Sista dagen på påsklovet och det känns faktiskt himla tråkigt.. hade gärna velat ha ett lov till! Men tyvärr är det inte så men får helt enkelt acceptera det.
Både jag och Martin kommer spendera det sista lovet med plugg. Jag ska göra klart min psykologi läxa och sen kanske det blir lite körkortsplugg också.
Hoppas ni får en bra annandagpåsk!


SÖNDAGSMYS

Middagen hos Lena & Mats var riktigt mumsig. Lax med potatis, ärtor, romsås och sallad.. satt som en smäck i magen. Därefter blev det tårta till efterrätt! Hade kort spel med kusinerna hela tiden vi var där, riktigt kul faktiskt och många skratt blev det, hihi!

Nu ligger jag och Martin hela utslagna i sängen framför tvn med mina påskägg. Har precis ätit kvällsmat och kvällen kommer vi spendera i sängen framför olika program på tvn. Lugn och skön söndagskväll, perfekt! ♥


MIO & IKEA MÖBLER


PÅSKMIDDAG MED SLÄKTEN

Nu sitter jag & Martin i bilen påväg hem till mig, där vi sen ska åka med resten utav familjen till min systers farmor och farfar på påskmiddag. Resten utav släkten kommer vara där, och det ska bli kul att träffa kusinerna igen!
Önskar er en bra söndag ♥

GLAD PÅSK!

Idag väntas mys med Martin, hundvakt hela kvällen, godisätande, äggmålning och massa andra roligheter!


6 APRIL 2012

Hej på er!
Hade det riktigt kul igår och idag vaknade jag & Martin inte förens klockan 1!! Har nog aldrig sovit så länge efter en party natt, hehe!
Än så länge har vi bara slappat hela dagen. Men om en liten stund tar vi bilen hem till Martin, där det bjuds på finmiddag ikväll. Lammstek står på menyn så bäst jag klä på mig fin kläderna och packar väskan, för hos honom stannar jag tills på söndag!


GÅRDAGENS PÅSKBAK

Här kommer lite bilder från mitt påskbak igår. Inspirerades utav Leila's recept där hon bakar påsk cupcakes, så det provade jag mig på och det var faktiskt lättare än vad det ser ut att vara.
Dem smakade riktigt gott och det är ett recept jag kan rekommendera starkt!

Någon som vill att jag lägger ut receptet på dem? :)

SOTADE ÖGON


1. Basen är viktig, satsa på en primer som du applicerar i ett tunt lager på ögonlocket. Därefter duttar du på foundation och ett löst transparent puder, så att ögonmakeupen får en bra och jämn grund.

2. Makera ögat med en svart kajal. Måla även innanför fransraden och inåt mot ögonvrån.

3. Applicera en mullvadsbrun skugga på hela ögonlocket. Använd pensel för en lätt effekt som inte ger så kompakt färgpigmentering. Ögonskuggebasen ska bara skimra och ge en snygg skuggeffekt.

4. Applicera en lilagrå skugga med applikator på hela ögonlocket, även under ögot. Skugga inte över hela området på ögat utan låt den mullvadsbruna skuggan ligga ytterst, som en ljusare ton.

5. Pensla på en highlighter av silverskimrande på övre delen av ögonbenet, strax under ögonbrynet.

6. Böj fransarna med ögonfranstång, applicera rikligt med macara. Fixera ögonbrynen genom att doppa en makeuppensel i lite hårgelé eller använd browfix. Klart!

Källa: Chic.se

IKVÄLL BLIR DET UTGÅNG!


TORSDAGS INSPIRATION


BRA START PÅ DAGEN

När jag vaknade i morse satte jag upp håret i en hög svans, på med solbrillorna, musik i öronen och fram med cykeln. Njöt av varje trampsteg som jag tog för gud så härligt väder det är ute! Fick med mig lite saker hem från affären, för jag tänkte nämligen påskbaka lite idag!


90 MINUTERS TRÄNING STÅR PÅ SCHEMAT!


PÅSK INSPIRATION

Har pyntat min fina glasskål med massa härliga fjädrar och som nu står i mitt rum. Påsken är en fin högtid som bjuder på många härliga färger och pyssel!


ETT ÅR UTAN SOMMAR


FILMKVÄLL MED TJEJERNA

Precis ätit en god middag med familjen. Dax att röra sig bort mot Emelies hus där resten utav tjejerna befinner sig, filmkväll nästa! ♥


HÄRLIG INSPIRATION

Granit.com

RECEPT PÅ LIMEPANNACOTTA

Receptet är för 4-6 personer.

Ingredienser:
- 1 st lime
- 5 dl vispgrädde
- ½ dl strösocker
- ½ tsk vaniljsocker
- 3 st gelatinblad

Gör såhär:
- Tvätta limen och riv skalet av den (bara det yttersta gröna). Pressa ur saften.
- Lägg det rivna limeskalet i en kastrull. Häll på grädden, strösocker och vaniljsocker. Låt koka upp. Lägg under tiden gelatinbladen i blöt.
- Ta av kastrullen från plattan. Ta upp gelatinbladen och krama ur dem och vispa ner dem så att de smälter och det blir en jämn smet. Vispa ner limesaften.
- Häll upp i portionsglas. Låt dem stå i kylen i minst 2 timmar och stelna. Garnera slutligen med bär och citronmeliss vid servering.


UNDERBART VÅRVÄDER

Godmorgon!
Vaknade bara för en liten stund sen och nu håller jag på att göra mig i ordning. Hade tänkt åka in till stan och fixa lite saker, även köpa lite på mina presentkort jag har.
Därefter blir det att promenera bort till körskolan för att sitta där i några timmar för att plugga. Men har fixat några inlägg till er som ni kan läsa under dagens gång!
Hoppas ni får bra dag, för det ska jag ha nu när det är påsklov!


PERFEKT MELLANMÅL EFTER TRÄNING

Det var faktiskt riktigt kämpigt att träna ikväll. Var hur taggad som helst innan jag åkte, men när vi väl kom dit så kände jag hur all energin bara försvann inom mig. Men jag kämpade så mycket som jag orkade och jag är nöjd!
Smaskade i mig lite mellanmål efter träningen som mamma hade köpt hem. Kesella Hallon, vindruvor och kiwi, perfekt mellanmål som rekommenderas!


NU HOPPAR JAG I TRÄNINGSKLÄDERNA

Nu är det dax att skaka rumpan och resten utav kroppen på kvällens träningspass. Är så himla peppad, så ikväll kör vi stenhårt!!


BAKA BAKA LITEN KAKA!


PÅSKLOV!

Godmorgon!
Vaknade med ett leende på läpparna i morse. Inte bara för att Martin låg vid min sida, utan för att det är påsklov. Har lovat mig själv att verkligen ta vara på lovet eftersom detta är mitt allra sista lov i hela mitt liv. Lite sorligt men sant, snart är det min tur att börja leva som vuxen!

Åker hem från Martin vid 1 idag. Ska direkt hem för ikväll är det träning som gäller och det får man inte missa!

Vill att sommaren ska komma så man kan bli brun

VÄRLDENS FINASTE KILLE

Efter att ha haft det riktigt mysig både i lördags och idag hos pappa, åker jag nu vidare hem till min fina Martin och spenderar natten där. Saknar honom så, så ska bara njuta av alla mysiga pussar jag får! ♥
Hoppas ni får en riktigt bra söndag!
Vi två i somras

MUFFIN & CUPCAKES MAKER

Jag vet att denna produkt har funnits i några månader nu, men jag är så fascinerad! Hur kul hade det inte varit med en muffins & cupcakes maker?! En perfekt present enligt mig. Kanske ska ta och önska mig en sån här i studentpresent? Så kul det hade varit att äga en sådan här!