MYSKVÄLL MED PIGGELINGLASS

Svenska talet i nationella proven idag gick faktiskt bra, nöjd med min insats! Efter en kvällsdusch sitter jag nu med mysdressen på och med en piggelin i handen. Väntar för övrigt på att bra tv-program ska börja på tvn.


MAMMAS LJUSPARTY

I Lördags hade ju som sagt mamma ljusparty här hemma, då vår släkting håller på att sälja dyra men väldigt fina ljus på sin fritid. Så det var ett par kompisar hemma hos oss då som fick kolla på en massa olika ljus och sedan göra en beställning om de ville ha någonting.
Det bjöds även på goda frallor, kex och ost, vindruvor och mammas super goda rocky road kakor, mums!
 
Mamma fick även rabatt för att hon var väninna. Så när hon fick halva priset på något i katalogen la jag en beställning åt henne som kommer bli min. Åh, längtar tills den kommer hem! :)


LYCKLIG TJEJ!

Jag är så lycklig!! Jag har provade min balklänning i rätt storlek och färg idag, den passade riktigt bra och satt verkligen som en smäck!! Även fått ett paket på posten och imorgon väntas ett nytt paket som ska hämtas ut. Min mobil som varit på lagning i en veckas tid är äntligen tillbaka nu igen, så idag är jag lycklig! :)

Nu ikväll väntas mer plugg på mitt Svenska B tal jag ska hålla imorgon på nationella proven. Jag håller tummarna på att det går bra för nu när jag läser det ikväll går det faktiskt förvånadsvärt bra!
Ha en fortsatt fin dag! ♥


JAG VILL HA SOMMAR!


SOVMORGON

Vaknade till liv för en stund sen och alldeles strax ska jag gå ner och äta frukost. Vad underbart det är med sovmorgon, så mycket det gör! hihi
Idag blir det skolan först och efter det ska jag och mamma hämta min balklänning som äntligen kommit!!


TV MYS

Är helt slut efter att ha pluggat nästan hela dagen, tagit en lång och varm dusch, smörjt in kroppen och målat nytt lack på naglarna. Nu väntas mys framför tvn innan jag ska sova inför natten.
Ha en fortsatt fin måndagskväll!


BALSKOR - CHECK!

Förra helgen var jag på jakt efter ett par balskor. De skulle vara ett par med öppen tå, kilklack, inte för hög klack eftersom man håller igång hela kvällen och sitta fast på foten. Ett par vagabond skor som fanns på REA hyllan blev mina direkt. Hade kostat 700 kr men så var det 50% rabatt, lycklig tjej!


FÖRSTA DAGEN I SKOLAN EFTER LOVET

Godmorgon!
Idag börjar skolan igen efter ett skönt sportlov. Fast som tur har jag en mjuk start idag med en lektion, lyx!
Efter skolan slutat vid 9, drar jag mig bort till körskolan för att plugga någon timma innan jag åker hem för att plugga in mitt Svenska tal jag ska hålla på onsdag.
Hoppas ni får en bra veckostart!


SÖNDAGSMYS

Avslutar kvällen med choklad och tända ljus framför tvn. Imorgon börjar skolan igen efter ett underbart lov. Nu börjar nedräkningen tills påsklovet, hihi!
Ha en fin söndag ♥


JAG SAKNAR TRÄNINGEN SÅ IN I BOMBEN

Det är helt sjukt hur mycket jag saknar att träna. Har inte tränat sen min operation och det är snart 5 veckor sen. Har ju alltid tränat 2-3 gånger i veckan i något år nu och att helt plötsligt bara sluta sådär, känns verkligen jätte konstigt.
Märker det väldigt mycket på min kropp och min energi.. är mycket segare, orkar inte lika mycket om dagarna, min hy är ofräschare.

Efter min operation sa läkarna till mig att jag absolut inte fick anstränga mig på 6-8 veckor, inte ens bli andfådd. Och det är pga. av att min käke fortfarande håller på att läka + att jag absolut inte ska få någon smäll på käken.
Men om 2 veckor får jag äntligen börja träna lite lätt iaf och jag längtar så himla mycket tills det. Känslan av när man svettats och kämpat genom ett gympa pass, det är obeskrivligt!!


PLUGG SÖNDAG

Godmorgon på er!
Hade en bra kväll igår och tycker att rätt bidrag gick vidare till finalen och andra chansen, fast Christer Sjögren och Lotta Engbergs låt var ju inte något att hurra för.
Idag är det plugg som gäller. Ska skriva klart mitt tal och sen även plugga till körkortet. Men även försöka ut och gå en promenad i vårvädret. Solen skiner som bara den så det gäller att passa på!


MELODIFESTIVALEN

Nu har jag precis ätit en super god lördagsmiddag med familjen, och alldeles strax kommer Emelie och hämtar upp mig. Vi ska spendera vår lördagskväll hemma hos Emmy framför melodifestivalen och ha en riktigt mysig kväll!
Därför vill jag även passa på att önska er en fortsatt fin Lördag innan jag sticker iväg! ♥


NYHETER FRÅN GINA TRICOT

Hittat en massa snyggt på Gina Tricots hemsida och jag vill ha precis allt! Längtar tills nästa helg då det blir Göteborg för min och Martins del, hihi.


TOPPEN GÅRKVÄLL

Gårkvällen blev riktigt lyckad. Som vi dansade hela natten och såå ont jag har i fötterna idag, shit!! Men det var de lätt värt! Go musik, härliga vänner och en toppen stämning - kunde inte bli så mycket bättre!

Idag vid två-tiden ska mamma ha ett ljusparty här hemma. Så det kommer komma några stycken hit och jag tänkte vara hemma och kanske hjälpa till lite. Men självklart också kolla på de fina ljusen som en släktning kommer visa upp.

Jag och min prins igår ♥

NU KÖR VI!

Vill önska er alla en fortsatt fin fredag!
Själv är jag ute och dansar hela natten lång med ett par kompisar! ♥


TVÅ NYA RINGAR

I Tisdags hittade jag dessa snygga ringarna inne H&M. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha, så jag tog båda två, hihi. Dem kostade även endast 40 kr/st, vilket gjorde mig jätteglad! :)


9 SNYGGA FESTKLÄNNINGAR


VACKERSTORE.SE

Skrev ju för några dagar sen att Blogkeen har ett samarbete med Vackerstore.se och Schwarzkopf, och nu har jag fått hemskickat ett paket från dem. Vill ni vinna ett likadant paket som mig så gå in HÄR och läs om hur ni är med och tävlar, de lottar ut 100 st paket.


STORSTÄDAT OCH KLART

Hela förmiddagen har bestått utav städning utav rummet och det behövdes verkligen! Nu har jag gjort mig i ordning och ska laga lite mat.
Lite senare ska jag ta bussen in till stan för att vänta på att Martin ska sluta jobbet. Därefter åker vi två hem till honom ♥


VILKET NAGELLACK?

Känner mig så otroligt fräsch just nu. Varit på badhuset hela eftermiddagen och simmat hela 1000 meter, suttit i bubbelpoolen och bastat. Nu fattas ju bara ett snyggt nagellack på naglarna. Frågan är då vilket?
Även fast jag och min syster har en hel del nagellack är det alltid svårt att bestämma sig vilket man vill ha. Får nog ta och skaffa mig några nya vår nagellack snart!


FILMER

Har sett en del filmer på sista tiden och tänkte skriva vilka och vad jag tyckte om dem här. Kanske även rekommendera en och annan till er :)

Popper's Penguins, var en väldigt rolig film. Jim Carry är ju hela underbar och man sitter och skrattar hela tiden till denna! Men är nog bara en film man ser en gång.



The Other Woman, är en film som berörde mig väldigt mycket. Att förlora sitt barn måste vara det värsta som finns.. men ändå nådde den inte upp till mina förväntningar. Trodde den skulle vara bättre, men helt klart sevärd!


Just go with it, var en otroligt bra film. Riktigt rolig och bra! En film som jag absolut kommer se fler gånger!



A little bit of heaven, är en riktigt bra film. Fällde en och annan tår under filmens gång och händelsen i filmen är hemsk. Men så bra den var!! Både rolig och ledsam på samma gång.



Crazy stupid love, där får man följa en man som just fått vet att hans fru varit otrogen. Man får se hur han går igenom det och vad han gör för att må bättre och komma över det. Tills ett problem uppstår. Sen är ju snyggingen Ryan Gosling med, hihi! Helt klart sevärd!!


HÄRLIG MORGON

Hej på er!
Vaknade för en stund sen och nu på morgonen har jag haft en mysig stund för mig själv. Ätit en god frukost och lyxade även till det i morse med ägg, vindruvor och melon!
Idag ska jag skriva mitt svenska tal jag ska ha i nationella och lite senare ska jag, Emmy & Emelie åka till badhuset för att simma, basta och bubbla i poolen, mysigt!


FETTISDAGEN

Ikväll har jag tryckt i mig en mumsig semla med familjen. Har även varit på Siba och lämnat in min mobil som krånglat ett bra tag nu, så får hoppas jag får hem den snart igen!
Kvällen kommer jag spendera framför tvn till massa tv program och en godisskål på magen. Bra avslutning på denna tisdag!


TACOPAJ

För några helger sen gjorde jag och Martin en supergod Tacopaj till oss och hans familj. Den blev verkligen riktigt god då vi provade att ha tacochips och tomater i fyllningen också, vilket verkligen blev uppskattat!


21 FEBRUARI 2012

Godmorgon!
Känns som man är uppe med tuppen idag såhär på sportlovet. Har tid hos tandregleringen nu på morgonen för ett återbesök efter min operation. Jag hoppas dem tycker att allt ser bra ut för det gjorde ju dem på sjukhuset.
Efter det ska jag traska bort till körskolan för att sitta och plugga en stund innan min buss går hem.
Senare idag blir det att en tripp till solarieöarna med Emelie, vilket verkligen behövs!


KVÄLLS TE & TV TITTANDE

Ikväll myser jag till det lite med tända ljus och lite frukt te till massa med bra program på tvn. Ett bra slut på denna dagen!


VINN PAKET FRÅN BLOGKEEN

Har själv blivit tipsad om en jättebra tävling som blogkeen håller i och därför tänkte jag även tipsa er. Dem lottar just nu ut 100 st paket tillsammans med Vackerstore.se och Schwarzkopf. Allt ni behöver göra för att vara med och tävla står HÄR. Så klicka er in där och var med och tävla ni också!


FÖRSTA DAGEN PÅ SPORTLOVET

Godmorgon!
Tog en liten sovmorgon såhär första dagen på sportlovet med Martin idag, riktigt mysigt! Han åkte hem för en stund sen och idag ska jag skriva lite på mitt tal i Svenska B som jag ska ha nästa vecka i nationella. Ska även lite senare ut och gå i det fina vädret med Emelie och även plugga lite till körkortet.
Hoppas ni får en fin dag i solskenet!


MYS SÖNDAG

Hade en riktigt mysig kväll igår på Wild west med Martin. Jag tog deras super goda oxfile och till dessert åt vi toblerone fondue. Det bjöd på massvis med härliga shower och kvällen avslutades med en spontan utgång istället, riktigt kul!

Dagen har bestått utav slapp, köttbulle lagning och massvis med mys och pussar med Martin. Ikväll blir det mys framför tvn med pojken min. Han får fortsätta med att ta hand om mig. Har gått och blivit riktigt förkyld, igen.. så himla typiskt!


GE MIG VÅR, VÄRME OCH SOL


3 ÅRS FIRANDE I EFTERSKOTT

Ikväll ska jag och min älskling fira våran 3 års dag i efterskott. Vi har bokat bord på en restaurang så ikväll kommer vi ha en super mysig kväll med god mat och dryck. Därefter kommer kvällen fortsätta hos mig med någon film och massvis med pussar!
Ha en fin Lördagskväll för det ska jag ha ♥


NU ÄR DET FREDAGSMYS!

Efter en seg dag på praktiken är jag helt slut i kroppen. Åker istället hem till Emelie snart med Amanda för att kolla film och proppa i mig massvis med godis, perfekt fredag och bra start på sportlovet!!


NEW IN - VÅR JACKA

I Måndags när jag gick på jakt efter en ny vårjacka hittade jag denna på Gina Tricot. Har länge kollat på den på hemsidan och jag tycker den är så fin så blev en självklarhet att den fick bli min.


SNART FÅR JAG SPORTLOV!

Godmorgon!
Alldeles slut i hela kroppen sen praktiken igår och idag väntas en ny dag! Ska vara där mellan 7.30-15.30 som vanligt och när jag slutar har det efterlängtade sportlovet börjar. Känns helt sjukt skönt att vara ledig en vecka nu. Det sista sportlovet i hela mitt liv, och det ska jag ta vara på!!
Ha en toppen Fredag!



NEW IN - SKJORTA

I Höstas hittade jag denna snygga skjortan inne på Vila men köpte den aldrig för tyckte inte den var värd över 300 kr.. men innan jag opererades hittade jag denna på rean, det fanns en skjorta kvar och jag hade verkligen tur att den sista fanns i min storlek. Kostade endast 100 kr. Ibland har man tur!


MOT PRAKTIKEN

Hade en riktigt mysig kväll igår med min fina Martin. Vi myste till det med choklad, tv tittande, massvis med pussar och kramar. Perfekt! ♥ Blir mer firande i helgen, men berättar mer om det senare!

Idag är det praktik som gäller från 7.30 - 15.30. Känns skönt att komma tillbaka till praktiken efter operationen. Känner mig såpass frisk nu att jag orkar med en stressig dag och servera mat till gästerna. Denna gången har jag Amanda vid min sida hela dagen och 3 veckor framåt, går inte att klaga på!


TACK FÖR ALLA STUNDER DU GER MIG

Vid din sida är jag som tryggast, jag älskar att vara i din närhet för där mår jag som bäst. Tre år med brinnande kärlek som bara växer och växer för varje dag som går.
Älskar dig så mycket! Du gör mig LYCKLIG!

Låg och pussade på min älskling tusen gånger imorse innan vi var tvunga att kliva upp. Önskade att vi kunde vara hemma och bara pussas hela dagen, men ikväll blir det extra mys!
3 år med min älskling idag!

I  L O V E  Y O U  ♥

ALLA HJÄRTANS DAG

Hoppas att alla ni där ute får en mysig dag/kväll med massa värme och kärlek! För er som är ensamma sätt på en bra film och mys med en godiskål. Ni med pojkvänner/flickvänner, ge dem en extra puss idag och berätta hur mycket ni älskar dem för det ska jag! ♥


STUDENTMÖSSAN

Fick hem ett paket från abc-gruppen innan idag. Blev så himla glad att studentmössan äntligen har kommit!! Längtar så himla mycket tills studenten och det är sjukt att den är om 4 månader!


MONDAY MORNING

Godmorgon!
Måndag morgon igen.. hemskt vad helgen alltid går så fort! Ser fram emot nästa helg då det finns mysiga planer inbokade, hihi.
En lektion i skolan som vanlig, men efter skolan ska jag gå in till stan och försöka hitta en vårjacka jag kan köpa. Efter det åker jag hem och pluggar till körkortet.


SÖNDAGSMYS

Ikväll blir det söndagsmys med att kolla på premiären utav Kontoret, en stor kopp te, en bok, film och massa doftljus i rummet.
Imorgon väntas en ny vecka med full av möjligheter och en massa händelser, ser verkligen fram emot det!
Ha en fin söndagskväll allihopa!


KALAS HOS MOSTER

Dagen kommer spenderas hos min moster med familjen. Hennes sambo har fyllt år så det är han vi ska fira. Bra slut på denna veckan!!


MYSKVÄLL MED THAI-MAT OCH MELODIFESTIVALEN

Hej på er!
Min dag har varit väldigt bra! Varit på fotbollscup i närheten där mamma bor. Så kollade när min ena lillebror spelade och tyvärr så räckte det inte hela vägen..
Sen körde pappa hem mig och sen jag kom hem har jag bara städat, slappat och duschat. Nu har jag precis gjort mig i ordning och väntar nu på att Emmy & Martin ska komma hit. Det blir thai-mat och melodifestivalen med dem två, mys! ♥


LOREEN - EUPHORIA

Jag tröttnar aldrig på denna låten, den blir bara bättre och bättre för varje gång jag hör den! Loreen är en helt fantastisk sångerska, grym är bara förnamnet!

SÄLEN - TANDÅDALEN, DEL 4

Här kommer de sista bilderna från min Sälen resa. Är lite blandade bilder från backen och sen bilresan hemåt. Är ju som sagt väldigt glad att jag gjorde denna resan och fick uppleva min första skidresa någonsin. Ser även fram emot nya skidresor och att få stå på skidorna igen! :)

Lina, Thommy & Amanda
Amanda & Lina
Martin & Emelie
Martin & Jag

LOTTA JACKET

I vår behöver jag köpa en ny vår jacka. Hittade denna enkla och fina jackan inne på Gina Tricot. Den svåra frågan är bara vilken färg man ska ha? Rätt sugen på den mörkblå med tanke på att min nuvarande är beige.


VÅFFLOR TILL FRUKOST

Är ledig idag och imorgon pga. av att jag inte riktigt orkar med praktiken ännu, känner ju inte mig hundra riktigt ännu. Men nästa vecka ska jag börja gå dit igen!
Lyxade till det med våfflor till frukost. Håller på att göra mig i ordning och packa väskan. Ska hem till pappa och sova där till lördag! ♥


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN, DEL 2

Sofia - Fotoblogg :
Behövde du bara operera en käke eller både under och över?
- Jag behövde bara operera en käke, alltså under-käken. Vilket jag är väldigt glad för! Tandställningen gjorde så stor skillnad med mina tänder och mitt bett att det bara blev en käke tillslut. Men själva planeringen var att jag skulle operera båda.

Hur lång tid tog operationen?
- Min operation tog ca. 3 timmar.


Har du väldigt ont nu?
- Just nu har jag inte så jätte ont. Det var som värst när jag låg på sjukhuset och hade opererats. Jag var helt matt i kroppen efter operationen och var riktigt svullen och tjock i ansiktet. Men det var tur att man fick så mycket smärtstillande och antibiotika på sjukhuset, för annars hade jag aldrig klarat mig typ!

Tessan :
Det låter som en riktigt bra inpackning! Vad kostar den? :)
- På lyko.se's hemsida kostar den 175kr på frakt, så sammanlagt runt 200 lappen :) Den är verkligen super bra och jag rekommenderar den starkt!!

Johan :
Vad lyssnar du på för slags musik?
- Hm, det är väldigt olika. Jag har alltid lyssnat på nästan alla typer utav musik, förutom rock och sån "skrik" musik som jag brukar kalla det. Men jag älskar peppande låtar och lugna låtar som har fina texter i sig, eller såkallade "deprimerande låtar" som min pojkvän brukar säga, haha!

Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
- Oj.. eeh, tjadu! Jag håller inte riktigt på något fotbollslag då det inte intresserar mig så mycket. Men självklart tycker jag det är skoj att kolla på fotboll när Sverige spelar och sånt. Men har inte direkt något lag som jag följer ellerhejjar på :)

Emma :
Hur ser ditt drömbröllop ut?
- Sen jag var liten har jag alltid drömt om ett stort bröllop med massvis utav folk. Att vara klädd som en prinsessa just den dagen och hela kyrkan ska vara vit med massvis med små och ljusa blommor. Nästan som ett bröllop på film, och jag tror faktiskt jag håller mig fast vid den drömmen :) hihi

Om du fick sitta och snacka med en kändis, vem skulle det va?
- Skit vilken svår fråga.. det finns ju så himla många kändisar som man skulle vilka träffa och bara prata med. Megan Fox hade inte varit fel att träffa och fråga typ, hur gör du för att vara så snygg? Haha. Eller Cam Gigandet, bara sitta och dreggla på honom! hihi

McDonalds, Max eller Burger King?
- Max, helt klart!!

Maddisenj :
Hur länge kommer du bli hemma från skolan nu efter operationen?
- Jag ska vara hemma hela denna veckan ut. Får se till helgen hur jag mår men planen är att försöka komma tillbaka till skolan v.6. Att isåfall gå på några lektioner och försöka så mycket jag orkar. Mest för att inte komma så mycket efter i alla ämnena!

Anonym :
Hur kommer det sig att du var tvungen att operera käken?
- Har svarat på det i del 1, så kika in svaret där!

Vad är det för biverkningar efter operationen?
- Att man är hur tjock som helst i ansiktet, liknande en hamster faktiskt.. man får även blåmärken i ansiktet och på halsen och man kan inte heller äta normalt på ett antal veckor.

Mariie :
Jätte snygg kjol! Vart har du köpt den ^^?
- Den har jag köpt inne på H&M, riktigt läcker färg enligt mig! :)


Helen :
Hur länge tar de innan du är tillbaka som vanligt (dvs innan)
- Det beror lite hur man ser det! Men jag kommer ju som sagt gå på flytande föda i 3 veckor och jag får inte anstränga mig/bli andfådd eller träna något på 6-8 veckor. Så det tar ett tag innan jag är helt återställd!

Anonym :
Vad har du för framtidsplaner? :)
- Först är det att gå ut skolan och ta studenten i juni (som jag längtar!! ), sen jobba hela sommaren och spara en massa pengar. Planen är även att jobba och bo hemma 1 år för att spara ihop så mycket pengar som möjligt för sen vill jag flytta ihop med Martin :)
Jennifer :
Vad opererade du dig?
- Kolla lite längre upp så hittar du svaret!

"E" :
Varför har du opererats?
- Även du hittar svaret längre upp :)

Angelica :
Gick allt bra?
- Hela operationen gick bra. Kirurgerna sa att dem var väldigt nöjda med deras arbete och jag är redan nöjd med reslutatet även fast jag fortfarande inte är helt hundra.


NATIONELLT PROV I SVENSKA B

Pluggade som en galning igår när jag kom hem från skolan fram tills jag skulle sova. Har nämligen den skriftliga delen i nationella prov i Svenska B idag.. den håller på i 5 timmar och jag hoppas det går bra och att gårkvällens pluggande gjorde någon nytta!
Önska mig lycka till!


GÅRDAGENS

Tröja - Gina Tricot // Jeans - Vila // Skor - DinSko

LÅNG SKOLDAG

Hej på er!
Har en lång skoldag framför mig, går enda till 15.50. Innan jag börjar skolan ska jag på ett återbesök på sjukhuset. Får hoppas att jag slipper de jobbiga gummibanden i munnen! Har iaf gjort ett tidsinlägg till er under dagen.
Hoppas ni alla får en bra dag!


Åh vad jag vill ha sommar!

FAMILJEN ANNORLUNDA

Under kvällen har jag gjort lite skolarbeten, känns skönt att ha gjort det nu eftersom det aldrig är kul att komma efter. Speciellt med tanke på att jag var hemma hela förra veckan. Har även skrivit ett cv och imorgon tänkte jag skicka runt det till lite olika företag för att se om det kanske nappar någonstans!

Nu ikväll blir det bara mys och slapp framför tvn med en piggelinglass och Familjen Annorlunda. Blivit helt fast vid piggelinglass nu sen operationen, galet gott! hihi


HYRT FILMER

I Lördags när jag hade kommit hem från Martin så hyrde jag och min syster lite filmer. Hon fick välja två st denna gången och jag valde en, the other woman. Jag hoppas verkligen den är bra men självklart ska jag se dem som Ellinor valde också.
Så film är just precis det jag ska ägna mig åt resten utav dagen!


EN LEKTION SOM VARJE MÅNDAG

Godmorgon!
Efter att ha varit hemma hela förra veckan från skolan känner jag nästan lycka att få gå tillbaka, haha! Det blir så långtråkigt att bara ligga hemma och inte få göra någonting ungefär.
Men idag ska jag tillbaka till skolan och ska prova gå så mycket som jag orkar denna veckan. Har ju som alltid dock bara en lektion på måndagar och slutar redan vid tjugo över 9. Men efter skolan blir det en sväng på stan med bästa Emelie innan vi åker hem igen.
Ha en fin måndag allihopa! ♥


SÖNDAGSMYS

Ligger och läser min bok som jag fått låna utav Emelie. Magdalena Graafs bok är hur spännande som helst och jag kan knappt lägga ifrån mig boken. Så gripande, stark och så hon skriver!
Om en stund kommer min andra halva hem till mig. Jag och Martin ska ha söndagsmys hemma hos mig. Tända ljus, film, pussas och mumsa på lite piggelinglass! ♥


VAR MED OCH TÄVLA DU OCKSÅ

Sofia har en super rolig tävling på sin blogg just nu, då hon lottar ut saker från Thailand. Ett virkat linne, silverglittrigt nagelack och ett par lösögonfransar är just det man kan vinna. Självklart är jag med och tävlar och gör ni det också. Klicka HÄR för att komma till hennes tävling! Lycka till! :)


WAPNÖ STUDENTMÄSSA

Hade en mysig gårkväll med familjen. Vi kollade ju på melodifestivalen och jag tycker att det var helt rätt bidrag som gick vidare till finalen! Vad tyckte ni?

Idag ska jag träffa Emelie och Emmy. Vi ska åka till Wapnös Studentmässa och kika lite. Mina två släktingar kommer vara där med deras nya limousine företag. Dem har precis tagit taxi & limousine körkort så det är väldigt nytt så får hoppas att dem får många bokningar, man kanske även gör en bokning själv till balen, hihi :)

Jag och Emelie i somras ♥

MELODIFESTIVALEN 2012

Nu blir det mys framför tvn med familjen, och självklart ska vi kolla på melodifestivalen!
Ha en mysig lördagskväll!


4 FEBRUARI 2012

Har haft super mysiga dagar hemma hos Martin. Vi har lagat mat, varit ute och gått i det härliga vädret med hunden och bara tagit det allmänt lugnt. Det känns bra att jag bara blir bättre och bättre för varje dag och snart är äntligen svullnaden borta från ansiktet!
Ska hem om en liten stund och ikväll blir det lördagsmys för mig själv.
Hoppas ni får en mysig lördag!


NELLY INSPIRATION


THE SMURFS

Jag älskade verkligen denna filmen, tyckte den var hur söt som helst!! När jag var liten var jag super förtjust i Smurfarna så det var absolut ingen tvekan om att jag skulle se denna filmen! Tycker den var väldigt välgjord och i denna filmen lägger man märke till hur otäck Gargamel är.

Filmen handlar om att Gargamel hittar vart Smurft byn ligger, då alla Smurfarna flyr för livet och trillar i ett hål som tar dem till vår värld. Man får följa deras äventyr i Central Park och vägen tillbaka till deras värld, med Gargamel hack i häl.


PÅ MED SOLBRILLORNA

Hej på er!
Har packat ner lite saker i väskan och precis ätit kantarellsoppa. Nu ska jag klä på mig ytterkläderna för att åka hem till Martin. Inte visat mig i stan efter operationen så solbrillorna ska på idag, och hoppas nästan att jag inte träffar på någon, haha!
Ha en bra torsdag i det fina vädret!

Ser ni det gula och fina blåmärket på halsen? Ungefär så ser jag ut i ansiktet med..snyggt!

ONSDAGSMYS!

Har bara tagit det lugnt hemma hela dagen idag. Käken är bättre och jag börjar bli frisk nu. Bara den jäkla svullnaden och blåmärkerna som ska försvinna i ansikte nu!
Tänkte ha lite onsdagsmys här hemma. Dricka te, kolla på Sveriges Mästerkock och tända lite ljus. Bara min andra halva som fattas men imorgon får jag försöka pussas med honom igen, äntligen!! Lite svårt att pussas nu när mitt ansikte är så svullet, fast det är lite gullig tycker jag, hihi!


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN, DEL 1

Hannah :
Hur länge har du och din kille varit tillsammans? :)
- Vi firar snart 3 år tillsammans. Tänk vad tiden bara flyger förbi!

Om du fick välja ett favoritplagg i din garderob, vad hade det varit?
- Bara ett plagg? Hmm.. Tror jag hade valt mina favorit jeans från H&M.


Vad är det allra bästa med sommaren?
- Det bästa är nog att man bli brun! Man känner sig så himla fräsch med lite brun färg på kroppen. Sen alla grillkvällar på stranden och svala party kvällar är inte heller fel. Sen fyller jag ju år i Juli också, så det kan inte bli så mycket bättre! hihi :)

Vad tycker du gör en blogg bra, alltså vad för typ av bloggar gillar du? :)
- Jag fastnar för bloggar som är personliga, mycket bilder, bra tips och ger mig inspiration.

Elina :
Vill du skaffa barn och gifta dig när du blir stor?
- Självklart vill jag det, men det kommer dröja ett antal år tills dess.

Drömyrket?
- Hmm.. jag har faktiskt inte en blekaste aning. Vet inte vad jag vill bli när jag blir stor så får helt enkelt ta dagarna som de kommer.

Favoritgodis?
- Jag gillar så himla mycket olika sorters godis då jag är en riktig gottegris. Men ingenting slår choklad, hihi! :)

Bästa hårprodukten?
- Jag älskar min hårinpackning jag fick hem för någon vecka sen. Den är verkligen den bästa jag haft! Och sen älskar jag även mitt värmeskydd som jag fick i julklapp. Så måste säga båda två!


Vilken är din favoritaffär?
- Har väldigt många favoritaffärer. Men brukar handla mest hos H&M, Gina Tricot och Vila. Nelly.com är också en stor favorit!

Vem är din bästa vän?
- Mina bästa vänner är Martin och mina tjejer. Dem kan jag lita på till 100% och jag vet att dem alltid skulle ställa upp för mig om det skulle vara något! ♥

Varför gjorde du denna operationen?
- Har fått många frågor pga. min operation jag gjort. Och jag gjorde denna operationen för att jag hade ett stor överbett så jag inte kunde bita av något med mina framtänder. Tandställningen hjälpte till lite men inte tillräckligt mycket, så det enda sättet att lösa det var en käk-operation.

Hur gick operationen till?
- Eftersom jag hade överbett så var det bara underkäken som behövdes flyttas (hade verkligen tur som inte behövde göra båda käkarna).
Men dem "knäckte" min under-käke och flyttade den åt sidan och framåt så att den skulle passa med över-käken. Låter väldigt otäckt men så gick det till!

Hur länge kommer du leva på soppor osv?
- Jag kommer gå på flytande föda i 3 veckor. Men har redan börjat kunna äta överkokt pasta mm. Så det känns väldigt bra!

Vilken relation har du och Martin?
- Jag och Martin har en väldigt bra relation till varandra. Han är inte bara min pojkvän utan han är verkligen min bästa vän också. Jag känner mig så trygg tillsammans med honom, jag kan berätta allt för honom och vet att han alltid skulle ställa upp för mig! Och om det någon gång skulle ta slut mellan oss, så vet jag att jag funnit en vän för livet! ♥

Varför bloggar du, har du något mål inom din bloggning?
- Jag bloggar mest bara för min egna skull. Jag tycker det är jätte roligt att ta massa bilder och sen lägga upp dem här och skriva av mig lite. Alla era fina kommentarer får en att vilja blogga ännu mer också! Sen är det alltid kul att kolla tillbaka och se vad man hittat på för roliga saker med ens nära och kära! :)