BLOMMOR LUKTAR LJUVLIGT

Det luktar riktigt ljuvligt i mitt rum! Inte bara för det är ny städat utan har fått massvis med blommor från mina kära sen jag opererades. Blir så himla glad! Och igår fick jag ett vykort på posten vilket fick mig att le direkt!


WHAT'S YOUR COLOUR?

Jag tycker Gina Tricots nya färgklickar till jeans är hur häftiga som helst. Dem finns i massvis med olika färger men jag gillar mest de blåa & de svarta. Vilken är er favorit? :)


SISTA JANUARI

Godmorgon!

Gummibanden har verkligen tagit kål på mig inatt. Det gör så grymt ont i tänder och käken att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. Får tänka, jag ska bara ta detta tills nästa tisdag sen är det över...
Har absolut inga planer för dagen. Tog en dusch innan och tänkte gå ut och promenera i det vackra väder. Riktigt sugen på att baka, även fast jag inte kan äta det. Haha, riktigt illa!
Ha en bra Tisdag i solen alla fina!


bild ur arkivet

FAST AND FURIOUS 5

För några helger sen när jag och Martin hyrde filmer så hyrde vi bla. denna. Fast and Furious är absolut inte min filmtyp då jag alltid tyckt de varit töntiga och bilar är ju mer en killgrej. Men jag kollade på den för Martins skull som älskar de filmerna, och jag tyckte faktiskt denna var helt okej. Inte super bra men inte alls dålig!

Den legendariske Dom Toretto (Diesel) slår sig samman med före detta polisen Brian O'Conner på fel sida lagen i exotiska Rio de Janerio, Brasilien. Jagade av den skoningslöse FBI-agenten Luke Hobbs och en hel arme korrupta poliser anlitades av en fruktade drogkung samlar Toretto och O'Conner återigen hela gänget för ett sista jobb - en helt galen stöt värd 100 miljoner dollar!



PROMENAD I SOLEN

Precis kommit in från en promenad i solen. Väldigt skönt väder ute även fast det är kallt, solen värmer så mycket!
Innan dess var jag på sjukhuset. Tandspecialisten gjorde en kontroll och skulle se om allt var bra efter operationen och de tyckte att allt såg fint ut. Fick dock gummiband jag ska ha både dag och natt för att mitt bett inte ska bli snett nu efter operationen, och ska återigen på återbesök nästa vecka.

Är ju ledig hela denna veckan pga. återhämtning. Så har lite skolarbeten som måste göras så det tänkte jag sysselsätta mig med nu.

Glöm inte bort att ställa fler frågor i FRÅGESTUNDEN! ♥

29 JANUARI 2012

Gokväll!
Haft en mysig helg här hemma, bara tagit det lugnt och vilat upp mig sen operationen och jag känner mig redan bättre och piggare. Har börjat kunna äta lite överkokt pasta nu så det känns skönt då jag redan är trött på flytande föda, haha!
Under helgen har Martin tagit väl hand om mig och nu ikväll har jag haft besök utav Emelie. Alltid mysigt med ens nära och kära vid sin sida när man inte är helt hundra!
Önskar er en mysig Söndagskväll iaf, och hoppas allt är bra med er!


PAKET FRÅN LYKO.SE

Förra veckan fick jag hem ett paket från Lyko.se. Det blev en hårinpackning från märket Revlon Nutri och det är en inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Den ger ett glansigt och välmående resultat.
Har redan provat den en gång och är så himla nöjd med den. Håret blir riktigt lent utav den!



THE DAY AFTER TOMORROW

Förra Lördagen när jag var hemma hos pappa kollade jag och familjen på, The day after tomorrow. Även fast den är gammal så hade jag aldrig sätt den. Och så bra den var, inte alls min filmtyp men jag älskade den! Så himla spännande!

Klimatforskaren Jack Halls (Dennis Quadi) varningar kommer försent, så delar av planeten drabbas av plötsliga och dramatiska klimatförändringar. Samtidigt som Jack planerar för att rädda så många som möjligt får han veta att hans son befinner sig i ett översvämmat och infruset New York. Vi får följa han vägen till New York och se vad han stöter på på vägen när han ska rädda sin son.



28 JANUARI 2012

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er. Jag mår mycket bättre idag och jag känner mig piggare i kroppen. Svullnaden i ansiktet har gått ner lite men ser ju fortfarande inte klok ut, haha! Detta var första natten efter operationen jag kunnat sova hela natten, så jag känner mig väldigt utvilad idag.
Tänkte lägga mig i sängen och läsa tidningar och en bok jag fick på sjukhuset. Lite senare kommer Martin hit för att pyssla om mig! ♥


NU ÄR JAG HEMMA IGEN

Nu är jag hemma igen efter några nätter på sjukhuset. Min operation har gått jättebra och jag är hur svullen som helst i ansiktet. Fått massa fin besök utav min nära och kära också, fått fina blommor och andra presenter vilket värmer otroligt mycket! ♥
Kan knappt äta någonting så just nu lever jag på soppor och annan flytande föda. Är fortfarande tung i kroppen sen operationen men ville bara kika in tacka er för era värmande och fina kommentarer! ♥


FRÅGESTUND


När jag ändå bara ligger på sjukhuset och väntar på att sövas ner för operationen, tänkte jag köra en frågestund här på bloggen. Fråga precis vad ni vill så kommer jag besvara frågorna när jag kommer hem från sjukhuset och orkar sitta vid datorn!
Ha hand om er och era nära och kära! ♥

IDAG LÄGGS JAG IN PÅ SJUKHUSET

Sovit lite halv kasst inatt men jag tror det är för att jag läggs in på sjukhuset idag. Ska vara där kl. 10 och då kommer jag träffa båda mina kirurger som ska operera mig imorgon. Blir nog ett litet samtal med dem och sen läggs jag upp på min rum.

Imorgon har jag tid för operation och det är alltså en käk-operation jag ska genomgå. De ska "såga" sönder under-käken på mig och flytta de så jag får ett normalt bett och inte ett överbett som jag alltid har haft.
Jag är ganska nervös inför morgondagen, men jag vet att jag är i goda händer så det ska gå bra! Jag ska sova över där tills fredag och kommer inte ha tillgång till någon dator, vilket jag inte tror att jag hade orkat sitta vid heller.. men har fixat ett tidsinlägg till er imorgon bitti, en frågestund med andra ord.
Gå gärna in och ställ lite frågor!

Ta hand om er och varandra! ♥


MEDELPASS MED ZUMBA TRÄNING

Ikväll har jag provat på ett nytt medelpass och det var jobbigt kan jag säga er. Ledaren hade med några zumba rörelser och det tog bra i magen och midjan. Perfekt!!
Sista träningen på ungefär 8 veckor nu eftersom jag absolut inte får anstränga mig så mycket efter operationen, vilket verkligen känns trist.

Nej, nu ska jag ta min chokladkaka och äta upp den innan jag ska sova. Tycker jag är värd den efter träningen och speciellt eftersom det kommer dröja länge till nästa gång jag äter godis..
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till sjukhuset då jag läggs in inför onsdagens käk-operation, nervös tjej!


FIX OCH TRIX MED BLOGGEN

Har hållt på att fixa bloggen nu på eftermiddagen. Snälla Jasmine hjälpte mig lite och tack så mycket tjejen! Ökat bredden på inläggen så jag kan ha större bilder i bloggen då jag tycker bilderna är viktigast i en blogg.
Men jag kommer inte fixa alla mina tidigare inlägg då det är väldigt många, så ni får helt enkelt stå ut, haha!



SÄLEN - TANDÅDALEN, DEL 3 - NYÅRSAFTON

Firade ju som sagt min nyårsafton i Sälen och här kommer lite bilder i efterhand. Vi lagade 3 rätters middag i Stugan istället för att gå ut på restaurang. Blev Vitlöksbröd till förrätt, Lövbiff med klyftpotatis, sallad, bearnaisesås och brunsås till varmrätt och sen till efterrätt skulle vi egentligen ätit chokladfondue men ingen av oss orkade inte, haha!

Spelade spel och drack lite i stugan innan vi gick bort till backarna där Ski Star hade anordnat massvis med fyrverkerier. Riktigt häftiga var dem och tyvärr fick jag inte så bra bilder!
Blev en väldigt lugn nyårsafton för min del. Hade feber hela kvällen och var små förkyld men det blev en riktigt lyckad kväll ändå!

Emelie & Amanda
Martin & Viktor
Thommy & Martin
Martin, Viktor & Emelie

2 DAGAR KVAR OCH JAG ÄR NERVÖS..

Hej på er!
Blev ingen skola för min del idag för hade en tid hos tandregleringen och eftersom jag bara har en lektion på måndagar sket jag i den. Satte på några krokar på tandställningen som hjälp till efter operationen.

Jag börjar bli så himla nervös nu med operationen. Imorgon läggs jag in på sjukhuset och på onsdag morgon opereras jag.. Jobbigaste kommer bli efter operationen när jag ska gå på flytande föda i 3 veckor och snäll som mamma är ska hon laga min favoritmat ikväll bara för jag knappt kommer äta sen, hihi.


HEJ VINTERLAND

Nu passade för snön att komma och det var ju på tiden! Under dagen har jag åka hem till Martin, så har vi busat i snön och åkt pulka, väldigt roligt faktiskt!
Ikväll ska vi laga kycklingklubbor med ris och sås till hans familj innan söndagsmyset börjar. Blir Wallander och en stor godispåse för våran del!
Ha en kanon fin Söndag! ♥


JAG VILL HA SOMMAR!


Allt kommer ifrån H&M :)

GÅRKVÄLLENS

Blus - Vila // Jeans - H&M // Skor - DinSko

NEW IN


21 JANUARI 2012

Hej på er!
Gårkvällen var otroligt rolig. Länge sen jag hade så kul!! Pratade även med Emelie i morse om gårkvällen och som vi skrattade åt en massa konstiga saker som hände, haha!
Ska hem till pappa om en stund och spendera min kväll där. Bara mysa och umgås med familjen är aldrig fel! ♥

Emelie & Jag igår ♥

PARTY ALL NIGHT LONG!


LEDIGA FREDAG

Hej på er!
Det var en lika skön känsla att vakna upp idag som igår och veta att man är ledig. Idag på min lediga fredag ska jag alldeles strax in till stan för att möta upp Martin. Vi hade tänkt luncha någonstans och sen åka hem till mig och slappa resten utav dagen innan vi åker iväg ikväll.


STATIONSTRÄNING

Alldeles strax åker jag och Emelie hem till vår vän Emmy som kommit hem från Thailand. Ska bli roligt att träffa henne igen och få prata om hennes resa och få se bilder.
Efter det blir det träning med Emelie. Ikväll ska vi träna Stationsträning!


DETTA FANNS I PAKETET


19 JANUARI 2012

Så skönt det var att vakna av sig själv i morse och inse att jag är ledig! Idag på min lediga dag har jag faktiskt en del att göra. Ska göra lite skolarbete, om det slutar regna ska jag ta cykeln bort till affären och hämta ut ett paket, tvätta, städa, sy upp 2 par byxor, ska kanske träffa Emmy som kommit hem från Thailand och även träna ikväll.
Mycket som ska hinna göras fast kan ju ta lite imorgon med eftersom jag är ledig då med, hihi. Mysdressen är på och snart åker symaskinen fram.
Ha en toppen Torsdag!


HELT SLUT EFTER KVÄLLENS TRÄNING

Kvällens träningspass var så otroligt jobbigt. Efter 1,5 timmas hopp och studs är jag helt sjuk i kroppen. Känner redan träningsvärken komma!
Kollar just nu på Sveriges Mästerkock och efter det ska jag bara slappa. Imorgon är jag som sagt ledig så behöver inte passa någon tid då jag ska hoppa i säng, så det kanske blir en film senare ikväll.
Kram på er och hoppas ni haft en toppen onsdag!


EN VECKA KVAR TILLS OPERATION

Tiden har gått så himla snabbt sen jag fick veta för första gången att en käk-operation var det enda sättet att lösa mitt problem, tills nu. Det är bara en vecka kvar tills min operation och ibland börjar man undra vart tiden tar vägen. Tänk att nästan 1,5 år kan gå så snabbt, ibland är det skrämmande!

Det är tusen tankar i mitt huvud om operationen men samtidigt känner jag mig lugn. Jag vet att jag är i väldigt goda händer. Men första gången att bli nedsövd och första gången för en operation är ju alltid nervöst och spänt!!

Det är väldigt skönt att jag förvånadsvärt inte missar så mycket i skolan heller. Har bara någon grej att ta igen men inte alls mycket. Även fast jag tagit ledigt 2 veckor. Har jag något att göra sen när jag ligger hemma och nästan dör av smärta i käken, haha!

OM NÅGRA TIMMAR TAR JAG HELG

Godmorgon!
Känns faktiskt skönt att åka till skolan idag. Inte bara för att jag börjar 11.50 idag, utan för när klockan blir 2 och jag slutar skolan för dagen tar jag även helg samtidigt. Vi är i stortsätt klara med projektarbetet nu och idag ska vi hämta ut vår kalender som vi beställt. Så bara för vi nästan är klara med arbetet blir vi lediga torsdag och fredag, hur skönt?!


TITTA VAD JAG FÅTT HEM


LOVE, WEDDING, MARRIAGE

I Fredags hyrde jag och Martin två filmer och en av dom var denna, Love Wedding Marriage. Jag tycker denna var himla fin och det var faktiskt en typisk Linnea film. Gillar ni romantiska komedier är detta en perfekt film just för er!

Den handlar om Ava som gifter sig med sin drömprins Charlie. Dem lever lyckligt precis som alla nygifta par gör, tills de uppstår ett problem med Ava's föräldrar. Dem berättar att de ska separera. Ava gör allt för att sina föräldrar ska bli sams igen. Hon gör så mycket så att hon nästan glömmer bort sitt egna förhållande.

Mer tänker jag inte berätta. Då det är lätt att avslöja slutet. Men som sagt, tycker verkligen den är sevärd!


SOVMORGON

Godmorgon!
Idag börjar jag inte förens vid halv 11, men bussarna passade inte så bra så får ta bussen redan vid 9. Men det gör inget då jag kom på att göra en uppgift som skulle vara tills idag. Så jag och tjejerna ska göra den när vi ändå bara sitter och väntar på att lektionen ska börja.

Går till 16 och direkt när jag kommer hem ska jag plugga teori. Så nu vet ni om jag kanske inte är så aktiv.
Ha en kanon bra tisdag!


IKVÄLL BÖRJAR TRÄNINGEN IGEN

Under dagen har jag pluggat körkortsteori för fullt här hemma. Har även hunnit med en storrensning bland alla mina kläder och det blev 2 kassar kläder som fick slängas, väldigt skönt!
Om en liten stund väntar årets första träningspass efter juluppehållet. Ska bli himla skönt att röra på kroppen rejält igen!


SÖT KLÄNNING

Hittade denna söta klänningen på Nellys hemsida. Tycker den är så himla gullig och den hade passat perfekt till en jeansjacka och ett par gladiatorskor!

16 JANUARI 2012

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har verkligen jag gjort i min nya säng. Super skönt verkligen!
Måndag igen och även denna terminen älskar jag mina måndagar, en lektion sen slutar jag! Tycker det är himla skönt att ha det så efter helgen då man är jätte trött.

Men idag ska jag stanna kvar i skolan efter jag slutat vid 9. Ska arbeta med det sista på projektarbetet innan jag och tjejerna åker hem. Efter det blir det nog en snabbrunda på stan för behöver lite saker!
Ha en toppen Måndag allihopa!


15 JANUARI 2012

Efter att ha tagit hand om min sjukling till pojkvän, fixat i ordning i rummet med den nya sängen, sprungit några km på springbandet, tagit en dusch, målat naglarna, pluggat körkortsteori och beställt hem en hårprodukt..
Så är jag helt slut i kroppen ikväll. Hänt mycket idag och det ska bli skönt att slänga sig i stora sängen snart och sova för natten. Men först ska jag mumsa på lite skumtomtar innan jag nanar! hihi


SÄLEN - TANDÅDALEN, DEL 2

Efter bara några dagar fick jag otroligt ont på framsidan utav vaderna och alla sa att det nog bara var för att jag var ovan med pjäxorna pga. att jag aldrig hade åkt skidor förr. Och det trodde jag med men en dag så klarade jag verkligen inte av trycket så jag stod över den skiddagen.
När det inte gick över så åkte jag till läkaren i Tandådalen och han sa att jag hade en irritation på benhinnan och det skulle gå över av sig själv. Jag fick inte heller anstränga mig så på resan missade jag ungefär 3 skiddagar :(

Under dagarna satt jag i stugan och vilade benen, gick jag på promenader i snön och pluggade en massa till körkortet. Så det var inte helt fel det heller även fast jag missade några skiddagar!
Här är lite bilder som är från min kamera och som jag tagit på mina promenader.


14 JANUARI 2012

Haft en super mysig dag med min älskling. Vi har lagat mat, kollat på film och bara tagit det allmänt lugnt. Nu ska vi hem till honom och mysa resten utav kvällen till onyttigheter och Gladiatorerna. Perfekt! ♥
Hoppas ni får en toppen Lördag med era nära och kära!


NU ÄR DET FREDAGSMYS

Nu är det äntligen fredagsmys som gäller! Popcornen är poppade, filmer är hyrda, the voice är på tvn, älskling är bredvid mig. Det kan inte bli så mycket bättre fredag!


INSPIRATION

Jag tycker denna tjejen har grymt klädstil! In och kika själva vettja, ni hittar hennes blogg HÄR!

MORGONPROMENAD I SOLEN

Blev inte så lång sovmorgon i morse på min och Martins lediga dag. Istället tog vi med hans hund på en mysig morgonpromenad i solen!
Lite senare tar vi bilen hem till mig och kommer mysa där resten utav kvällen.
Hoppas ni får en riktigt bra Fredag!


NU HAR JAG TAGIT HELG!

Nu är jag hemma hos Martin och just nu kollar vi på Sveriges mästerkock. Innan hade vi pannkaksmys med hans familj. Satt riktigt fint i magen!
Lite senare ska vi nog sova för jag är riktigt trött ikväll. Imorgon är jag ledig så har redan tagit helg. Det bästa är att Martin också är ledig imorgon så vi kommer få en mysig sovmorgon tillsammans! ♥


TVÅ SNYGGA BLUSAR

Två väldigt snygga blusar från Gina Tricot. Är himla sugen på att beställa hem den blåa eller in och prova den i affären. Otroligt härlig och läcker färg!


EN PAUS FRÅN PLUGGANDET

Sen jag kom hem från skolan har jag pluggat för fullt till körkortet och druckit en stor varm choklad med massa mini marshmallows i, och nu tar jag en paus.
Ska hoppa in i duschen nu innan Sveriges Mästerkock börjar. Därefter börjar en ny säsång utav Biggest loser, som man absolut inte får missa! Efter det ska jag plugga vidare tills jag ska sova.
Imorgon ska vi jobba med projektarbetet hela dagen i skolan, likaså på fredag. Så ingen aning när jag slutar imorgon. Imorgon efter skolan åker jag direkt hem till Martin och myser med honom! ♥


SÄLEN - TANDÅDALEN, DEL 1

Hade en helt underbar resa med min pojkvän och våra vänner över nyårsafton och 10 dagar framåt. Det var ju som sagt första gången jag åkte skidor och jag kan säga er att jag lärde mig väldigt snabbt. Tog mig några åk i barnbacken och sen började jag i familjebacken. Slutade i de blåa backarna för mer hann jag inte!

Finns så mycket att berätta om denna resan och det kommer nog komma lite i taget, annars blir det så himla mycket text.
Här är iaf lite mobil bilder eftersom jag inte hade med mig någon kamera i backen.

Jag & Emelie ♥

Martin & Jag ♥

Emelie & Viktor

VÄRLDENS HEMSKASTE MARDRÖM

Godmorgon!
Har sovit så sjukt skönt inatt förutom den sista timmen innan klockan skulle ringa. Låg och vred mig och bara drömde en massa skit rent ut sagt. Vaknade upp och var helt gråtfärdig och önskade att Martin skulle var bredvid mig. Smsade honom och förvånadsvärt vaknade han och ringde upp mig direkt och sa att det bara var en dröm, det var skönt att höra det!

Kort dag i skolan idag. Går från 09.30-14.00 och direkt efter skolan ska jag åka hem och plugga körkortsteori idag igen. Har fixat ett tidsinlägg till er med lite bilder från Sälen-resan. Så kika in igen vid lunch så får ni se några bilder!
Kram



SVERIGES MÄSTERKOCK

Har pluggat för fullt hela kvällen och nu tänkte jag slänga mig i sängen för att slappna av lite. Sveriges mästerkock har äntligen börjat igen och jag tycker det är ett himla bra och underhållande program. Så det ska jag kolla på nu innan jag ska sova.
Kram på er och ha en toppen tisdag kväll!


SKOLA IDAG

Idag började skolan igen efter julens uppehåll och det var jobbigt att gå upp i morse när klockan ringde så himla tidigt. Känns så sjukt att detta är sista terminen i skolan för min del. Tänk att jag tar studenten till sommaren, tiden bara flyger förbi!

Kom hem för en stund sen och innan jag börjar plugga en massa körkorts teori tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch med lite produkter som jag fick av Martin i julklapp! ♥


BESTÄLLT KLÄDER

I Söndags kväll när jag och Martin hade kommit hem från Sälen, spenderade vi kvällen i sängen med Toblerone, HM katalogen och film. Super mysigt verkligen och vi båda hittade lite saker som vi ville ha. Så nu har jag gjort en beställning till oss båda och får hoppas på att de kommer så snart som möjligt, hihi.


MOT FRISKIS OCH SVETTIS

Minns ni när jag och mamma åkte till Friskis och Svettis för att träna gratispass? Nu anordnar de ikväll och imorgon kväll likadant. Man får komma dit och prova på olika sorters pass som hålls i 20 min.

Så ikväll ska jag och mamma dit. Vi ska prova på Afro-dans och Fuego- dans som vi gjorde förra gången också och som vi fastnade för. Himla roliga pass faktiskt!
Nu nu ska jag hoppa i träningskläderna, äta mat och sen bege mig mot stan för träning med mami.


HEMMA FRÅN SJUKHUSET

Precis kommit hem från sjukhuset nu och det tog sin lilla stund. Blev först röntgad i hela munnen. Sen fick jag gå till väntrummet igen. Efter en tag blev jag inkallad till tandläkaren som gjorde en massa avtryck på tänderna, tog foto på både mig och tänderna, mätta allt i munnen typ. Fick även fylla i en blankett om hur illa jag tar vid med att jag har så stort överbett som jag har.

Tog även ett blodprov inför operationen också. Tänk att det är ungefär 3 veckor kvar snart. Det går snabbt, alldeles för snabbt!!
Nu ska jag storstäda rummet och sen plugga en massa teori.


UPPE MED TUPPEN

Godmorgon!
Kom precis ut ur duschen och idag är jag trött. Känns verkligen i hela kroppen att jag gjort något de senaste dagarna och jag har träningsvärk utav skidåkningen men på ett sätt känns det bara så himla skönt!

Om en timma kommer mamma hem och hämtar mig. Då vi ska åka direkt till sjukhuset för att träffa min kirurg igen, som ska operera mig nu i Januari. Berättar mer om det när jag kommer hem och senare kommer det komma upp bilder från Sälen resan, så håll utkik!
Kram ♥


NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA IGEN!

Nu är jag hemma igen och det känns väldigt skönt att kommit hem, även fast jag hade velat åka skidor ännu längre! Är hur som helst väldigt död efter resan och jag ska packa upp mina saker nu, duscha och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt för då har jag tid på sjukhuset inför min operation.

Skriver mer om hela min resa imorgon när jag kommit hem från sjukhuset. För nu ska jag och Martin bara ta det lugnt efter en lång bilresa!
Kram på er