FREDAGSMYS MED TJEJERNA

Tjejerna kom ju som sagt hem till mig igårkväll. Vi beställde hem pizza och sen kollade vi på premiären utav Let's Dance istället för film. Vi hade det super mysigt även fast alla var trötta, sen var det kul att ses med tanke på att alla förutom Emmy har fullt upp med praktiken och kan knappt träffas. Så bara en liten stund så som igår gjorde mycket! ♥


HÅRINPACKNING MED FÄRG

Min hårinpackning som jag använder mig utav heter Revlon Nutri Color Creame 1002 White Platinum. Jag köpde den på lyko.se's hemsida och jag är helnöjd med denna inpackningen. Den luktar ljuvligt och får mitt hår att bli super lent! Jag använder den 1 gång i veckan och eftersom jag har slingat hår så tar den bort dem gula tonerna i slingorna och får håret mer narturligt.

Den kostar endast 175 kr + frakt och den är verkligen värd varenda krona. Klicka HÄR för att komma till produkten. Jag kommer garanterat köra på denna ett bra tag till för jag är verkligen helnöjd! Den håller väldigt länge också så det är ett plus!


SISTA MARS

Hej på er!
Tänka sig att det redan är sista mars idag och imorgon kommer vi in i en ny månad. Tiden går så jäkla snabbt nu för tiden, dagarna bara flyger iväg!
Har precis kommit ut ur duschen och ska hitta något att ha på mig nu. Om någon timma ska jag ta bussen in till stan, för att först gå runt där lite snabbt och kolla på balväska, innan jag tar bussen vidare till min pappa.
Ska spendera min kväll och morgondagen där också, ska bli så mysigt att träffa dem alla igen! ♥


MIDDAG & FILM MYS

Gokväll!
Tänkte bara önska er en bra fredagskväll och hoppas ni hittar på något mysigt och kul. Jag själv umgås med tjejerna, dem har kommit över hem till mig på middag och filmkväll, mysigt!
Hoppas ni får en bra kväll! ♥


KÄMPIG DAG

Hej på er!
Hoppas er dag har varit bra för min har varit det. Dagen på praktiken har varit riktigt kämpig och det har faktiskt varit riktigt många som kommit och ätit den goda kycklingschnizeln som var dagens meny, även lime pannacotta serverades, så det var väl inte så konstigt att det var över 400 gäster idag!
Nu är det bäst jag fortsätter att göra mig i ordning innan mitt finbesök kommer ikväll, hörs mer sen!


NEW IN - BANDEAU BH


SNART PÅSKLOV!

Godmorgon!
Uppe med tuppen denna morgon men det gör inget.. för vid 15 slutar jag praktiken och då är det påsklov!! Hade det jätte mysigt igår med min prins. Vi kollade tv, myste och pussades hela tiden. Ibland är det jobbigt att vara utan honom men samtidigt lärorikt! Blir fylld med kärlek och värme när Martin är vid min sida, han är bäst!

Men som sagt, praktik hela dagen tills tre och sen är det påsklov. Ska direkt hem efter praktiken, duscha och göra mig i ordning. För ikväll kommer tjejerna hem till mig på en myskväll med mat och film!


MIN KÄRLEK

Inte träffat min fina pojkvän på hela veckan och jag saknar honom såå. Så ikväll övernattar jag hos Martin och åker med honom in till praktiken imorgon bitti. Ska bli super mysigt att få pussa och krama på honom igen! ♥
Ha en fin kväll!



WHAT'S YOUR NUMBER?

I lördagens efter bowlingen kollade jag och Martin på film. Det fick bli What's your number, även fast det var en riktigt tjejfilm så tyckte även Martin att den var bra.
Den handlar om en tjej som läser i en tidning att man inte kan hitta sin stora kärlek om man haft sex med fler än tjugo personer, vilket hon har haft det. Då börjar hon leta upp alla sina ex för att se om någon av dem kan vara den rätta för henne.

Det var en rolig film enligt mig och helt klart se värd!


SALLADSDISKEN

Även denna dag väntas en heldag ute i salladsdisken med Pernilla på praktiken. Börjar lära mig nu men har mycket kvar innan jag kan allt utantill. Mycket som ska förberedas men roligt är det!
Igår var det tacosallad som var dagens sallad och idag är det sallad med grillad kyckling & coleslaw som gäller!

Efter praktiken ska jag träffa min efterlängtade pojkvän!
Hoppas ni får en bra torsdag! ♥


AJJ MINA TÄNDER

Vid lunch idag hade jag en tid bokad hos tandregleringen. Vi pratade om när min tandställning kommer åka av och om allt går som det ska, har jag en tid den 23 maj och förmodligen då åker den av. Så jag håller verkligen tummarna att jag får av den då!!

Spände tandställningen som bara den idag, lite extra som han sa. Även fått en massa gummiband som jag ska ha dag och natt fram tills den 14 maj, då jag ska dit nästa gång. Jippy vad skoj.. bara att stå ut det sista som är kvar nu.
Har i vilket fall riktigt ont i tänderna nu och det är bäst jag går ner och ta en värktablett.. blir ingen träning ikväll heller, har alldeles för ont för det och spänningshuvudvärken är på gång!


SNYGGA BIKINIS

Jag tycker H&M har fått in massvis med snygga bikinis och det är många jag skulle vilja ha. Känner alltid ett måste att köpa minst en ny bikini till sommaren, det känns som om det liksom hör till att förnya bikini högen lite!

PRAKTIK PLUS TANDREGLERINGSTID

Som vanligt är det praktik för min del idag och precis som igår ska jag vara med i salladsdisken hela dagen för att lära mig ännu mer bland de olika salladerna!
Kommer även gå från praktiken en stund för har en tid hos tandregleringen inbokad, hej huvudvärk säger jag bara när jag vet hur mycket de kommer spänna tandställningen!!


TV TITTANDE & TÄNDA LJUS

Dagen på praktiken gick alldeles utmärkt. Fått vara med i salladsdisken hela dagen. Gjort massvis med sallader vilket jag ska kunna till sommaren, då jag har jobb där. Lite krångligt är det allt eftersom man ska hålla reda på vilken sallad som ska innehålla vad, när det är ungefär 15 st olika att välja emellan.

Ikväll blir det mys i vilket fall. Precis duschat och tänkte lägga mig i sängen nu med en skål med glass, det är jag värd!
Ha en fortsatt mysig tisdag!


KRONA

ljuvali.se

TISDAG MORGON

Godmorgon allihopa!
Idag är det praktik på Kalervos som gäller och det blir det som vanligt veckan ut. Inte nog med att det är sista veckan innan påsklovet, utan denna veckan kommer det vara en annan praktikant där också fast dock från en annan skola. Så det ska bli spännande att träffa henne!

Slutar som vanligt halv fyra och innan bussen går hem i eftermiddag, ska jag inom Gina Tricot för att inhandla mig en bandeau bh.


GOTT OCH BLANDAT

Gott och Blandat heter kvällens 60 minuters pass som jag ska köra med mamma. Styrka, balans, kondition, afro och mycket mera. Ett pass vi går på varje måndag, underbart!!


FRIENDS WITH BENEFITS

Friends with benefits är en romantisk komedi som fick mig att le ett antal gånger.
Filmen handlar om att Jamie och Dylan lär känna varandra när Dylan får ett jobberbjudande i New York. Dem blir kompisar och efter ett tag bestämmer dem sig för att bli sexpartners, men efter ett tag blir det mer komplicerat än vad de hade tänkt sig.

Vill inte avslöja filmen för mycket för er, så ta en titt på den själva om ni tycker den verkar bra. Jag trodde dock att den skulle vara bättre än vad den egentligen var, då jag tycker den var ganska rörig. Hade nog för höga förväntningar.. men helt klart sevärd ändå!


NY HEADER

Den gamla

Den Nya
Igår fick jag mig ett ryck och gjorde mig en ny header. Haft min gamla sen oktober förra året och hade tröttnat på den. Så gjorde mig en ny.
Vad tycker ni om min nya header?

MOT SKOLAN FÖR EN LEKTION

Godmorgon på er!
Sovit gott? Jag hade himla problem med att somna igår och jag vet inte om det var för att man ställt om klockan. Men somnade i vilket fall runt midnatt, så var ganska trött när klockan ringde nu runt 6 tiden.
Måndag morgon, ny vecka och nya händelser. Börjar som vanligt veckan med en mjukstart i skolan med en lektion, innan det blir praktik resten utav veckan!

Efter skolan slutat vid 9.20 drar jag mig emot körskolan för några timmars plugg, innan jag åker hem och firar våffeldagen lite i efterskott, hihi.


NJUTER AV SISTA KVÄLLEN PÅ HELGEN

Det var verkligen riktigt skönt att springa 2,5 km i Mellbystrand innan och det gick förvånadsvärt lätt, inte alls jobbigt! Så nästa gång blir det 4 km slingan istället.
Har duschat och ätit kvällsmat nu också så tänkte lägga mig i sängen nu framför tvn och bara njuta av den sista kvällen på denna helgen.

Imorgon väntas en ny vecka och det är inte vilken vecka som helst. Sista veckan innan påsklovet börjar! Så underbart det ska bli med en veckas ledighet sen!


ÅRETS FÖRSTA SPRINGRUNDA

Nu åker löparskorna på och årets första springrunda ska bli gjord. Vädret är ju på topp så varför inte springa en runda i skogen med mamma då med härlig musik i öronen!


SOMMARTID


Det är ett riktigt härligt vårväder ute och det blir inte mycket sämre när man ställt om klockan till sommartid idag. Blir så lycklig när solen kikar fram!
Tänkte sätta mig ute i solen nu med min bok och läsa lite, och hoppas på att få lite fin färg i ansiktet!

MIN GÅRKVÄLL

Min gårkväll blev riktigt lyckad. Vi hade super trevligt när vi bowlade och det gick så bra att bowla, då jag vann nästan överlägset över alla! Hihi. Men bella kom tvåa så vi vann över killarna ialla fall och det är ju det viktigaste :)
På hemvägen svängde vi inom affären och köpte med oss lite godsaker. Sen spenderade jag och Martin kvällen i sängen framför en film och det vi handlade. Riktigt lyckad lördag! ♥

Mmm.. årets första jordgubbar!

PÅ MED BOWLINGSKORNA!

Nu är jag och Martin i ordning gjorda och ska ta bilen in till stan nu. Ikväll är det bowling som gäller och det ska vi spela ihop med Jonathan och Isabella. Länge sen jag bowlade nu och det är ju så himla roligt. Så en bra lördagskväll kommer vi verkligen att ha tillsammans.
När vi kommer hem sen från bowlinghallen ska jag och Martin fortsätta njuta utav lördagen till några filmer och en skål med godis, perfekt! ♥
Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Såhär ser jag ut ikväll

SÖTA MUFFINSFORMAR

Kolla in dessa urgulliga muffinsformarna. Ljuvali.se har så himla mycket fina saker och jag blir så sugen på att klicka hem en massa fina saker tills jag flyttar hemifrån.

NU SKA DET SOLAS!

Innan jag och Martin hoppar på bussen i stan för att åka till mig, ska jag inom solariet och sola en liten stund. Sen är det hem och duscha för att sedan välja kläder inför kvällen, mer om det senare!


NU ÄR DET FREDAGSMYS!


Godisskålen är framme, har Martin vid min sida, ska precis slå på en film och det är helg! Det kan verkligen inte bli så mycket bättre just nu! ♥
Hoppas verkligen att alla ni fina också har en riktigt mysig fredagskväll!

SCHWARZKOPF BONACURE OLI MIRACLE

Tänkte rekommendera denna oljan från Schwarzkopf. Jag fick den i mitt blogkeen paket för någon månad sen och har börjat använda den varje gång efter jag har duschat. Den doftar ljuvligt och mitt hår bli ännu mer glansigare!

Schwarzkopf Bonacure Oli Miracle Finish Treatment är en rik, intensiv oljeformula som ger fantastisk styling- och utslätningseffekt tillsammans med en enastående glans på grovt och motståndskraftligt hår.

Ni finner denna rekommenderande produkt på Lyko.se's hemsida, klicka HÄR för en direktlänk till produkten.


NEW IN - ROSA BLUS


NY DAG PÅ KALERVOS!

Godmorgon!
Uppe med tuppen denna morgonen.. börjar nämligen tidigt idag på min praktik, och Pontus kommer och hämtar mig vid 6 så det är bäst att jag börjar göra mig i ordning.
Slutar som sagt tidigare från praktiken idag eftersom jag börjar tidigt nu på morgonen. Så direkt efter jag slutat tar jag bussen hem till min fina Martin, för att äntligen få pussa på honom!
Hoppas ni får en riktigt bra fredag!! ♥


DAX ATT NANA KUDDEN

Mår mycket bättre efter att ha varit hemma idag också och fått vila upp mig. Så imorgon kommer jag tillbaka till praktiken för en sista dag på veckan innan det är helg! Börjar dock tidigt imorgon men det gör inget, slutar tidigare så det ska bli skönt!
Då var det dax att gå och lägga mig nu om jag ska orka gå upp när klockan ringer imorgon bitti vid 5 tiden.


FISKBENSFLÄTA


KÉRASTASE RESISTANCE

Tänkte tipsa er om en hårprodukt som är en lotion som återuppbygger och skyddar det försvagade håret under värmepåverkan.
Jag är så himla nöjd med denna produkten och jag vill rekommendera den till alla! Jag fick den i julklapp och jag tycker den fungerar kanon, då mitt hår blivit mer mjukt och det känns inte lika slitet längre. Mitt hår blir även mer glansigare!

Ni kan fynda denna underbara produkt på lycko.se för endast 240 kr.


SÄNGLIGGANDES HELA DAGEN

Godmorgon!
Mår inte riktigt hundra idag heller, så stannar hemma från praktiken idag med. Nyss fått i mig lite frukost och nu tänkte jag slå på någon rolig film för skratta behöver jag även fast jag egentligen inte orkar.
Hoppas ni mår bättre än mig idag för sjuk är det ingen som vill vara!


SJUK

Åkte hem tidigare från praktiken idag, redan på förmiddagen. Kände mig kallsvettig, frös samtidigt och huvudet var tungt. Något som håller på att spöka i min kropp just nu, känner mig inte alls kry.
Köpte mig en chokladbit som tröst, tog bussen och åkte hem. La mig i sängen och kollade på hela julkalender Trolltider och sov en stund med faktiskt!
Blir tyvärr ingen träning ikväll, ska bara ligga i sängen och hoppas bli bättre!


KRONKRANS TILL BLOMMA ELLER LJUS

Så vacker denna kronkransen är. Börjat fastna för inredning mer och mer nu, och har börjat hålla mig uppdaterad på fina dekorationer mm. tills det är min tur att ta mitt pick pack till ett eget hem.
 
ljuvali.se

POWERWALK - MUSIK

Tänkte ge lite tips på vilka låtar som jag tycker är bra att lyssna på när man tränar eller bara är ute och promenerar. Jag tycker man blir så himla pepp av dessa låtar och man känner verkligen att man vill träna tuffare och mer!!


PRAKTIK TILL 15.30

Godmorgon alla fina!
Som vanligt har jag praktik hela dagen idag och slutar som sagt halv fyra. Efter praktiken ska jag gå bort till affären där jag köpte min balklänning, för att få hem tyget som blev över när dem sydde upp klänningen åt mig.
Ska även träffa Martin och pussa lite extra på honom innan jag åker hem för att träna!
Hoppas ni får en bra onsdag!


EN KOPP TE & EN BRA BOK

Praktiken gick bra idag, dock känt mig lite hängig och seg hela dagen. Jag får hålla tummarna att jag inte blir sjuk, för det har jag inte tid med faktiskt!
Tänkte hoppa in i en varm dusch nu och sedan göra mig en kopp te och läsa en bok. Ikväll blir det slappt. Ska kolla på Desperate Houewives och sen måste jag sova så jag är utvilad inför en ny dag på Kalervos imorgon!


NEW IN


JEANS SHORTS BY H&M


H&M's jeans shorts är så galet snygga. Färgerna är så himla läckra och jag är så grymt sugen på att beställa hem ett eller två par när pengarna kommer! Riktigt sugen på de gula och de hallonröda, får hålla tummarna att min storlek håller sig kvar!

MOT PRAKTIKEN

Godmorgon!
Idag har jag praktik hela dagen och går alltså mellan 07.30 - 15.30. Lång dag idag och är inte hemma förens lite innan fem. Men har fixat lite tidsinlägg så ni har något att läsa medans jag är borta! Hihi.
Hoppas ni får en riktigt bra Tisdag! ♥


BJÖRNBÄRS SMOOTHIE

Det var riktigt skönt att träna ikväll och som jag kämpade! Tänkte jag avslutar kvällen med en god björnbärs smoothie innan jag ska nana!


FISKBENSFLÄTA

Har precis lärt mig hur man gör en fiskbensfläta, överlycklig! För jag har aldrig lyckats innan när jag provat, men nu gick det minsann!
Nu drar jag och tränar kvällens gympapass. Så himla härligt det ska bli att röra på kroppen igen!


GINATRICOT BEAUTY


KLADDMUFFINS MED CENTER

Förra måndagen när jag var ledig, så bakade jag och Martin. Vi provade att göra kladdmuffins med centerbitar i. Dem blev faktiskt riktigt goda och det var himla mumsigt med lite kola smak i mitten utav muffinsen!


MOT SKOLAN FÖR EN LEKTION

Min älskade måndag är här..! Efter en skön helg blir det en skön start på veckan. Som vanligt har jag en lektion denna måndagen och slutar därför runt 9 tiden. Blir en sväng till körskolan efter jag slutat för ett antal timmars plugg innan jag får sätta mig på bussen hem för att slappa!
Hoppas ni får en bra start på veckan! ♥


SÖNDAGKVÄLL


Ville bara kika in och önska er en fortsatt bra söndag. Kvällen kommer spenderas framför tvn i sängen. Tyvärr blir det en myskväll för mig själv utan Martin, saknar honom redan!
Imorgon väntas en lektion i skolan sen drar jag mig mot körskolan för ett antal timmars plugg.
Ha en fortsatt fin avslutning på denna helgen! ♥

TOPPEN BRA HELG

Har haft en riktigt härlig helg tillsammans med Martin, pappa och resten utav familjen. Älskar att vara hemma hos pappa, för man inser verkligen hur mycket familjen betyder för en när man inte träffar dem så ofta. Så tar verkligen vara på tiden när jag väl är där!
Ikväll ska jag slappa och plugga till körkortet. Imorgon väntas en slapp dag med en lektion i skolan, blir även ett besök på körskolan!


BASLINNE


LÖRDAGSMYS HOS PAPPA

Är ju som sagt hemma hos pappa denna helgen. Även Martin är med mig här och hälsar på familjen. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa till det lite extra. Imorgon spelar min minsta lillabror fotbollscup här i byn som vi självklart ska kolla på och hejja så mycket vi kan!
Ha en bra lördag! ♥


NYA CONVERSE


KLASSISKA SCONES

Receptet är för 4 personer.

Ingredienser:
- 3 dl mjölk
- 100 gram smör
- 7-8 dl vetemjöl
- 4 tsk bakpulver
- 1 tsk salt

Gör såhär:
- Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
- Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.
- Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan forma till en deg.
- Dela degen till fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 cm i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.
- Lägg på bakplåtspapper eller smord en plåt och grädda i ugnen i ca. 10 minuter. Servera nygräddare och varma!


ÄNTLIGEN FREDAG!

Godmorgon!
Äntligen är fredagen här. Som jag har längtat! Är helt slut efter denna veckan på praktiken men som tur har jag bara en dag kvar innan det blir helg.
Helgen kommer jag spendera hemma hos min pappa och hans familj, Martin ska även vara där lite också. Så det blir en myshelg och inte göra något speciellt.
Ha en bra fredag! ♥


VILOKVÄLL

Skulle egentligen tränat stationsträning ikväll men bestämde mig för att ställa in det istället. Haft det kämpigt på praktiken idag, mycket stekande och kunder. Jag är helt slut i huvudet och kroppen och bestämde mig för att ha en vilokväll istället framför tvn, och ladda ny energi till morgondagens praktik!


PAKET FRÅN PARTYLITE

För några helger sen så hade ju mamma ett ljusparty här hemma. Då även jag la en beställning och nu har mitt paket äntligen kommit! Jag är så himla nöjd och jag har så mycket planer och idéer på vad för saker jag ska ha inne i glas skålen!

Kika gärna in på deras hemsida HÄR där dem visar upp så himla mycket olika produkter och inspiration!


NÖTMIX

Det var så jäkla jobbigt att träna men som jag körde. Känner mig som spagetti just nu men gud så skönt det känns! Älskar känslan efter ett tufft träningspass.
Nu ska jag äta min nötmix påse, en äggmacka och en skål med yoghurt och K Special, och kolla på Grey's Anatomy!
Ha en fortsatt fin Onsdag! ♥


FETTFÖRBRÄNNING I 90 MINUTER

Nu sticker jag med mamma och tränar passet som heter fettförbränning i 90 minuter. Galet träningssugen så ikväll kör jag järnet!


SAKER FRÅN IKEA

När jag & Martin var på IKEA i Kållered förr förra helgen, så inhandlade jag lite ljus och även ett ljusfat. Passar perfekt på mitt soffbord i rummet!


KVÄLLSFIKA

Gokväll!
Nyduschad och mysdressen är på! Har även plockat fram lite kvällsfika till mig. Mina kladdmuffins jag gjorde i måndags och även ett äpple, mums!
Ikväll väntas många tv program på tvn. Halv åtta hos mig, Top modell Sverige, Desperate Housewives och Big Brother, toppen tisdag!!


KLADDKAKA MED TURKISK PEPPAR

På praktiken i torsdags gjorde jag och Amanda runt 20 st kladdkakor med lakris i. Dem blev riktigt goda och jag kommer verkligen göra detta hemma någon gång också!
Rekommenderas verkligen!!

Ingredienser:
- 3 ägg
- 3 dl socker
- 150 gram smör
- 1 msk sirap
- ½ msk vaniljsocker
- 1 ½ dl vetemjöl
- 3 msk kakao
- Turkisk peppar

Gör såhär:
- Sätt på ugnen på 175 grader. Smöra och strö lite ströbröd i en form.
- Smält smöret i en kastrull på spisen. Låt det sedan svalna. Vispa sedan ihop ägg, socker, sirap, vaniljsocker och kakao med en elvisp till en smet. När smöret har svalnat lite tillsätter du smöret och vetemjölet.
- Krossa lakrisen i en plastpåse och häll sedan i det i smeten, ta så mycket lakris du vill. Vänd i lakrisen med en slickepott eller en sked.
- Häll smeten i formen och stör gärna över lakris på smeten för extra smak. (Smakar inte så mycket lakris om man bara har i smeten)
- Grädda kladdkakan mitt i ugnen i ca. 20-25 minuter. Servera gärna med grädde och bär till!


PRAKTIK RESTEN UTAV VECKAN

Godmorgon!
Uppe med tuppen är jag denna morgon, och kommer vara det resten utav veckan också. Det är nämligen så att jag har slutat med alla mina kurser i skolan (förutom psykologi B på måndagar). Vilket menas att jag inte har någon mer vanlig lektion i skolan. Kommer ha praktik tisdag till fredag i 6 veckor framöver, vilket verkligen kommer kännas i kroppen.
Är kvar på samma ställe som jag varit innan vilket känns bra. Men denna gången är jag utan Amanda, men det kommer gå lika bra ändå!
Ha en bra dag för det ska jag ha på Kalervos!


DAX FÖR 60 MINUTERS TRÄNING


HÄR HAR DET BAKATS FÖR FULLT


EN GÅNG I PHUKET

I fredags var ju jag som sagt på bio med min Martin och ett par kompisar till oss. Jag hade faktiskt höga förväntningar på filmen och jag blev ännu gladare när den var bättre än vad jag trodde. Helt klart sevärd och värd pengarna!

Den var riktigt rolig och den handlar om en kille vid namn Sven, som är trött på att det inte händer något i hans liv. Han tar då med sig sin pick pack och åker till Phuket helt själv. Där träffar han på olika människor som finns vid hans sida genom hela resan. Han har även bestämt sig för att skriva en bok, men väl i Phuket händer det väldigt äventyrliga saker.


STUDIEDAG

Godmorgon!
Har hunnit med mycket nu på morgonen. Ett frisörbesök är gjort och klippte bara topparna denna gången. Bokade även tid för slingning.
Haft en mysig och god frukost med Martin också. Vi gjorde scones till frukost och lyxade även till det med annanas och gott te.


SÖNDAGSMYS!

Helgen har gått snabbt som vanligt och det är söndag nu igen. Haft en väldigt mysig helg tillsammans med vänner, pojkvän och släkt!
Ikväll blir det en mys söndag tillsammans med min Martin och lite onyttigheter. Imorgon är det studiedag så ingen skola för min del, lyx! Istället väntas det ett frisör besök på förmiddagen, spännande!
Ha en fin söndag! ♥


MAMMAS ROCKY ROAD KAKOR

Det bästa med rocky road kakor är att man själv får välja precis vad man vill ha i sina kakor. Man kan blanda ner det man gillar och mums så goda dem är!

Ingredienser:
* Mjölkchoklad
* Mini Marshmallows
* Kinapuffar
* Nötter

Gör såhär:
1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad ( i en skål över kokande vatten.)
2. Blanda samtliga ingredienser.
3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåpet.
4. När kakan har stelnat, skär upp den i bitar.


FÖDELSEDAGSFIRANDE PÅ RESTAURANG

Gokväll!
Om en liten stund ska jag sätta mig i bilen med min familj, för att åka in till stan. Där ska vi fira morfar med resten utav släkten + några till. Det ska verkligen bli gott med restaurang mat!
Efter vi har ätit tar jag bussen hem till min fina Martin! ♥

Såhär ser jag ut ikväll

TAMPONGS FOR FREE + SABAMED

Ni som har läst min blogg ett tag, vet om att jag är medlem hos Tampongs for free. Vilket är en sida som du kan registrera dig på för att varje månad få hem tamponger, helt gratis! Jag har varit medlem sen några månader tillbaka och är helnöjd! Tveka inte att bli medlem, ni kommer inte att ångra er!


LÖRDAGSMORGON

Godmorgon!
Sovit som en prinsessa inatt bredvid min fina prins. Tyvärr åkte han hem för en liten stund sen men som tur är så ses vi mer i helgen, förmodligen redan ikväll.
Bion igår var faktiskt riktigt rolig. Vi såg ju som sagt, en gång i phuket. Men kommer skriva mer i ett annat inlägg om filmen.

Under dagen ska jag bara ta det lugnt. Så himla tråkigt väder ute så funderar på att städa rummet. Sen ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig lite smått i ordning inför kvällen. Då den kommer spendera på restaurang med släkt och familj.


FREDAGSBIO

Nu sticker jag in till stan med Martin, Emelie & Viktor. Vi ska kolla på bio och ha en trevlig fredagskväll tillsammans. Hoppas verkligen att bion är bra för jag har höga förväntningar!
Hoppas ni får en riktigt fin fredag! ♥


GUL T-SHIRT

Denna gula godbiten fick följa med mig hem från Göteborg förra helgen. Enkel och perfekt! Kommer komma till väl användning i vår och sommar.


ÄNTLIGEN FREDAG!

Godmorgon!
Äntligen är det fredag och när klockan slår halv fyra får jag helg. Det ska bli helt underbart!! Har praktik hela dagen idag, vilket är sista dagen innan det bli hårdare tag. Detta har nämligen varit den sista veckan i skolan med lektioner. För nästa vecka börjar jag nämligen att ha praktik tisdagar-fredagar, kommer kännas tufft! Men väldigt skönt att ha läst klart alla kurser förutom psykologi B.
Ikväll väntas bio med ett gäng kompisar, ska bli kul! Länge sen man gick på bio nu och får hålla tummarna att filmen är bra!


STATIONSTRÄNING

Helt slut i kroppen efter dagens praktik. Stekt runt 400 st schnitzlar, massvis med potatis och bakat runt 20 st kladdkakor med lakris i med Amanda.
Men jag avslutar kvällen med ett träningspass med Emelie och hennes syster. Så ikväll kör vi på stationsträning, sen ska jag sova för jag är förmodligen helt slut efter kvällens träning!


STUDENTKLÄNNING - CHECK!!

Det var denna underbara klänningen som låg i mitt Nelly paket som jag fick hem förra veckan. Den sitter verkligen som en smäck och jag älskar den!! Finner knappt några ord, är bara så himla glad att jag hittat en fin studentklänning som sitter bra. Längtar som en tok nu tills studenten!


KVÄLLENS TRÄNINGSPASS AVKLARAT!

Är helt slut i kroppen efter kvällens träningspass. Måndagens träning tog riktigt hårt i mina lår och armar och det kommer förmodligen dagens pass också göra, men jag gillar det!
Resten utav kvällen ska jag kolla på Grey's Anatomy och Big Brother. Sen måste jag sova, för imorgon väntas en heldag på praktiken.


BOKAT & KLART



Den 6 September åker Jag, min lillasyster och våran mormor till Turkiet. Det ska bli så galet skönt att åka bort till värmen! Jag och min syster har bara varit utomlands en gång och då var det mormor som tog med oss på vår första resa. Så även vår andra resa kommer spenderas med mormor.
Kommer vara runt 31 grader i solen när vi är där så vi kommer verkligen inte frysa. Åh vad jag längtar!

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Just nu sitter jag på tåget med Martin påväg hem till honom. Idag fyller hans ena lillebror år så ikväll ska vi fira honom med lite köpepizza, presenter och efterrätt, smaskigt!
Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha! ♥


BRA ATT HA SAKER

Börjar med att visa det lilla jag köpte i Göteborg. Köpte även fina hårspännen jag ska ha i håret på balen, men visar inte dem här.


6 MARS 2012

Godmorgon!
Sovit helt underbart skönt inatt. Kanske var för att jag tränade igårkväll och var helt slut i kroppen när jag kom hem. Tyvärr känner jag inte av någon träningsvärk idag, även fast jag har haft ett uppehåll på 6 veckor... jag hoppas jag känner av något efter onsdagenspass!
Idag blir det en lång dag i skolan. Har även håla i mitten utav dagen, så tänkte gå bort till körskolan och plugga. Efter skolan åker jag hem till Martin för att fira hans lillebror!


FÖRSTA TRÄNINGEN PÅ 6 VECKOR

Denna veckan får jag äntligen börja träna igen. Det har känts så tomt att inte få träna på så lång tid men nu får jag äntligen röra ordentligt på kroppen igen!!
Men även fast jag får börja träna denna veckan så kommer jag ta det lugnt. Men imorgon kommer jag nog ha världens träningsvärk efter så långt uppehåll, hihi!


FIKA I STAN

Efter morgonens psykologi lektion och redovisning om psykos, drog jag och några tjejer in till stan för att fika och snacka. Blev en mumsig bacon och kyckling macka inne på Espresso House.
Kollade i lite affärer tills bussen skulle gå. Nu är jag hemma och tänkte plugga lite teori till körkortet innan jag slappar tills träningen ikväll.


MIN DAG I GÖTEBORG IGÅR

Igår hade jag och Martin en super mysig dag i soliga Göteborg. Vi började dagen i Kållered med en tur inom IKEA, även deras köpcentrum. Åt lunch inne på IKEA också innan vi tog bilen bort mot Nordstan.
I Nordstan gick vi i några timmar och bara shoppade. Jag fick med min några kassar och jag kommer visa all min shopping lite senare!
Efter det åkte vi hem till Martins morbror, hans sambo och deras urgulliga bebis. Där blev det fika och massa snack, riktigt mysig dag!


DETTA FANNS I H&M PAKETET


MOT GÖTEBORG

Pigg och glad är jag denna morgon. För idag är det en hel dag i Göteborg som gäller och där väntas shopping, mat, fika och så ska vi hälsa på Martins morbror och lillkusin Arvid.
Kommer bli en perfekt dag i Götet! ♥


TITTA VAD JAG FÅTT HEM!




PRAKTIK TILL 15.30

Godmorgon!
Inatt har jag sovit underbart skönt. Kanske var för att Martin låg bredvid mig! Har praktik hela dagen idag, från 7.30-15.30 som vanligt.. men efter det är det äntligen helg!
Har roliga planer planerade inför helgen som kommer bli perfekta. Längtar tills imorgon då det blir shopping i Göteborg!!


COLORFUL SPRING BY H&M


PRAKTIK HELA DAGEN

Har praktik hela dagen idag med Amanda. Vid lunch kommer Martin komma och göra oss sällskap för att äta med oss och även maten vi lagat.
Efter praktiken åker vi båda hem till mig för att mysa hela kvällen! ♥