TAMPONGS FOR FREE

I veckan fick jag hem ett paket från Tampongsforfree.se vilket jag blev väldigt glad för. Då jag tycker att deras affärside är super smart då man går in på deras hemsida och blir medlem, och på så sätt får tamponger hemskickade varje månad helt gratis.

Det enda man behöver göra, det är att svara på några frågor varje gång man fått hem ett paket, som tar max några minuter! Hur smart är inte det?
Och vilken tjej vill egentligen lägga pengar på dyra tamponger? Tror inte det är någon.
Så jag tycker ni ska klicka er in HÄR för att bli medlemmar hos Tampongs For Free för att sedan får tamponger hemskickade helt gratis!

Förutom tamponger fick jag hem tuggummi och några erbjudanden

30 NOVEMBER 2011

Sovit som en prinsessa inatt, kanske beror på att Martin sovit bredvid mig.
Idag är det en kort dag i skolan, vilket ska bli väldigt skönt! Börjar inte förens halv 10 idag men har bokat in 2 körlektioner nu på morgonen. Så det blir först körlektion och sen skola tills 14.
Efter det ska jag bara hem och slappa hela kvällen!
Ha en toppen Onsdag!

Vi två i somras

TISDAGSMYS MED MARTIN

Kom precis ut ur en varm dusch och nu ligger jag i sängen framför tvn med tända ljus i hela rummet med Martin bredvid mig. Ikväll ska vi bara njuta utav varandras sällskap med en massa pussar och bara ta det lugnt framför tvn. Det är Desperate Husewives ikväll och det får jag inte missa!

Hur som helst så gick min körlektion jättebra. Skulle egentligen haft en dubbel lektion idag men min körlärare avbokade den ena för han tycker inte jag behöver den för jag gjort så stora framsteg på den senaste tiden. Kul att höra!!


REDO INFÖR SÄLEN

För några veckor sen var jag och Martin på Stadium Outlet för att inhandla lite småsaker till Sälen resan. Perfekt att handla vantar och skidsockar när det är nedsänkt pris!


DUNDER FÖRKYLDNINGEN FORTSÄTTER

Hej på er!
Knappt sovit något inatt för har nyst och snytit mig precis hela tiden.. varit halvvaken från 03-06 och när klockan ringde vid halv 7 var jag hur trött som helst! Väldig låång dag idag med, men får ta och köpa mig något i skolan som håller mig pigg!

Det är som sagt en lång dag för mig idag. Slutar vid 4 tiden idag och direkt därefter har jag en dubbel körlektion så är väl hemma runt 6 tiden.
Ha en bra dag så hörs vi med ett tidsinställt inlägg vid lunch!


LJUSA DRÖMMEN


EFTERMIDDAGS TUGG

Körlektionen gick jätte bra! Körde lite överallt, stadstrafik, landsväg, motorväg, backade in på parkeringar, fickparkerade.. ja allt!
Har tagit fram lite godsaker till mig själv. Är super trött och förkyldningen tar tål på mig. Så behöver lite energi till teoriplugget!!

STORM UTE

Godmorgon på er!
Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort, förutom att jag har nyst och snytit mig nästan hela natten. Har åkt på en förkyldning nu i helgen, inte roligt alls! Får dricka mycket te med houng i och hoppas på att det går över snart.
Jäklar vilken storm det var ute igår. Trodde att taket skulle åka av igårkväll när jag kollade på film. Var lite läskigt faktiskt, och bilderna på aftonbladet blev jag bara chockad över att se. Hoppas det blåser och regnar mindre idag iaf.

Ska alldeles strax ner och äta frukost. Idag är det skola till 9.20, älskade måndag! Därefter ska jag ha dubbel körlektion och sen direkt hem för att plugga teori.
Hoppas ni får en bra dag ♥


1:A ADVENTS PYSSEL

Mamma fick för sig för några veckor sen att vi skulle göra ett hemmagjorda pepparkakshus i år, så det är de vi två har pysslat med nu i eftermiddag!
Delarna blev jättebra när de varit i ugnen och nästa helg tänkte vi sätta ihopa det. Hoppas inga delar går sönder bara!

Nu ska jag börjar plugga körkortsteori och det är de jag kommer spendera min Söndags kväll med.
Ha en fortsatt fin dag i stormen! ♥


FREDAGENS KLÄDSEL

Såhär såg jag ut i fredags när jag var ute och dansade med tjejerna. Klänningen kommer från HM.


THE CORNER

Gårkvällen blev riktigt lyckad, hade så sjukt kul med tjejerna att jag redan längtar tills nästa utgång. Var på the corner hela kvällen och dansade gjorde vi som galningar. Från dom öppnade dansgolvet tills vi skulle åka vid halv 3.
Var hemma hos min pojkvän vid halv 4, och snäll som han var gick han upp och hämtade mig då. Men somnade riktigt gott efter allt dansade, fötterna ömmar fortfarande lite efter de höga klackarskorna igår!

Emelie & Emmy

FREDAG

Nu sticker jag hem till Emelie på förfest sen vidare mot stan med tjejerna. Vi ska dansa hela natten och ha rolig, en tjejkväll helt enkelt!
Hoppas ni får en fin Fredag! ♥

25 NOVEMBER 2011

Är dunder trött idag med, även fast jag la mig i hyffsad tid igårkväll. Känns att jag råpluggat hela veckan och ikväll tar jag lite ledigt från körkortsplugg. Då jag och tjejerna ska dricka drinkar och dansa hela natten, ska faktiskt bli roligt!
Men först är det ju skola som gäller. Inte ett dugg avis på min pojkvän som är ledig idag, nejnej. Men idag är det förberedelser inför julbordet som igår.
Hörs efter skolan

saknar min prins som jag knappt fått se på hela veckan.

EN MÅNAD KVAR TILLS JULAFTON

Som jag längtar till julafton, och tänk att det bara är en månad kvar. Det är helt stört hur snabbt tiden går nu för tiden och ibland blir man faktiskt lite mörkrädd. Men på något sätt gillar jag att tiden går fort!

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch sen fortsätta plugga massa till körkortet, som jag gjort precis hela veckan! Jag behöver helg, även fast jag kommer råplugga då med. Vill ha ledighet!


DÖDS TRÖTT

Godmorgon på er!
Idag är jag verkligen hur trött som helst. Känns i kroppen att jag satt uppe länge med teorin igår, får bli en tidig kväll ikväll istället.
Idag är det kök som gäller och denna veckan är det bara förberedelser inför julbordet som ska göras. Tidigt kanske vissa av er tycker, men veckan efter det börjar nämligen jolbordet i skolan för oss och håller på i några veckor.
Nu måste jag göra mig i ordning och sen äta frukost.
Ha en bra dag!!


INGET SLAPPANDE HÄR INTE

Kom hem från skolan och körskolan för en stund sen. Körlektionen gick helt okej, har gått bättre innan! Men på måndag har jag nästa igen och då ska det banne mig gå bättre. Tur att jag har en körlärare som jag verkligen gillar. Han peppar mig så otroligt bra att jag blir mer självsäker!
Ikväll blir det ingen träning för min del. Ska spendera kvällen i sängen med datorn i famnen och plugga en massa körkortsteorri. Tråkigt men tyvärr måste man göra det!

ungefär såhär kommer min kväll se ut!

NEW IN

När jag var på Väla i Helsingborg gick jag in på The body Shop för att se om något föll mig i smaken, vilket det alltid gör när man är där inne. Finns så mycket som luktar så otroligt gott!
Men denna body lotionen fick följa med mig hem, och jordgubbsdoften luktar ju helt underbart!!

Fick även ett litet julhäfte med små rabatter och erbjudande, perfekt till julen ju!
The Body Shop, 179:-

DAGENS 23/11

Nu är jag i ordning gjord och ska ner och göra en stor tallrik mannagrynsgröt till mig själv. Slutar skolan vid 14 idag och ska direkt till körskolan för körlektion. Därefter hem och plugga till körkortet innan träningen börjar!
Fullspäckad dag för mig.. så om det är någon som inte ska göra något idag, slappa lite åt mig också då! hihi.
Ha en bra Onsdag! ♥


FAVORIT SERIERN

Alldeles strax börjar äntligen ännu ett avsnitt utav en utav mina favorit serier, nämligen Desperate Husewives. Det är så otroligt spännande att jag knappt står ut i 10 min till tills det börjar. Är ju hel spänd på vem det är som har grävt ur Gabbi's styrfars kropp ur graven!

NY KATEGORI: MAT & BAK

Har skaffat en ny kategori här i bloggen. Har döpt den till Mat & Bak där jag tänkte lägga allt jag bakar och allt jag lagar i.
Eftersom jag går den linjen jag gör, alltså Restaurang programmet så hade det ju kanske varit kul för er att få tips och inspiration om mat. Gillar ju även att baka så det ju aldrig fel med baktips heller, hehe.
Men jag ska göra så gott jag kan, uppdatera denna kategorin så ofta jag bara kan.
Hoppas ni uppskattar en sådan kategori!

DAG 3 - BOLMSÖ

Började morgonen med att gå en långpromenad med Ludde. Därefter blev det en smarrig frukost innan vi började städa i ordning allt för att åka hem.

Martins söta med väldigt gamla hund Ludde.

Påväg hem från stugan för att mellanlanda hos M för att sedan åka vidare hem till pappa.

22 NOVEMMBER 2011

Godmorgon på er!
Fy attans jag trött jag är idag. Går enda till 16 idag i skolan... bara att bita ihopa även fast jag hade velat ligga kvar i sängen.
Har gjort ett tidsinlägg till er om sista dagen ute på Bolmsö med min prins. Kika in under dagen så får ni se de sista bilderna på vår lilla roaptrip!
Annars så kommer väl blogggen lida idag med. Körkortsteori ska pluggas direkt när jag kommer hem och förmodligen tills jag ska nana kudden.
Aja, men ett litet inlägg ska jag nog hinna med. Hihi, Ha en toppen bra dag!


EN FÖRTIDIG JULKLAPP

Förra veckan fick jag en förtidig julklapp från min älskade Martin. Vilket han sa att jag var värd. Åh, jag har verkligen världens bästa pojkvän!


NYSS HEMKOMMEN

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från skolan och körskolan. Slutade ju vid 9.20, som alla andra måndagar. Sen stack jag bort till körskolan för en körlektion. Träffade även min pojke en liten stund och nu är jag äntligen hemma!
Ska plugga precis hela dagen tills min träning ikväll. Både körkortsteori och samhällskunsskaps provet, som är imorgon, ska jag få gjort.
Hörs lite senare


JULMARKNAD PÅ WAPNÖ

Idag har jag och Martin haft en mysig dag på Wapnös julmarknad. Så himla fint med alla handgjorda saker! Fick sån mysig julkänsla av alla fina lampor och julmusik. Som jag längtar till julen!

19 NOVEMBER 2011

Nu sticker jag hem till min fina pojkvän för att spendera resten utav helgen där. Ikväll ska vi bara äta gott med hans familj och sen bara ta det lugnt resten utav kvällen.
Ha en fin lördag!


VÄRLDENS MYSIGASTE HALSDUK

När jag och Martin var på Väla på Höstlovet med ett annat par. Så shoppade vi ju en heldag i Helsingborg. Det jag absolut var på jakt efter, det var en ny halsduk.
Och det är verkligen inte lätt att hitta en halsduk till mig, det vet min pojkvän om vid detta lagret. Antingen är den för tunn, eller för tjock, för lång, för smal eller alldeles för sticksig...
Men inne på JC hittade jag en perfekt halsduk som jag förvånadsvärt fick utav Martin.
Jag har världens snällaste pojkvän! ♥


ÄNTLIGEN HELG OCH FREDAGSMYS

Nu har jag slutat skolan och allt gick bra i köket. Inga kastruller kom flygades idag och det känns skönt, haha!
Just nu är jag iaf påväg hem till pappa där min pojke redan är. Vi ska ha fredagsmys med familjen och självklart blir det idol ikväll!
Ha en bra kväll ♥

bild ur arkivet

VAD FANNS I PAKETET?

Förra veckan fick jag hem ett paket från Gina Tricot i brevlådan. Och det var denna kjolen jag hade skickat hem. Tycker det är grymt snyggt med någon stark färg i en outfit och sen passar ju denna bra tills julafton också. Så jag passade på när priset inte alls var så farligt!
Hade ju även på mig denna på studentfesten i Tisdags.

Älskar dragkedjan därbak!

ANGÅENDE DET FÖRRA INLÄGGET

Godmorgon på er!
Mår betydligt bättre idag än igår efter den lite oturs insident.. haha! Ni alla som känner mig väl vet att jag är väldigt klantig utav mig men denna gången var det faktiskt inte mitt fel och det kan jag stolt säga att det inte var! haha

Men igår var jag i köket hela dagen i skolan. Ja fram tills mamma fick ett samtal från min lärare om vad som hade hänt och att hon var tvungen att hämta mig.
Men ja till själva "olyckan".
Vi var nästan klara för dagen. Vi höll på att plocka in all ren disk i köket och därefter skulle vi börja skura golvet. Men när en kille i klassen skulle lägga upp en potatiskastrull, som är ganska tung! Såg han inte att det stod en bakom så när han la upp sin rena kastrull trillade den andra ner mot golvet, och olyckligsvis stod jag där bakom och fick en potatiskastrull rätt på huvudet och den föll 30 cm kanske.

Låter lite komiskt kanske för det hade jag själv nog tyckt. Men ajj vad ont det gjorde. Tårarna bara sprutade och jag var helt skakig.
Min lärare sa även till mamma att hon skulle hålla koll på mig där hemma så jag inte svimmar av, har väldigt ont i huvudet eller kräks, då kan det vara några symtom på hjärnskakning.
Men jag är väldigt glad att den inte föll med någon kant före för då hade det slutat illa..

Men det jag egentligen ville komma fram till var att jag mår bra idag! Har inte ont i huvudet, bara min lilla bula jag fått då. Men ska ha en värktablett i fall att och så ska jag ta det extra lugnt i köket idag.
Önska mig lycka till i köket idag och att jag inte får en kastrull i huvudet idag med, hihi!

bild ur arkivet

HUVUDET PULSERAR..

Hej på er! Mår inte alls bra efter dagens olycka, huvudet dunkar som bara den och resten utav dagen ska jag ligga i sängen och vila. Orkar inte skriva mer idag, hörs mer imorgon!

DAGEN INNAN NYÅRSAFTON BÄR DET AV

I Lördags skrev jag att ett par kompisar skulle komma hem till mig på kvällen. Men då gjorde vi inte vad man brukar göra.. utan då planerade vi allt inför skidresan vi bokat! Har inte skrivit något i bloggen om en skidresa innan så nu gör jag det för det är ju ungefär en månad kvar tills bilen rullar mot sälen.

Vi är 8 st kompisar som ska dit, 4 par. Det kommer vara första gången jag ens står på skidor så jag är helspänd över hur det kommer vara och gå för mig. Men mest orolig är jag ju för liftarna, hade varit typiskt klantiga Linnea att fastna eller något annat galet. Men som tur har jag mina fina vänner och pojkvän som kommer hjälpa mig med allt!
Även tur att jag har Amanda som inte heller kan åka skidor, skönt att vi är två! haha

Det ska bli så sjukt roligt att vi är ett stor och härligt gäng som ska vara där i 10 dagar. Jag är heltaggad!!


STUDENTFEST, FILMTEMA

Gårkvällen blev riktigt lyckad. Förfestade och spelade lite spel hos Thommy innan vi drog in till stan för att gå vidare till Moon där studentfesten var.
Det var grymt mycket folk och musiken var på topp. Hela kvällen gick åt att träffa massa kompisar och dansa tills taxin kom och hämtade oss vid 2 tiden.
Väldigt lyckad kväll!!

här är 3 bilder jag knäppte under kvällens gång.

MOT ANDRA STUDENTFESTEN

Ikväll är det den andra studentfesten som gäller och temat är film. Jag och pojkvännen kör på Musse och Mimmi pigg!!
Ha en trevlig kväll för det ska vi ha ♥


CUPCAKES MED FROSTING RECEPT

Det var några utav er som berömde mig för mina cupcakes, vilket jag verkligen blir glad för! Sen frågade några även om jag kunde lägga ut recept på muffinsen och glassyren och självklart kan jag det. Så här har ni det!

Kladdmuffins
Ingredienser:
* 2 ägg
* 2 ½ dl strösocker
* 2 tsk vaniljsocker
* 1 krm salt
* 4 msk kakao
* ½ tsk bakpulver
* 2 dl vetemjöl
* 100 gram smält smör eller margarin

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.
Smält smöret i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt sedan svalna.
Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao och bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta smöret. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.
Klicka ut smeten i bakformarna. Grädda i ugnen i 200 grader i ca. 10 min.
Lägg en handduk över kladdmuffinsarna när de svalnar så blir de inte hårda.

Cupcakes frosting
Ingredienser:
* 60 gram mjukt smör
* 5 dl florsocker
* 1 tsk vaniljsocker
* 1 msk färskpressad citron saft
* 100 gram philadelphiaost
* Några droppar valfri karamellfärg

Gör så här:
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaften krämigt.
Vispa i philadelphiaosten.
Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
Bred den på cupcakesen och garnera med strössel, bär eller blommor.


FÖRST SKOLA, SEN STUDENTFEST

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Även denna natten har jag sovit som en prinsessa men dock utan min prins inatt. Ville inte upp när klockan ringde, låg så skönt och när jag inser att det är en låång dag i skolan vill man bara dra täcket över huvudet ibland. Men idag fick det inte bli så, bara att gå upp och gilla läget!

Idag är det som sagt en lång dag i skolan. Slutar vid 16 och sen ska jag direkt hem för att göra mig i ordning med Martin innan vännerna kommer och hämtar upp oss. Det är nämligen den andra studentfesten ikväll!! Det ska bli riktigt roligt men som ni förstå kommer bloggen lida lite för det. Men jag ska försöka!
Ha en bra dag i skolan, på jobbet, hemma om någon ska vara det, hihi! ♥

nu ska jag gå ner och göra en kopp te och macka till frukost

TRÄNING PÅ G

Nu är det 60 mins svettande som gäller. Så otroligt träningsugen så detta ska bara bli skönt!
Ha en bra kväll! ♥

DAG 2 - BOLMSÖ

Varje morgon började vi med en god frukost med ägg, några koppar te, juice, rostat bröd och massa pålägg.

Under hela lördagen blev det ett rännande mellan soffan, ut och gå med Ludde och ut till badtunnad. Men det var otroligt mysigt sen när vi väl kunde bada, även fast det var jobbigt att hålla på att fylla på ved i 5 timmar.

Innan vi gick ut och badade i badtunnan lagade vi tacos tillsammans.

Eftersom jag är så otroligt mörkrädd och vi skulle bada när det var bäcksvart ute så var Martin så söt med att tända upp nästan hela trädgården med marschaller.

Resten utav kvällen myste vi till det med en massa onyttigheter och några filmer framför den öppna spisen. En riktig myskväll jag alltid kommer minnas!

SÖNDAGSMYS MED POJKVÄNNEN

Gokväll!
Precis tagit mig en varm dusch och nu ligger jag framför tvn med datorn i knät, bredvid min fina pojke och väntar på att Gustafsson 3 tr ska börja. Det programmet är ju såå bra, haha. Ett typiskt Linnea och Martin program! Till det ska vi smaska på lite goda chips med tända ljus i hela mitt rum.
Därefter ska vi nog sova om det inte går någon bra film på tvn då, för båda är så sjukt trötta idag efter julmarknaden och alla affärerna vi gick i innan.
Ha en fortsatt fin Söndag! ♥♥


JULMARKNAD PÅ LILLA BÖSLID

Det var super mysigt på julmarknaden. Var en sån mysig känsla och all doft fick en att längta tills julen. Det enda som fattades var nog bara snön, mörkret och all fin julbelysning.
Men vi var lika glada ändå att få så runt där och kolla på alla fina hantverk och provsmaka pepparkakor med ädelost på, även dricka olika sorters glögg.
Köpte även en super fin julklapp till Martins föräldrar som vi tror dom kommer bli jätteglada för!!


CUPCAKES BAKNING

Igår när jag och Martin kom hem till mamma igen så ställde vi oss och bakade en massa cupcakes med glassyr på. De blev riktigt goda, så nu är eftermiddagsfikan klar!

Om en liten stund ska jag och M iväg till Stadium outlet och sen vidare på julmarknad på Lilla Böslid.
Ha en bra dag!


UPPE MED TUPPEN

Godmorgon!
Idag är jag och Martin uppe med tuppen. Det är nämligen så att han och de andra i klubben ska spela tennis match mot båstad, och självklart ska jag vara med och kolla idag och hejja på! haha.
Därefter åker vi direkt hem till mig för att baka lite och ta det lugnt innan våra kompisar kommer senare ikväll.
Hörs mer senare!


NEW IN

Fick med mig en svart super gosig kofta hem Väla på höstlovet, älskar den! Kommer vara perfekt nu i vinter när man fryser så mycket.
Bilderna blev inte så rättvisa då den ser mörkblå ut på bilderna när den egentligen är svart.

Bikbok, 299:-

MYS TORSDAG MED VÄRLDENS FINASTE KILLE

Åkte hem till Martin efter skolan och sen jag kom har vi bara tagit det lugnt. Gick en kvällspromenad med hunden innan under en stjärnklar himmel, så otroligt mysigt att bara gå där i kylan och hålla varandra i händerna.
Nu hade vi tänkte kolla på Robinson och därefter parlamentet, sen ska vi sova.
Hoppas ni haft en bra dag och kväll för det har jag haft med min prins! ♥


SAKER KLARA INFÖR TISDAG

I Tisdags var jag och Martin inne i stan och fixade lite saker till studentfesten som är på tisdag. Kläderna har vi även valt ut så nu är det bara att invänta dagen. Kommer bli en rolig och spännande natt!!


EFTER TRÄNINGEN..

Fy så skönt det känns nu efter att jag avklarat ett 75 mins träningspass med mamma. Vi båda tyckte det var så jäkla jobbigt men vi kämpade på och nu är jag stolt över mig själv att jag klarade det. Även fast jag trodde jag skulle typ dö där ett tag, haha!

Istället sitter jag här nu nyduschad och inväntar att Grey's Anatomy ska börja samtidigt som jag smaskar i mig mannagrynsgröt. 
Fick även hem ett paket i brevlådan innan, lycklig tjej!!

visar bild när jag orkar ta foto på det.. haha

NU ÄR DET 75 MINS MEDELPASS SOM GÄLLER


BLOGGSVAR - NU TANDSTÄLLNING - SEN OPERATION

Har fått en del frågor om varför jag är så ofta hos tandläkaren och vad dom gör med mina tänder egentligen. Så jag tänkte berätta allt som jag kommer gå igenom och vad som kommer hända det kommande halv året.
Jag fick min tandställning hösten 2010. Hade ett extremt överbett så jag kunde sticka ut halva tungan när jag bet ihopa, men det har blivit mindre sen jag fick tandställningen. Men har fortfarande överbett så jag inte kan knappt bita av något med framtänderna. Lösningen till det är alltså en operation.
 
Så i slutet av Januari 2012 har jag en operationstid bokad och jag är redan nervös. På operationen kommer dom såga loss både över och under käken för att flytta fram dom. Ingen behaglig känsla att veta redan nu vad dom kommer göra på mig! De ska även dra ut två visdomständer på mig, men självklart kommer jag vara nersövd!
 
Jag kommer leva på flytande föda i 3 veckor efter operationen.. så har börjat redan nu kolla upp massa sopprecept. Så har ni något gott recept så någon flytande föda, får ni gärna skriva!
Ska ha tandställningen 3 månader efter min operation för att tänderna inte ska flyttas. Men ska ta bort tandställningen i slutet av maj. Alltså innan balen och studenten är, så jag är glad att jag hinner bli frisk innan allt det roliga börjar!
 

SNART STUDENTFEST IGEN

På Tisdag gäller det igen!!

NEW IN

Detta fick jag med mig hem från IKEA när jag var där på höstlovet. Riktigt nöjd med lamporna. Dom passar så bra in i rummet! Sen var det extra pris på dom, så kunde inte låta bli!


8 NOVEMBER 2011

Godmorgon!
Sovit som en prinsessa inatt, så när klockan ringde ville jag verkligen inte gå upp. Kan vara lite för att det är en låång dag i skolan idag. Men det är bara att gilla läget.
Får knarka värktabletter idag också, smärtan på tänderna har inte gått över och jag börja undra hur jag ska klara mig eter operationen. Om jag klagar redan nu, hur ska det bli sen då?!
Aja, nog om det. Hoppas ni får en toppen dag!


FRUKTANSVÄRD SMÄRTA

Har så fruktansvärt ont i tänderna. Dom är så ömma att bara jag nuddar dom med fingret gör det ont. Fått sån spänningshuvudvärk tack vare smärtan i tänderna så skippade träningen ikväll. Ska istället ligga i sängen och plugga tills provet imorgon. Sen ska jag även bara mysa under en filt med en kopp varm choklad framför Ensam mamma söker, och hoppas på att jag mår bättre imorgon!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!


ÄNTLIGEN HEMMA

Nu är jag äntligen hemma från skolan och tandläkaren. Mina tänder är riktigt ömma redan nu så känner att jag får gå ner och ta något väldigt lätt tuggat till lunch. Men det positiva är att detta var sista gången jag spände min tandställning, aldrig mer! wiie

Fick med mig 3 välbehövda saker från stan. Annars så ska jag slå mig ner i skolböckerna nu, för imorgon är det prov som gäller!


MOT TANDREGLERINGEN ÄNNU EN GÅNG

Tänderna blir bara rakare och rakare.. kanske är för att jag besöker tandregleringen typ en gång i månaden. Men alla tänderna ska ju bli så raka som möjligt innan min operation i Januari.
Just nu sitter jag iaf i väntrummet och väntar på att få komma in till min tandläkare. Ska spänna hela tandställningen denna gången också. Kan redan känna smärtan efteråt..


SISTA DAGEN PÅ HÖSTLOVET

Höstlovet har gått så sjukt snabbt. Kan ha varit för jag gjort saker hela tiden, men jag klagar inte. Det är skönt att vara ledig men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna igen.

Sista dagen på lovet hade jag tänkte spendera med min prins. Åker nog hem till honom om en liten stund. Bara pussas och ta det lugnt innan skolan börjar imorgon igen.


6 NOVEMBER 2011

Hej på er!
Sen jag vaknade i morse har förmiddagen bestått utav storstädning utav rummet och nu kan jag säga att det luktar himla fräscht.
Är himla träningssugen så funderar starkt på att klä på mig träningskläderna och ut och jogga en runda. Hade varit skönt efter lovets alla onyttigheter!


HON ÄR SÅ GRYM


DAG 1 - BOLMSÖ

Vi kom ut till Martins sommarstuga på Bolmsö vid middagstid och då började vi med att packa upp allt och sen bäddade vi rent i sängarna. Sen åt vi varma mackor och drack några koppar te till Bonde söker fru. Gjorde även i ordning lite onyttigheter tills resten utav kvällen då vi spenderade den i soffan, framför tvn och öppna spisen med filtar.


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Nu är jag äntligen hemma igen. Efter att ha varit borta sen i onsdags så känns det riktigt skönt att få vara hemma igen. Helt mitt höstlov har bara försvunnit men ack så roliga och mysiga saker jag har gjort.
I min pojkväns sommarstuga hade vi haft det så sjukt mysigt med badtunna och allt, och självklart kommer det komma upp en massa bilder efterhand men tänkte redan ikväll göra ett inlägg om första dagen.

Sålänge kommer det en bild från Bolmsö, resten kommer senare.

HEMMA FRÅN M'S SOMMARSTUGA

Hej på er!
Bloggen har stått lite tom sen jag åkte ut till Bolmsö med Martin till sommarstugan. Men nu har jag tagit igen alla kommentarerna men imorgon kommer bloggen vara på topp igen. Ska nämligen hem till pappa nu med Martin, då M ska dra el och fixa några utebelysningar åt honom.
"Bra att du skaffat dig en kille som ska bli elektriker" som pappa brukar säga, haha!

Är alltså hemma hos mamma imorgon igen och då kommer det komma upp en massa bilder från Bolmsö och från det som blev inhandlat på Ikea och Väla i Tisdags.
Så det blir alltså en övernattning hos pappa ikväll och ikväll blir det nog Idol-mys med familjen och min prins ♥

bild från arkivet

3 NOVEMBER 2011

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Här ute i Martins sommarstuga i skogen är allt toppen bra. Vi är just nu ute på en lång promenad med hunden och det är svinkallt ute. När vi kommer tillbaka till stugan blir det mys framför en film med tända ljus. Bloggen och kommentarerna får lida lite tills imorgon också. Ha en toppen bra dag för det ska jag ha i skogen med min prins!!

ÄNNU EN ROADTRIP

Just nu sitter jag och Martin i bilen påväg till hans sommarstuga. Men innan dess ska vi inhandla lite mat som vi ska ha med oss.
Vi kommer spendera två nätter där. Vi ska bara koppla av, bada badtunna, laga mat tillsammans, mysa framför öppna spisen med filmer & godis hela dagarna och bara pussa ihjäl varandra. Sånt man inte kan göra annars eftersom vi inte bor tillsammans ännu.
Men det ska bli super mysigt att bara få vara för sig själva! om man inte räknar med hunden då, hihi.


2 NOVEMBER 2011

Nu sticker jag in till körskolan för att ha en dubbel lektion där. Därefter ska jag möta upp pojken min och gå bort till Kalervos (min praktikplats) för att äta dagen lunch.
Sen åker vi vidare på en liten mini roadtrip. Ska bli mysigt att spendera några dagar tillsammans med min prins. Berättar mer om det i eftermiddag, kika in då igen!


HEMMA FRÅN IKEA OCH VÄLA MED NÅGRA HUNDRALAPPAR FATTIGARE

visar allt senare

TRE FAVORITER


MOT HELSINGBORG

Nu har jag och pojken gjort oss i ordning och ska alldeles strax gå ner för att äta frukost. Idag ska vi åka iväg på en roadtrip mot Helsingborg med Bella och Jonte. Vi ska gå en sväng på Ikea och Väla.
Ska bli himla skojsigt och sen är jag grymt shoppingsugen så jag hoppas verkligen jag kommer hem med någon kasse iaf.
Ha en riktigt bra tisdag!