BALKLÄNNING KÖPT - CHECK!!

Åh jag är så lycklig just nu. Hittade en super fin balklänning i stan så nu är den betalt. Den kommer vara så himla fin på mig och jag älskar verkligen den! Så nu längtar jag bara tills februari då blir min på riktigt!!
Även bokat håruppsättning, det gäller att vara ute i god tid...dock är bara frågan vad man ska ha för frisyr. Tur att det är långt kvar så man hinner fundera!

Det finns så många fina håruppsättningar

UTMANAD

Fick en blogaward utav Hannah!

1) Varför började du blogga?
För att jag kände kompisar som bloggade och sen läste jag även mycket bloggar. Så ville prova själv och se vad jag tyckte om det.

2) Vilka bloggar följer du?
Jag följer väldigt många bloggar. Gillar att följa bloggar som ger mig inspiration till allt. Kläder, smink, hår, vardag och mysiga händelser. Brukar följa Madeleine, Lotta & Sofia dagligen. Men självklart många många fler!

3) Vilken är din favoritfärg?
Oj.. har många favorit färger! Men det allra bästa är nog röd, för den påminner om kärleken!

4) Vilken är din favoritfilm?
Det finns så många bra filmer som jag tycker så himla mycket om. Men Dear John, No Attached String, Life As We Know It är några favoriterna.

5) Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför?
Det finns så många länder som jag vill besöka då jag bara varit på en solsemester en gång i hela mitt liv. Men Grekland är ett land jag verkligen ska besöka. Det verkar så himla fint med alla vita byggnader, all grekisk mat, stränderna, palmerna.. ja allt!
Även Thailand är ett land jag vill besöka i framtiden.

Jag utmanar Emilia, Ninni & Madeleine

UNDERBAR KÄNSLA MED HÖSTLOV

Godmorgon!
Vaknade ganska tidigt i morse, men pillade lite med mobilen tills det var dax att göra sig i ordning. Ska nämligen göra lite saker i stan idag med mamma och syster. Även inom praktikplatsen en snabbis.
Måste inhandla ny linsvätska och sen ska jag kolla på lite balklänningar. Men nu är det dax för frukost innan jag beger mig mot stan.


PERFEKT SLUT PÅ VECKAN

Bloggen har stått väldigt stilla idag, men har bara slappat med Martin hela dagen tills han åkte hem. Gårkvällen var förövrigt väldigt rolig, så länge den varade med andra ord!

Just nu mumsar jag i mig chips och dipp, och väntar på att Gustafsson 3 tr ska börja. Är grymt trött idag även fast jag sovit 9 timmar inatt, så kommer nog somna efter det programmet.
Imorgon ska jag in till stan med Mamma och Syster för att kolla balklänning, spännande! Mer om det imorgon.


KORSHALSBAND

Det var detta halsbandet jag hade på mig igår när vi firade mina 3 tjejer som blivit 18 år. Inhandlade det i måndags och tycker så himla mycket om det. Enkelt men snyggt!
Accent, 99:-

DAGENS PARTY KLÄDSEL

Tröja - Gina Tricot // Kjol - HM // Strumpbyxor - Lindex // Skärp - Vila // Smycken

Ska alldeles strax åka hem till Amanda för att träffa dom andra tjejerna. Vi ska äta varmrätt och efterrätt hemma hos henne, även dela ut massa presenter till de 3 födelsedagsbarnen som fyllt 18 år.
Sen drar vi vidare till stan för att dansa loss hela natten!
Ha en toppen lördag för det ska jag verkligen ha med mina favorit tjejer! ♥

BLI FIN INFÖR KVÄLLEN

Nu är jag hemma hos mamma igen och alldeles strax ska jag äta lite pannkakor med familjen. Därefter tänkte jag göra mig lite fin inför kvällen med bodyskrub, ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna och allt annat ni ser på bilden. Ikväll är det 18 års fest på schemat!

VERSACE FOR H&M

Den nya klädkollektionen Versace som H&M kommer komma med den 17 november, tycker jag faktiskt har ganska fina kläder. Lite annorlunda jämfört med de andra kollektionerna som varit, men priserna tycker jag var maffiga. Lite för maffiga faktiskt, vilket är tråkigt!
Men vissa plagg är fortfarande snygga!


NÅGRA TIMMAR KVAR TILLS HÖSTLOV

Godmorgon på er!
Är super trött idag och jag hoppas att dagen kommer gå fort. För om några timmar får jag äntligen höstlov, vilket verkligen är efterlängtat. Har så mycket roliga saker planerat på lovet och sen är det aldrig fel med en veckas ledighet!

Nu ska jag bege mig till skolan och därefter ska jag ju hem till pappa för att ha myskväll med dom. Men kommer hem igen redan imorgon för imorgon kväll står paaarty på schemat!
Ha en bra dag!



TV MYS

Precis tagit en lång och varm dusch, och nu hade jag tänkt hoppa i myskläderna för att lägga mig i sängen för tv dax. Men innan dess hade jag tänkt ringa min pojkvän och prata lite med honom. Vi har inte hunnit träffats sen förra helgen pga. av plugg, träningar och andra saker. Så jag saknar honom en massa!! Längtar tills lördag då jag får pussa på honom igen.

Ska även hinna med att packa ner några viktiga saker i väskan, för imorgon efter skolan åker jag direkt till pappa. Vi två ska ha myskväll tilsammans med mina småbröder, kolla idol och äta gott. Ska bli super mysigt och det känns som det var en evighet sen jag fick krama dom.

min prins & jag i somras

DÄR RÖK DET GODA MED DAMMSUGARE OCH ARRAKSBOLLAR

Idag i köket efter vi hade gjort klart alla förrätter, desserter och dagens sallad. Så påbörjade jag, Marcus och Calle smeten till arraksbollarna som 3 elever från högstadiet ska börja rulla imorgon. De ska prova på och se hur vi har det och se om det är någon linje som de skulle vilja börja på sen.

Men iaf. Vi gjorde smeten till arraksbollarna/dammsugare. Och vem tycker inte om dammsugare egentligen? Det är så himla mumsigt men egentligen vill man inte veta vad det innehåller eftersom det heter just dammsugare.. men idag fick jag verkligen veta vad det innehåller. Så jag kan säga att jag kommer nog aldrig kunna köpa en dammsugare igen på ett cafée, tyvärr...

Här är det bara massa malda frysta kakrester och bananer, inte så gott..! som tillslut blir dammsugare och arraksbollar.


NÅGRA NYHETER FRÅN HM


MOT SKOLAN

Hej på er!
Orkade knappt blogga något igår när jag låg sjuk. Men det blev en hel del filmer, körkortsteori och även lite vanliga tv program under dagens gång. Drack väldigt många koppar te för förkyldningen och halsen, vilket det känns idag.
Mår mycket bättre idag. Både förkyldningen och halsen sitter fortfarande kvar men det har minskat väldigt mycket. Så ska prova gå till köket i skolan idag. I värsta fall skickar han väl hem mig, men det tror jag inte!
Så ha en bra torsdag så hörs vi!


NEW IN

Gina Tricot, 99:-

EN BRA START PÅ DAGEN GÖR MAGEN GLAD HELA DAGEN

Natten har bestått utav nysningar, nässpray och näsdukar. Direkt när jag somnat har jag vaknat 5 min därefter av att jag nyser.. med andra ord, knappt någon sömn alls! Men förkyldningen har faktiskt blivit bättre och nu är det mer halsen som krånglar.
Men jag stannade hemma från skolan idag också. Bättre att vara hemma en dag för länge än att allt ska bli ännu värre så jag aldrig blir frisk.

Gjorde mig en god frukost precis iaf. Satt fint i magen för var så himla hungrig när jag vaknade. Men nu ska jag lägga mig under täcket och slå på någon bra film. Bara vila lite eftersom jag knappt fått någon sömn inatt.
Bloggen får lida lite idag eftersom jag fortfarande är sjuk..

mannagrynsgröt med kanel & socker, köttbullemacka, klementin och vanilj te - muums!

LITE BÄTTRE ÄN INNAN

Förkyldningen har blivit lite bättre med dagen, kanske beror på att jag vilat sen jag kom hem. Nässpray, näsduktar och massor utav te har varit mina bästa vänner under dagen, vilket har gett resultat. Så får se imorgon bitti om jag blir hemma från skolan eller om jag ska ge det en chans. Just nu lutar det mot att åka till skolan.

Precis gjort mig ännu en kopp te. Ska kolla på Outsiders och sen är det älskade Desperate Housewives på tvn.
Ha en mysig kväll!


NI ÄR HUR SÖTA SOM HELST

Skulle bara vilja berätta för er hur söta jag tycker ni är. Tycker det är jätte gulligt att ni kikar in på min blogg varje dag och tar del utav min bilder och det jag skriver. Sen framför allt dom fina och gulliga kommentarerna jag får utav er. Jätte snällt verkligen, och även fast jag egentligen inte har någon aning om vem ni är så värmer det faktiskt lite! Super gulligt verkligen.
Därförville jag bara tacka er för alla fina kommentarer och sen önskar jag er en riktigt bra Tisdag! ♥

SÄNGHÄNG HELA DAGEN

Kommit hem från skolan igen. Svenska provet gick förvånadsvärt bra. När jag hade skrivit det insåg jag att jag redan kan ställa mig in på ett omprov för tyckte jag hade missat att plugga på några saker. Men när jag fick veta resultatet blev jag glad, inget omprov här inte!!

Har hoppat i myskläderna, tagit ut linserna och bytt ut dom till glasögonen, tagit bort sminket och satt upp håret i en boll. Gjort mig en kopp blåbärs te också och laddat upp med massa näsduktar och nässpray. Ska slå på en film nu så blir det sänghäng resten utav dagen.
Hoppas verkligen på att jag blir frisk tills imorgon då jag har några ärenden att göra!

såhär kommer min dag se ut..

25 OKTOBER 2011

Godmorgon!
Mår inte alls så bra idag. Förkyldningen har blivit värre under natten och har börjat få hosta nu också, samtidigt som huvudet pulserar. Men ska åka till skolan för att skriva svenska provet jag har idag och sen ska jag nog hem direkt igen. Kommer inte kunna koncentrera mig när jag inte mår hundra.
Hörs när jag är hemma igen!


RESTAURANG PIO

suddiga mobilbilder

I Lördags hade jag och min prins en jätte mysig kväll. Vi började kvällen inne på restaurang Pio. Vi tog en varsin planka, och herregud så gott det var! Vi tog även en varsin efterrätt och jag tog deras hemmagjorda vaniljglass med kolasås och fruktsallad. Den var verkligen super god men tyvärr orkade jag inte äta upp allt eftersom jag var så mätt efter varmrätten.
Sen fortsatte vi kvällen på biografen. Vi kollade på Johnny English Reborn. Mycket bra och rolig film!!

ÄNNU MER PLUGG

Förlåt för en dålig uppdatering. Men igår satt jag och pluggade mycket till mitt psykologiprov som jag hade idag. Gick faktiskt ganska bra förutom att jag blandade ihop några saker..men annars så.
Efter skolan köpte jag, Emelie och Amanda mer presenter tills helgen då det är 18 års firande. Därefter mötte jag upp min Martin för att hitta lite nya kläder till honom.

Blev även en fika med Jesper och nu är jag äntligen hemma. Bloggen kommer tyvärr få lida lite för ska plugga hela kvällen, så det blir ingen träning för min del. Har Svenska prov imorgon vilket är ganska stort, sen är jag även dunder förkyld så skulle inte kunde träna heller. Men ska fixa ett tidsinställt inlägg om i lördags och sen får vi se om jag hinner skriva mer idag.
Annars får ni ha en fortsatt toppen dag! ♥


GÅRKVÄLLENS

Kavaj - HM // Tubtopp - Gina Tricot // Jeans - HM // Smycken

23 OKTOBER 2011

Går inte att ladda upp nya bilder här på bloggen, vet inte om det är bara jag som har problem med det eller ni andra också. Tänkte iaf göra ett inlägg om gårdagen men tyvärr får det vänta tills det går. Men vi hade det super mysigt igår iaf!

Sitter just nu hemma hos Martin. Han är ute och bytar däck på bilen medans jag sitter i hans säng och pluggar på mitt psykologiprov jag har imorgon. Bara klurigt att komma ihåg alla svåra ord men får hoppas att det sitter snart.
Senare ikväll ska vi hämta hans lillebror på ishockeyn och sen är det tvmys som gäller.


VILKEN FÄRG?

När jag såg detta linnet inne på Gina Tricot i veckan blev jag kär. Tycker det är så himla fint och det passar verkligen både till vardags och fest! Väldigt bra pris på det också. Får se om jag slår till när pengarna kommit!

THE THREE MUSKETEERS

När jag var på skolbio i onsdags kollade vi på The Three Musketeers i 3D. Filmen tyckte jag faktiskt var bra. Men det är ingen film jag skulle gått och sätt på bio, utan isåfall hemma.
Jag brukar faktiskt inte tycka om fäktning, krig eller något sånt. Jag är mer en komedi tjej, men denna var inte så dum ändå. Tror att dom som sätt den "riktiga" filmen blir säkert besviken. Men ändå sevärd film!


SMYGTITT PÅ KVÄLLENS KLÄDSEL

Om ungefär en halv timma ska jag och Martin åka in till stan. I veckan ringde han mig och sa att han hade beställt bord på Pio, där både han och jag älskar att äta. Det är så otroligt god mat där men lite för dyrt för att äta där ofta. Så när han ringde och sa att han hade bokat bord, berättade han även att han kommer stå för all kostnad under kvällen. Vilket jag är väldigt glad för fortfarande, han är så snäll! Min fina kille! ♥

Tror det kommer bli planka ikväll. Alla gångerna jag ätit där har det blivit planka, tråkig som jag är. Haha, men deras planka slår allt, så otroligt god!
Därefter ska vi kolla på bio. Så det kommer bli en mysig lördagskväll i stan med både middag och bio med min fina älskling!

visar hela klädseln imorgon.

22 OKTOBER 2011

Dagen har bestått av massa mysiga morgonpussar från Martin. Även lite svenska plugg och körkortsteori. Väldigt slapp dag med andra ord och egentligen behövs rummet städas. Men min träningsvärk tar kol på mig och jag kan knappt röra mig, haha! Fast egentligen är det bara skönt!

Snart ska jag hoppa in i duschen och senare göra mig i ordning inför kvällen. Då jag och Martin ska till stan för att äta och dricka gott. Mer om det senare.


TVÅ TIMMARS TRÄNING AVKLARAD

Nu är jag hemma och nyduschad efter 2 timmars träning på Friskis & Svettis. Det var ju gratis idag mellan 16 och 18 då man fick prova på olika pass som var i 25 min. Jag tränade Afrodans, Basgympa, Cirkelfys, Skiv/Intervall & Dans/Fuego. Otroligt jobbigt och jag är helt mör i kroppen. Känner redan träningsvärken i låren, armarna och magen.
Vill nog inte ens veta hur kroppen kommer må imorgon. Men samtidigt känns det sjukt skönt, och jag klarade det!! Är stolt över mig själv!

Alldeles strax blir det Rolles mat, ingen orkade laga mat nu efter träningen. Därefter ska jag kolla Idol och så kanske det blir en chips skål till det. För det är jag verkligen värd efter kvällens träning!


MOT FRISKIS OCH SVETTIS

I eftermiddag/kväll är det gratis träning på Friskis i Halmstad. Jag ska åka dit med Emmy & mamma. Får passa på när man kan prova på olika pass.

Afrodans har jag tränat där förut, även medel och bas passen. Vet inte riktigt vilka pass jag vill träna ännu. Men aftodans måste jag träna, det är så sjukt roligt!
Sen är jag sugen på cirkelfys, dans/fuego och medel också.


SÅ MYCKET BÄTTRE

Godmorgon!
Mår mycket bättre idag, så ska prova gå till skolan. Men har nästan väskan full med värktabletter för tandvärken och som lätt kan ge spännings huvudvärk. Men jag ska nog klara dagen!
Efter skolan är det ju träning med Mamma & Emmy på friskis och svettis. Får se hur jag mår under dagen men om allt är okej så blir det nog alla passen som jag ska träna.
Nu ska jag ner och äta fruskot sen går bussen mot skolan, hejsvejs!



MYCKET BÄTTRE ÄN INNAN

Min dag har bara bestått utav säng och soffliggande, plugg och te drickande. Vilket har gett resultat och nu mår jag mycket bättre! Dock sitter huvudvärken och tandvärken fortfarande i. Men har tagit värktabletter så förmodligen går det över snart. Men imorgon blir det skolan ändå, får ta lite värktabletter under dagen så klarar jag nog mig!

Just nu ligger jag i sängen med tända ljus i hela rummet. Kvällen kommer bestå utav tv innan jag ska sova. Packade även träningsväskan precis för imorgon efter skolan är det träning som gäller. Vad för pass det blir kommer ett inlägg om imorgon!
Nu är reklamen slut så Sol, fest och oroliga föräldrar börjar nu igen. Ha en fortsatt bra torsdag!


FRÅN TOPPEN TILL BOTTEN

När jag vaknade i morse mådde jag inte alls bra. Ont i huvudet, tandvärk och hade kallsvettningar. Ringde och sjukanmälde mig och så gick jag och la mig i sängen igen. Vaknade bara för en liten stund sen och nu mår jag bättre. Men tänderna och huvudet gör fortfarande ont.
Så hade tänkt gå ner och ta mig något att äta. Sen ska jag lägga mig i soffan och plugga lite tills Oprah Show börjar.
Hoppas allt är mycket bättre med er! ♥

ljusen är tända, mysdressen och de mysiga sockarna är på!

NÅGRA NYHETER FRÅN GINA TRICOT


BONDE SÖKER FRU & GREY'S ANATOMY

Träningen gick toppen bra. Var riktigt jobbigt där ett tag, men jag kämpade mig igenom det och nu känner jag mig otroligt stolt. Så nu längtar jag tills lördag då jag och Martin har bokat en sak tillsammans, känner att jag är värd det efter veckans träning. Men mer om lördag får ni veta senare!

Nu kollar jag iaf på Bonde söker fru och dricker varm choklad. Därefter börjar efterlängtade Grey's Anatomy. Kommer somna tidigt gott ikväll, är helt slut efter kvällens träning. Och sen känner jag redan träningsvärken i magen och rumpan, ajj!
Ha en fortsatt bra kväll!


NU ÄR DET 90 MINS TRÄNING SOM GÄLLER!


EFTERMIDDAGS FIKA

Skolbion var faktiskt helt okej bra i morse. Tänkte berätta mer om själva filmen i ett annat inlägg senare i veckan. Men dock fick jag världens huvudvärk utav 3D glasögonen och det har fortfarande inte gått över. Så när jag kom hem plockade jag fram lite fika till mig själv. Passade på att ta lite glass också för att försöka kyla ner huvudet lite, får nog gå och ta lite värktabletter i fall att!

Ska fika klart nu och samtidigt kika igenom Nellys stora höstrea, får se om det finns något som faller mig i smaken. Sen innan träningen är det dax att plugga lite till proven jag har nästan vecka plus lite körkortsteori.

kladdmuffins, vaniljglass med colasås & tuttifrutti strössel, hallon sorbet

RIKTIGT HÖSTVÄDER

Godmorgon!
Vilket väder det är ute. Blåser och regnar riktigt mycket, ett typiskt höstväder med andra ord.
Ska gå bort till bussen om en liten stund. För vid halv 10 ska jag hinna mig i biosalongen. Klassen ska nämligen gå på skolbio idag. Kanon väder för att kolla bio!
Vi ska se The three musketeers i 3D. Får hoppas den är bra så man orkar jobba och skriva en analys om filmen sen i Svenskan.

Nog om det. Ville bara önska er en bra dag ute i blåsten! ♥




REGN OCH RUSK HELA DAGEN LÅNG

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Martin hängde med mig hem också, för ikväll ska vi fira min syster som blir tonåring idag med lite tacomys. Ska bli gott, och såg även att mamma hade köpt hem chokladpudding, mumma!

Dagen började iaf med körlektion. Gick toppen bra, även fast det var mörkt ute, regn och dimma på motorvägen. Hade sen skola till 16 så nu är jag äntligen hemma efter en jobbig och tråkig dag. Vädret gör det så himla tråkigt!

Nu ska jag fortsätta äta geisha och läsa lite bloggar innan vi ska ha tacomys!


ALLT I SVART FRÅN HM PAKETET

I mitt HM paket som jag fick hem på posten var det bara svarta saker i, haha. Det blev en hög kjol, ett par trosor och en ögonskuggspenna. Just en sån ögonskuggspenna har jag länge velat ha men aldrig tagit tummen ur och fixat en. Men äntligen är det gjort och så smidigt det är! Blir mycket bättre sotning enligt mig. Så jag är toppen nöjd med mina 3 köp!


GE MIG PENGAR

Top/Linne - Bik bok // Jeans - Gina Tricot // Armband - Gina Tricot // Väska - HM

FULLT MED ÄRENDEN

Gick i skolan som vanligt till 9, älskar måndagar! Åkte in till stan med E & A för att inhandla lite födelsedagspresenter till 18års festen nästa lördag. Fick även med mig ett plagg från Gina, tänkte visa det senare! Därefter åkte jag hem och tog det lugnt innan jag skulle iväg med mamma. Fixade lite ärenden på banken så nu är jag äntligen hemma igen.

Full rulle hela dagen och likaså kommer veckan att bli! Har galet mycket skolarbete som ska pluggas på till nästa vecka då jag har 3 prov, att lärare alltid lägger allt på samma gång..

Nu hade jag iaf tänkt kolla på det nya avsnittet utav Modelljakten och sen förra veckans avsnitt utav Ensam mamma söker. Sen ska jag plugga lite körkorts teori innan kvällens träning.


PROMENAD PÅ STRANDEN

Medans jag har slutat skolan och är i stan med Emelie och Amanda nu för att handla lite födelsedagspresenter. Tänkte jag visa er resten utav bilderna igår från den mysiga promenaden med min Martin ♥


TITTA VAD JAG FICK HEM IGÅR


VÅRVÄDER UTE

Precis varit ute på en mysig strandpromenad i solen med min Martin. Är ett sånt härligt vårväder, men ändå är det lite kyligt ute. Kameran hängde med och knäppte några fina bilder på stranden. Tänkte visa er resten senare, för nu ska jag spela Fifa 12 med Martin igen. Hihi.
Hörs senare


TAMPONGS FOR FREE

I Måndags fick jag hem mitt första paket från Tampongs for free. Det är en hemsida som man kan registrera sig på och fylla i sina uppgifter, sen varje månad skickar dom hem ett paket med gratis tamponger i. Hur smart som helst och det kostar ingenting. Det som skulle "kosta" något är isåfall tid för en själv. För varje gång man fått hem sitt paket måste man gå in på deras hemsida för att svara på ett par frågor som tar max 1-2 minuter.

Om du också vill gå med, klicka dig in på deras hemsida HÄR och registera dig redan idag.


DAGENS UTE

Alldeles strax kommer släkten hit på lite kalas för att fira min syster. Hon fyller egentligen år i veckan men vi firar henne nu i helgen istället. Vi kommer bjuda på god mat och fika. Hoppas dom kommer lite tidigare så vi kan äta snart, magen kurrar för fullt!
Ha en bra Lördag alla fina där ute! ♥

Transparent skjorta - Bik Bok // Byxor - Vila // Converse - Nilsons

FIFA OCH IDOL MYS

Hej på er!
Haft en bra dag i skolan. Varit i köket hela dagen och gjort desserter med Kajsa. Gick toppen bra!
Efter skolan åkte jag hem med Martin till honom. Vi fixade det nya Fifa spelet till honom, och snäll som jag är betalade jag det. Tycker han var värd det efter allt han lagt på mig den senaste tiden.

Nu ska vi spela lite Fifa innan det blir Idolmys med massa godis. Ska se till att klå honom i spelet, han är så kaxig med att han kommer vinna...bäst jag visar vart skåpet ska stå, hihi!
Ha en toppen Fredag!


NY MOBIL

Inhandlade en ny mobil idag, super nöjd tjej! Så resten utav kvällen kommer bestå utav att fixa en massa med den, med andra ord..leka lite med min nya leksak!
Ha en bra kväll! ♥


STUDENTMÖSSAN BESTÄLLD

För några veckor sen hade vi studentmössprovning i skolan. Dom hade gjort en mössa för 93orna men självklart kunde man beställa en annan som varit tidigare år också. Men jag tog faktiskt mössan dom gjort för 93ornas år, dock var den ju dyrare men mycket skönare. Sen tar man ju bara studenten en gång i livet!!
Jag är helt nöjd med min mössa, tycker den är så himla fin!


FÖRSTA STUDENTFESTEN, DJUR & DJUNGEL TEMA

bilder lånade av studentmingel.se

BONDE SÖKER FRU

Är så himla frösen utav mig idag, märks att Martin inte är här. Alla ljusen är tända i rummet, jag har hoppat i min mysdress, virat in mig i filten och mina tjocke sockar är på. Gjorde mig även en kopp te precis för att bli lite varm, sen är det ju så gott också!
Är riktigt trött efter gårkvällens festande och jag har många timmars sömn att ta igen. Sov ju bara 5 timmar inatt så jag är sjukt trött. Så efter Bonde söker fru ska jag faktiskt lägga mig och sova. Känner att jag behöver många timmars sömn inatt!


DJUNGEL & DJUR TEMA

Förlåt för en väldigt dålig uppdatering. Var så himla stressad igår när jag hade kommit hem från skolan med att fixa mig, bestämma mig för vad jag skulle ha för klänning, packa ner allt som skulle med till Emelie. Så det blev tyvärr ingen bild på klädslen, utan bara en suddigbild från förfesten på mig och Emelie.

Gårkvällen var iaf riktigt rolig. Festen var på B&B och slutade vid 2. Var hemma vid 3 tiden efter lite nattamat i stan. Det var många fina utklädnader och självklart glömde jag kameran även fast jag sa att jag skulle ta med mig den. Så det blir tyvärr inga bilder från festen!
När klockan ringde i morse mådde man ju som man förtjänade, speciellt efter 5 timmars sömn. Men nu är jag pigg och glad igen, lite trött bara! Tror jag skippar träningen ikväll och lägger mig och sover tidigt. Behöver all sömn jag kan få just nu, haha!

Emelie & Jag

PRESENTER FRÅN KALERVOS

När jag var på min sista praktik dag i fredag fick jag lite presenter utav ägaren där, för att dom tycker jag varit så duktig i mina 7 veckor jag varit där. Fick även riktiga topp betyg utav dom, så glad och stolt jag är över mig själv! Riktigt rörande ord!

Berättade om min operation så jag fick deras goda mjölkchokladspulver. Han sa att så har jag något gott till efter operationen, hihi. Sen fick jag även 6 st gratis lunch kuponger, så ska dit och äta med familjen och Martin någon gång.


VILKEN KLÄNNING PÅ STUDENTFESTEN?!

Har ett väldigt stort problem och det är ju tur att Martin är här hemma som kan vara smakråd. Ikväll är det studentfest som gäller, kommer bli galet kul! Är faktiskt ganska taggad även fast jag haft en lång dag i skolan.
Nu återstår det ju bara att välja vilken klänning jag ska ha på mig ikväll.. har 3 olika svarta klänningar som jag kan tänka mig att ha. Dock vet jag bara inte vilken. Spetsklänning, tight klänning eller en mer luftig... hm, väldigt bra fråga!

Temat för ikväll är ju Djur & Djungel tema, som jag skrivit ut tidigare. Jag har valt att vara katt ikväll. Ska ha en svart klänning, strumpbyxor, kattöron, klackar mm. Kameran kommer självklart hänga med ikväll. Måste få bild på alla utklädnader, hihi. Och självklart kommer det dyka upp en massa bilder senare!
Ha en toppen kväll för det ska jag ha! ♥
Mina 3 klänningar som jag inte kan bestämma mig för vilken jag ska ha, sen allt annat jag kommer ha under kvällen

GÅRDAGENS KLÄDSEL

Körde på den osminkade stilen igår när jag var ledig. Himla skönt att kunna gnugga sig i ögonen hur man vill utan att sminket förstörs eller att mascaran är ivägen.

LINAS GODA CUPCAKES

På kalaset i lördags bjöd Lina på många fina cupcakes och även kladdkaka. Allt var hur gott som helst! Efter kalaset blev det några cupcakes över så mamma hade tagit med sig några hem.
Så just nu sitter jag och mumsar på en utav dom, perfekt innan träningen ikväll! Haha


LÖRDAGENS KLÄDSEL


Kofta - HM // Linne - Gina Tricot // Skärp - Lillasysters // Jeans - HM // Skor - Din Sko

INGEN SOVMORGON HÄR INTE

Är ju ledig idag. Men tyvärr kunde jag inte somna om när Martin åkte till skolan. Så nu sitter jag här vid datorn, helt pigg och funderar på vad jag egentligen ska göra nu tills jag ska iväg senare.
Ska träffa Emelie och Amanda. Vi ska först iväg till Eurostop och kolla på lite till studentfesten imorgon, och sen ska vi hem till Emelie och färga Amandas hår.

Kommer bli en slapp dag, men det är just precis lediga dagar ska vara. Ikväll är det träning igen och då är det inget slappande, utan fullt ös i en timma.
Hörs senare


SÖNDAGSMYS

Go kväll!
Nu är jag och Martin hemma hos mig. Har precis tagit en dusch och myskläderna är på. Även tänkt lite ljus i rummet, himla mysigt nu i hösttiderna.
Snart börjar Gustafssons tr och självklart ska vi kolla på det. Därefter blir det nog Time Out som är ett utav Martins favorit program.
Vi beställde även precis hem lite saker från HM. Kommer komma i nästa vecka, spännande!

Är ledig imorgon vilket känns helt underbart med en extra helg dag. Men kommer tyvärr vakna när Martin ska till skolan. Får hoppas bara jag kan somna om lika snabbt!



CHOKLADHJÄRTAN PÅ SÄNGEN

Min prins gick upp tidigare än mig i morse för han hade tennismatch ganska tidigt. Jag tänkte först hänga med men var så himla trött vid 8 tiden så ville unna mig själv en sovmorgon istället. Vilket jag gjorde rätt i, sov till 11 då han var hemma igen.
När han kom hem och väckte mig hade han med sig en liten present. Han hade köpt chokladhjärtan till mig. Så himla glad jag blev, han vet ju om att det bästa jag vet är just choklad. Kanske ni också ha märkt ;)

Det gjorde verkligen min morgon, min Martin är bäst! ♥
Nu hade vi tänkt ut och ta en promenad i solen med hunden. Så fint väder ute men lite kyligt faktiskt. Halsduken och vantarna får åka på.




KALAS FÖR LINA

Nu är jag ny duschad, påklädd och i ordninggjord. Dax för kalas hemma hos min Moster som fyllde år i veckan. Där bjuds det på massa gott fika tillsammans med de andra släktningarna.

Därefter åker jag direkt hem till Martin för att mysa lite med honom. Vi ska bara ha en lugn och skön lördagskväll tillsammans!

Hela klädseln kommer senare

HÖSTMORGON

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen. Så skönt med sovmorgon, var faktiskt länge sen jag kunde sova ut hur länge jag ville på en helg. Känns som mina helgen är fullplanerade varje vecka, men inte denna veckan!

Hade tänkt krypa ner i varma sängen igen, stå på tvn och tända lite ljus. Det är ett riktigt höstväder idag, men ett fint höstväder. Solen lyser men ändå är det lite kallt. Här inne iaf, så får allt ta och varma mig själv nu när älskling inte är här. Dom tjocka sockarna är på, lika så morgonrocken.


IDOL KVÄLL

Är förvånadsvärt pigg efter sista dagen på praktiken. Det har inte varit lika mycket att göra som igår, väldigt skönt med andra ord! Synd att praktiken är slut, dessa 7 veckorna har gått väldigt snabbt.

Martin har en grabbkväll ikväll, så för min del blir det en lugn kväll med tjejerna. Vi ska beställa hem lite pizza och glo på idol. En typiskt kväll med tjejerna men ack så mysigt så vi brukar ha det. Ne nu ska jag hoppa i ett par tights och en mysig tröja, för nu sticker jag hem till Emmy på tjejkväll.
Ha en fin Fredagskväll allihopa! ♥

bilder från förra helgen

STICKAD TRÖJA


Har länge kollat på denna stickade tröjan från Cubus. Tycker den är så himla mysig och fin. Vill så gärna ha denna till vintern. Får helt enkelt hoppas att någon köper den åt mig och att jag hittar den på mitt soffbord när jag vaknar eller att den finns kvar i affären nästa månad när jag har pengar till den!
Väldigt sugen på en vit stickad tröja detta året, har så många gråa.

ROBINSON MYS

Efter en lång praktik dag är jag helt slut i både kropp och huvud. Varit riktigt mycket gäster idag och ett tag var det tufft med så lite personal till så många gäster. Men det löste sig tillslut.

Tänkte hoppa in i duschen nu snart. Därefter ska jag kräva en massage utav Martin, min rygg behöver verkligen det från idag! Sen blir det robinson mys med honom och lite choklad jag inhandlade i stan, mums.
Ha en fin kväll!


PRESENT FRÅN VÄRLDENS BÄSTA ♥

När jag och Martin gick på stan i Måndags efter skolan så kollade vi runt bland alla olika affärer. Kläder, skor, underkläder.. ja allt!
Tycker det finns så sjukt mycket fint nu i höst och jag vill ha allt men tyvärr räcker inte pengarna till. Men hittade iaf ett par snygga höst/vinter skor inne på Din Sko. Blev kär i dom och likaså Martin, haha. Aldrig har han gillat ett par tjejskor så mycket som då.
Men efter jag hade provat dom tog han skorna och ställde sig i kassan. Så himla söt! Fick dessa bruna, snygga skorna utav honom. Dom kommer verkligen användas flitigt!

Tack ännu en gång Hjärtat mitt! ♥



90 MINS FETTFÖRBRÄNNING - CHECK!

Kom precis hem från träningen. Har nog aldrig tyckt det varit såhär kämpigt förr. Som jag svettades och fyy vad jobbigt det var. Men ack så underbart det känns nu efteråt. Det var skönt att träna bort Måndagens träningsvärk!

Nu hade jag tänkt ta upp lite mellanmål på rummet, kolla på Bonde söker fru och därefter efterlängtade Grey's Anatomy. Kommer somna tidigt ikväll, är helt dö trött i hela kroppen, och sen har jag praktik imorgon då jag börjar ganska tidigt som vanligt.
Hoppas ni får en fortsatt bra Onsdag! ♥


DESPERATE HOUSEWIVES

Rummet är upplyst med massor utav ljus och filten ligger jag invirad i. Blir en riktig myskväll i sängen framför tvn, perfekt tisdag! Ska kolla på Outsiders nu och senare kommer det efterlängtade Desperate Housewives.
Äntligen börjar det igen, som jag har längtat hela sommaren. Dock är det tråkigt att det är sista Säsongen.. men sen ska jag köpa de fyra sista säsongerna som jag inte köpt ännu, och börja om alla avsnitt igen. Helt klart ett utav de bästa programmen!


KANELBULLENSDAG

Efter skolan mötte jag upp min fina Martin inne i stan. Vi gick bort och köpte med oss en varsin kanelbulle och en dricka till det. Satte oss på en bänk i solen, pratade och njöd av den nybakta bullen. Så himla mumsigt och mysigt att träffa pojkvännen efter en tråkig dag i skolan! ♥


NAGLARNA FIXADE

Kollade bland nagellacken och blev sugen på fransk manikyr, var så länge sen jag hade det. Sen passar det ju till allt, så snyggt!



4 OKTOBER 2011

Godmorgon!
Sovit som en prinsessa inatt men när klockan ringde kände jag smärtorna i tänderna igen. Det verkligen pulserar i varenda tand och min extrema huvudvärk är fortfarande kvar. Får ta någon panodil och försöka överleva dagen ändå!
Idag är det även Studentmössprovning i skolan. Ska bli skit kul, kommer nog bli taggad inför studenten när man beställt en.

Hoppas ni får en underbar Tisdag!

Chinos - Bik Bok // Tröja - Gina Tricot // Converse - Nilsons // Klocka - Guld Fynd // Väska - HM

EFTER TRÄNING BLIR DET SLAPP VID TVN

Träningen ikväll gick bra. Tog det väldigt lugnt eftersom jag hade extrem huvudvärk sen jag spände tandställningen, och sen har jag ju såklart väldigt ont i tänderna sen besöket hos tandregleringen i förmiddags.
Men även fast jag tog det lugnt var det väldigt jobbigt och svettig blev man ändå!

Nu efter en härlig dusch sitter jag och äter lite vaniljyoghurt och kollar på Ensam mamma söker. Lite senare är det Hollywood fruarna som gäller.


OPERATIONEN BOKAD!!

Hade tid hos tandregleringen runt halv 11 tiden idag. Spände tandställningen som vanligt och ont i munnen efter det har jag också som vanligt. Börjar bli ganska van vid den smärtan nu.

Men något han berättade var att han hade bokat en operationstid på sjukhuset för mig. Blev väldigt glad att det äntligen kommer bli av men samtidigt otroligt nervös. Visst är det ett tag kvar men nervositeten börjar redan komma. Fick iaf tid för operationen den 25 januari. Känns inte alls som en evighet kvar tills dess eftersom jag redan börjar räkna ner tiden.
Dock längtar jag inte tills all flytande mat jag måste leva på under 3 veckors tid.

Sen för er om inte vet varför jag ska göra en operation är för att jag har ett väldigt stort överbett. Det har visserligen blivit mycket mindre sen jag fick tandställningen för ungefär 1 år sen. Men det är fortfarande så att jag inte kan bita helt med mina framtänder så en operation är den enda lösningen.

Tandställningen kommer jag ha 3 månader efter mina operation så hinner precis ta ut den innan studenten. Så himla skönt att allt hinner bli klart innan studenten. För det är det enda jag vill!
Nu längtar jag bara tills operationen är klart och tandställningen är ute ur munnen så jag slipper detta!


MELLANMÅL

Ny vecka och nya upplevelser under veckans gång. Älskade Måndag idag, slutade vid 9 som jag gör varje måndag. Gick till banken för att göra ett ärende och samtidigt fördriva tiden innan jag hade tid hos tandläkaren. Hur det gick där kommer i ett annat inlägg!
Sen var det bara att traska bort till körskolan då det var dax för en ny körlektion. Därefter mötte jag upp Martin. Vi gick lite på stan och jag fick även en grej utav honom. Visar det lite senare!

Nu ska jag äta lite mellanmål och packa upp väskan. Hade tänkt lägga mig i sängen sen och tycka synd om mig själv. Tänderna dunkar sen besöket hos tandläkaren..

Äggmacka, apelsin och varmchoklad - mums!



I FREDAGS PÅ UNDERBAR

Hade en otroligt rolig kväll i fredags. Kvällen började med tacos, några drinkar och lite kort spel hos Emelie. Därefter åkte vi in till stan och fortsatte förfesten inne på The Corner.

Någon timma efter gick vi bort till Mårtensson där Underbar var. Det var riktigt mycket folk där och musiken var på topp. Härlig musik och härliga människor, blev verkligen en toppen kväll. Men framför allt en riktigt bra första utgång på krogen!!
Var inte hemma förens halv 4 men det var värt att komma hem så sent. Ser fram emot nästa Underbar i slutet av Oktober.

sourz sorterna, mums!

HELLO KITTY

Vaknade av massa pussar från min man i morse. En otroligt mysig känsla. Åt frukost och sen slappade vi framför tvn med pappa en stund. Blev även lite wii spelande med bröderna innan vi åkte där ifrån.

Kom precis hem till Martin nu men påvägen hem åkte vi inom affären. Fick med mig en söt Hello Kitty burk med godis i, perfekt nu när man har sin dåliga vecka! Sen är ju burken så himla söt, kunde inte motstå! hihi



FREDAGENS KLÄDSEL





Kavaj - HM // Klänning - HM // Strumpbyxor - Åhlens // Klocka - Guld Fynd // Kilklackar - Din Sko

MIDDAG OCH MYS MED DEN FINASTE

Dagen har varit riktigt slapp idag. Bara degat i soffan och frossat massa choklad, även kollat på reprisen utav Idol och Ensam mamma söker.
Är just nu hemma och pappa och tar det lugnt. Familjen har åkt hem till ett par kompisar och jag väntar på att Martin ska komma hit.
Kvällens planer är att jag och Martin ska laga middag tillsammans. Det bjuds på pasta carbonada, ska bli riktigt gott! Sen ska vi äta en massa onyttigheter och kolla på Fångarna på fortet.
Nu ska jag hoppa in i duschen än att sitta och små äta massa choklad, hihi.
Ha en fin Lördag!


haha jag just nu